Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım kese ve kalp atımı için alttan baktı sanırım 5+3tu benimki erken olunca ancak o şekilde grünüyor sıkışık olmaya gerek yok sonraki çağırdıklarında karından baktı bulantı bende hala var

canım kaç hafta oldu senin

Sende hemen olmusmuydu bulanti tansiyonunda düşüyorumu
evet canım bulantı oldu tansiyon sıkıntısı yok bende tuzlu şeyler iyi geliyor sık sık ama az az ye bulantının en iyi yönü gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyormuş (bulantı olmazsa sağlıksız değil tabi bazılarında hiç olmuyor çünkü)olacak böyle şeyler inşaallah keseyi görüp kalp atışını duyunca bulantıya seviniyorsun bile

Tabikide değer canim yeterki herşey yolunda gitsin yıllardır hasretini çekiyoruz Allahim hayirlica kucagimiza alacagimiz günü gostersin .

Allah korusun canım kötü düşünme

yumurta çoktu ondanmı epidural istedim ondanmı bu 10 günde çok soru birikecek gibi
canım mrb öncelikle transferin hayırlı olsun beimde ilk denememde 18 yumurta toplanmıştı ve inanılmaz ağrım oldu 1 haftada zor kendime geldim transferimde senin gibi 3. gün olmuştu sanırım yumurta çok olunca ağrında okadar artıyo oyüzden kafana takma böle şeleri inş olumlu düşün olumlu olsun

Canım eğer turgut bey öyle diyorsa korkma bana da gerek yok demişti ama ben arkadaşlarımın gazına gelip yaptırmıştım bişey çıkmadı ve doktor ben sana demiştim boşuna yaptırma diye demişti sen gönlünü ferah tut inanıyorum olacak Allahın izniyle inşallah

turgut bey aşılama yapıor ilaçlar hariç 1000 tl istiyor ilaçlar için ise rapor veriyor sevgiler:)

İnşallah canım içimdee yine sıkıntı war olmayacak diye ama işde belkide son embriyo kaldığındandır çünkü eşim bir daha denemeyiz Allah verirse verir diyor ve bu yüzden eşime sinir oluyorum offff offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…