- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.761
ALLAH razı olsun canım inşallah olsun bu son şansımcanım inan bende dua ediyorum sana
Burda çoğumuz yaptırdık ve yaptırıyoruzTURGUT BEYE DONMUŞ EMBRİYO TRANFERİ YAPTIRAN VARMI
Canım maalesef eşler bizim kadar hassas düşünemiyor benim eşim 2 den sonra daha bitti dedi götürmedi ben kendi imkanlarımla kayseriye gittim koydurdum ve 6 hafta olana kadar da söylemedim kalp atışına gidince öğrendi sen rahat ol inan sadece bol dua et başka hiçbirşeyi takma kafanaİnşallah canım içimdee yine sıkıntı war olmayacak diye ama işde belkide son embriyo kaldığındandır çünkü eşim bir daha denemeyiz Allah verirse verir diyor ve bu yüzden eşime sinir oluyorum offff offff
ilk denemem dediniz şuan için ne aşamadasınız ???canım mrb öncelikle transferin hayırlı olsun beimde ilk denememde 18 yumurta toplanmıştı ve inanılmaz ağrım oldu 1 haftada zor kendime geldim transferimde senin gibi 3. gün olmuştu sanırım yumurta çok olunca ağrında okadar artıyo oyüzden kafana takma böle şeleri inş olumlu düşün olumlu olsun
Çok teşekkür ederim canım yine içime su serptin herzaman ki gibi bu arada Allah razı olsun fetih suresi mükemmel birşeymiş kardeşim iş bulamıyordu geçen hafta cumartesi onada banada başladık pazartesi haber geldi istediği yerden haftaya işe başlıyor inşallah benim duam da kabul olurCanım maalesef eşler bizim kadar hassas düşünemiyor benim eşim 2 den sonra daha bitti dedi götürmedi ben kendi imkanlarımla kayseriye gittim koydurdum ve 6 hafta olana kadar da söylemedim kalp atışına gidince öğrendi sen rahat ol inan sadece bol dua et başka hiçbirşeyi takma kafana
Çok sevindim canım kesinlikle öyle inşallah sen de göreceksin okudukça Rabbimin mucizesiniÇok teşekkür ederim canım yine içime su serptin herzaman ki gibi bu arada Allah razı olsun fetih suresi mükemmel birşeymiş kardeşim iş bulamıyordu geçen hafta cumartesi onada banada başladık pazartesi haber geldi istediği yerden haftaya işe başlıyor inşallah benim duam da kabul olur
Canm folbiol folik asit olduğu için gebelik de de kullanılıyor hatta bazı doktorlar gebe kalmadan üç ay öncesinde falan baslatiyorSorularıma pek cvp veren olmuo ama son kez denicem artık...folbioili turgut hoca ne zamana kadar kullandırıyo bilen var mı..?
Kimisİ 8.haftada kesmiş de telaşlandım.bi de folbioil çok kuvvetliymiş tehlikeli olabilir die okudum bi yerlerde de.. Tşkler cvp için..Canm folbiol folik asit olduğu için gebelik de de kullanılıyor hatta bazı doktorlar gebe kalmadan üç ay öncesinde falan baslatiyor
canım bana vermedi bukez sadece estrofem ve jel verdiSorularıma pek cvp veren olmuo ama son kez denicem artık...folbioili turgut hoca ne zamana kadar kullandırıyo bilen var mı..?
İnşallah canım tuttuğunun belirtisidirGünaydın arkadaşlar bugun transferimin 4. günü ve sağ tarafımda adım atarken wc otururken batma oluyor
Mübarek cuma günü Rabbim dualarımızı kabul etsin emeklerimizi boşa gitmesin
İNŞALLAHİnşallah canım tuttuğunun belirtisidir
Allah korusunİNŞALLAH
Kafamda deli sorular herdk wc gidip leke varmı diye bakıyorum
ilk denemem dediniz şuan için ne aşamadasınız ???
canım bi kez denedim zaten turgut beyde ekim ayında ikinciyi denicez inşallah önce sizlerin olumlu haberlerini alalımdailk denemem dediniz şuan için ne aşamadasınız ???
Korkacak bisey yok canim rahat uc ay kullaniliyor hatta hamilelik dusunuluyorsa birkac ay oncede basliyabiliyorsun .Kimisİ 8.haftada kesmiş de telaşlandım.bi de folbioil çok kuvvetliymiş tehlikeli olabilir die okudum bi yerlerde de.. Tşkler cvp için..
nihal mrb canım kntrole gittinmi bebiş nasılmış kaç haftalık oldunuzKorkacak bisey yok canim rahat uc ay kullaniliyor hatta hamilelik dusunuluyorsa birkac ay oncede basliyabiliyorsun .
O korku bendede var hatta eminim herkestede oluyordur Allah im korktugumuz yere ugratmasin canim insallah bebislerimizi kucagimiza alacaz bu sefer.İNŞALLAH
Kafamda deli sorular herdk wc gidip leke varmı diye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?