Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım walla kendime olmuş gibi çok sewindim sağlıkla kucağına aldığınıda duyarız inşallah
Hayırlı olsun bebeğiniz. sizdeki sıkıntı neydi bende Turgut beye bir görünmek istiyorum ama tüp bebek den önce aşılama da denemek istiyorum Turgut bey aşılama yapıyor mu yoksa direk tüp bebek doktoru mu?

Aşılama yapıyor mu bilmiyorum ama benden sana nacizane tavsiye aşılama ben yaptırdım ve bence çok gereksiz boşuna aşılama için para harcama eğer imkanın varsa direk tüp bebek yaptır bu arada bebeğiniz hayırlı olsun demişsin inşallah allah söyletmiştir ben haftaya salı son 1 adet dondurulmuş embriyom vardı onu transfer ettiricem ve inşallah bu defa tutar

Hayatta

Ne mutlu bana sen de bana bebek haberini verirsin inşallah Allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım haftaya salı 3. Transferim var turgut bey eğer buda tutmazsa histeroskopi yapalım dedi bende eğer kesin gerekiyorsa şimdi yapalım dedim sende sıkıntı görünmüyor tüplerde normal görünüyor dedi bende bu işin üstadı sizsiniz dedim bakalım inşallah bukez olacak

Turgut bey aşılama yapıyor dur.Ama bende aşılamanın boşuna zaman kaybı olduğunu düşünüyorum olması gereken sürede olmamışsa en mantıklısı tüp .

teşekkür ederim canım darısı başına
Selm arkadasm kısmetse gebeliğimz doğum tarıhımz aynı gözüküyor.benm dün gece sol bacağımn üst tarafında ssbaha kadar süren ve ara ara uyandıran ağrı oldu.bugunde bir kac kez beyaz su gibi camasırımı ıslatan akıntılr oldu kırkuyorm.inşAllah hersey yolundadr.sende benzer durumlr varmu?

Slm canım evet bendede oluyor akıntı benim geçen hafta çok oluyordu sol bacağımda ağrı bu aralar kasıklarımda ağrı oluyor genellikle.

Ya kızlar birşey sorcam estrofemi ve jeli 10. Haftaya kadar kullan dedi Sizlere ne demişti turgut bey

canım onlar normal oluyor herkesde çok şiddetli kıvrandıran ağrıysa doktora gitmek lazımmış benim hala oluyor karnım belim bacağım haliyle vücutta hareketlilik var her taraf etkileniyor

Slm arkadaşlar dün transferim yapıldı ve çok zor bi gece geçirdim kasıklarımda şiddetli ağrı oldu açıkçası korktum acaba emriyolar düştümü diye gerçi öle bişey varmı onuda bilmiyorum olumsuzluklara o kadar açığımki olmadık şeyler geliyo aklıma

canım geçmiş olsun kaç yumurta toplanıp kaçıncı gün transfer oldun?

Kızlar korkacak bişey yok o agrilardan ağrımasi iyiye isaretmis bebeğin iyi tutundugunun gostergesiymis korkmayin benim akintim bu hafta biraz daha azaldi oda normal yani yalniz benim tansiyonum yerlerde geziyorum okadar düşük yani haliyle tansiyon düşünce hafif hafif mide bulantisida yapiyor ama çıkarmadım hiç birde ilk muanade keseyi görmek için sıkışıkmı gitmek gerekiyor birde özel olmazsa alt ultrasonmu yoksa karındanmi bakılıyor merak ediyorum cuma kontrolum var merak ediyorum dua edin olurmu herşey yolunda gitsin

kasık ağrın o yüzden olmuştur canım onun için sordum hem çok yumurta toplanmış hem de daha opu olalı 3 gün olmuş bol proteinle beslenmeye özen göster inşallah sağlıkla tutunur bebişin

Opu olalı 3 gün oldu transferde 3. gün olunca acayip oldum birde hiç kabız olmayan ben dünden beri wc çıkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…