Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Slm Kızlar!nevşehirde özelde dr seçmeye çalışıorum.kimi tavsiye ediyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim...

Canım maalesef eşler bizim kadar hassas düşünemiyor benim eşim 2 den sonra daha bitti dedi götürmedi ben kendi imkanlarımla kayseriye gittim koydurdum ve 6 hafta olana kadar da söylemedim kalp atışına gidince öğrendi sen rahat ol inan sadece bol dua et başka hiçbirşeyi takma kafana

ilk denemem dediniz şuan için ne aşamadasınız ???

Çok teşekkür ederim canım yine içime su serptin herzaman ki gibi bu arada Allah razı olsun fetih suresi mükemmel birşeymiş kardeşim iş bulamıyordu geçen hafta cumartesi onada banada başladık pazartesi haber geldi istediği yerden haftaya işe başlıyor inşallah benim duam da kabul olur

Çok sevindim canım kesinlikle öyle inşallah sen de göreceksin okudukça Rabbimin mucizesini

Sorularıma pek cvp veren olmuo ama son kez denicem artık...folbioili turgut hoca ne zamana kadar kullandırıyo bilen var mı..?

Canm folbiol folik asit olduğu için gebelik de de kullanılıyor hatta bazı doktorlar gebe kalmadan üç ay öncesinde falan baslatiyor
Kimisİ 8.haftada kesmiş de telaşlandım.bi de folbioil çok kuvvetliymiş tehlikeli olabilir die okudum bi yerlerde de.. Tşkler cvp için..

Kimisİ 8.haftada kesmiş de telaşlandım.bi de folbioil çok kuvvetliymiş tehlikeli olabilir die okudum bi yerlerde de.. Tşkler cvp için..
Korkacak bisey yok canim rahat uc ay kullaniliyor hatta hamilelik dusunuluyorsa birkac ay oncede basliyabiliyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…