- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.741
canım kese ve kalp atımı için alttan baktı sanırım 5+3tu benimki erken olunca ancak o şekilde grünüyor sıkışık olmaya gerek yok sonraki çağırdıklarında karından baktı bulantı bende hala varKızlar korkacak bişey yok o agrilardan ağrımasi iyiye isaretmis bebeğin iyi tutundugunun gostergesiymis korkmayin benim akintim bu hafta biraz daha azaldi oda normal yani yalniz benim tansiyonum yerlerde geziyorum okadar düşük yani haliyle tansiyon düşünce hafif hafif mide bulantisida yapiyor ama çıkarmadım hiç birde ilk muanade keseyi görmek için sıkışıkmı gitmek gerekiyor birde özel olmazsa alt ultrasonmu yoksa karındanmi bakılıyor merak ediyorum cuma kontrolum var merak ediyorum dua edin olurmu herşey yolunda gitsin
canım kaç hafta oldu seninKızlar korkacak bişey yok o agrilardan ağrımasi iyiye isaretmis bebeğin iyi tutundugunun gostergesiymis korkmayin benim akintim bu hafta biraz daha azaldi oda normal yani yalniz benim tansiyonum yerlerde geziyorum okadar düşük yani haliyle tansiyon düşünce hafif hafif mide bulantisida yapiyor ama çıkarmadım hiç birde ilk muanade keseyi görmek için sıkışıkmı gitmek gerekiyor birde özel olmazsa alt ultrasonmu yoksa karındanmi bakılıyor merak ediyorum cuma kontrolum var merak ediyorum dua edin olurmu herşey yolunda gitsin
Canim kuru kayisi vede ceviz içi ye üstünde bol su iç Allahın izniyle iyigelir korkma tuvalette cok oyurna derim ben.Opu olalı 3 gün oldu transferde 3. gün olunca acayip oldum birde hiç kabız olmayan ben dünden beri wc çıkamıyorum.
4 hafta oldu canimcanım kaç hafta oldu senin
Oturma dicektimCanim kuru kayisi vede ceviz içi ye üstünde bol su iç Allahın izniyle iyigelir korkma tuvalette cok oyurna derim ben.
Sende hemen olmusmuydu bulanti tansiyonunda düşüyorumucanım kese ve kalp atımı için alttan baktı sanırım 5+3tu benimki erken olunca ancak o şekilde grünüyor sıkışık olmaya gerek yok sonraki çağırdıklarında karından baktı bulantı bende hala var
evet canım bulantı oldu tansiyon sıkıntısı yok bende tuzlu şeyler iyi geliyor sık sık ama az az ye bulantının en iyi yönü gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyormuş (bulantı olmazsa sağlıksız değil tabi bazılarında hiç olmuyor çünkü)olacak böyle şeyler inşaallah keseyi görüp kalp atışını duyunca bulantıya seviniyorsun bileSende hemen olmusmuydu bulanti tansiyonunda düşüyorumu
Tabikide değer canim yeterki herşey yolunda gitsin yıllardır hasretini çekiyoruz Allahim hayirlica kucagimiza alacagimiz günü gostersin .evet canım bulantı oldu tansiyon sıkıntısı yok bende tuzlu şeyler iyi geliyor sık sık ama az az ye bulantının en iyi yönü gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyormuş (bulantı olmazsa sağlıksız değil tabi bazılarında hiç olmuyor çünkü)olacak böyle şeyler inşaallah keseyi görüp kalp atışını duyunca bulantıya seviniyorsun bile
canım jel yapıyor kabızlık hepimizde oluyor bol su sıvı posalı meyve kuru kaysı vs ye afedersin ama sakın ıkınma fazlaOpu olalı 3 gün oldu transferde 3. gün olunca acayip oldum birde hiç kabız olmayan ben dünden beri wc çıkamıyorum.
Allah korusun canım kötü düşünmeSlm arkadaşlar dün transferim yapıldı ve çok zor bi gece geçirdim kasıklarımda şiddetli ağrı oldu açıkçası korktum acaba emriyolar düştümü diye gerçi öle bişey varmı onuda bilmiyorum olumsuzluklara o kadar açığımki olmadık şeyler geliyo aklıma
canım jel yapıyor kabızlık hepimizde oluyor bol su sıvı posalı meyve kuru kaysı vs ye afedersin ama sakın ıkınma fazla
yumurta çoktu ondanmı epidural istedim ondanmı bu 10 günde çok soru birikecek gibiİdrara çıkarken bile korkuyorum ve idrardan sonra bile sancım oluyo
inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın canımSelam kızlarrrrr şimdi çıktım turgut beyin yanından rahim kalınlığı 7mm olmuş estrofemi 4 e çıkardık haftaya salı da transfer inşallah bu defa ALLAH ım yüzüme güler
canım mrb öncelikle transferin hayırlı olsun beimde ilk denememde 18 yumurta toplanmıştı ve inanılmaz ağrım oldu 1 haftada zor kendime geldim transferimde senin gibi 3. gün olmuştu sanırım yumurta çok olunca ağrında okadar artıyo oyüzden kafana takma böle şeleri inş olumlu düşün olumlu olsunyumurta çoktu ondanmı epidural istedim ondanmı bu 10 günde çok soru birikecek gibi
Walla olması için dualar ediyorum bu sefer kucağım boş kalmasıninşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın canım
Canım eğer turgut bey öyle diyorsa korkma bana da gerek yok demişti ama ben arkadaşlarımın gazına gelip yaptırmıştım bişey çıkmadı ve doktor ben sana demiştim boşuna yaptırma diye demişti sen gönlünü ferah tut inanıyorum olacak Allahın izniyle inşallahCanım haftaya salı 3. Transferim var turgut bey eğer buda tutmazsa histeroskopi yapalım dedi bende eğer kesin gerekiyorsa şimdi yapalım dedim sende sıkıntı görünmüyor tüplerde normal görünüyor dedi bende bu işin üstadı sizsiniz dedim bakalım inşallah bukez olacak
canım inan bende dua ediyorum sanaWalla olması için dualar ediyorum bu sefer kucağım boş kalmasın
ben 3 tedavi geçirdim idrar gelir gelmez bile sancı oluyor korkma bol su içmeyi de ihmal etmeyumurta çoktu ondanmı epidural istedim ondanmı bu 10 günde çok soru birikecek gibi
İnşallah canım içimdee yine sıkıntı war olmayacak diye ama işde belkide son embriyo kaldığındandır çünkü eşim bir daha denemeyiz Allah verirse verir diyor ve bu yüzden eşime sinir oluyorum offff offffCanım eğer turgut bey öyle diyorsa korkma bana da gerek yok demişti ama ben arkadaşlarımın gazına gelip yaptırmıştım bişey çıkmadı ve doktor ben sana demiştim boşuna yaptırma diye demişti sen gönlünü ferah tut inanıyorum olacak Allahın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?