Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Hayir gidemedik canim turgut bey şehir disindaymis pazartesiye kaldi bizde bundada vardir bir hayir dedik bekliyorum sabirsizlikla iste
kayseride yaşıyosun desene sende ben gibi daha iyi kontroller için yakın olmak
beklemenizde de inş kalp atımınıda duyarsınızda iki kez gitmiş olmazsınız canım

kayseride yaşıyosun desene sende ben gibi daha iyi kontroller için yakın olmak
beklemenizde de inş kalp atımınıda duyarsınızda iki kez gitmiş olmazsınız canım
Malesef canim ben yozgattan gelis gidis yapiyorum diyorumya hersey yolunda olsun gidip gelmeye raziyim senin durumun ne simdi

canım bana vermedi bukez sadece estrofem ve jel verdi

Korkacak bisey yok canim rahat uc ay kullaniliyor hatta hamilelik dusunuluyorsa birkac ay oncede basliyabiliyorsun .
Tşkler kızlar cvp için..turgut bey yoktu dün ama hemşireler kes artık fazla bile kullanmışın dediler kestim..
Bende de cinsiyet heyecanı başladı..ilk defa bi şeyin iki türlü sonucu da dünyaları vercek bize..keşke önümüze çıkacak her seçenekte de mutluluk olsa..

Hadi hayırlı sonuçlar olsun canım bende dün keseyi gördüm heycanla 2 hafta sonrasını bekliyorum kalp atışı için

Kader arkadaşlarım merhabalar bugun transferimin 5. günü ve bende ağrı sızı bişiy yok endişeleneyimmi ki
sadece akıntı var bu durum anormalmi ???

Kader arkadaşlarım merhabalar bugun transferimin 5. günü ve bende ağrı sızı bişiy yok endişeleneyimmi ki
Canim belirti arama demek olmuyor çünkü aynı heycanlari ayni korkulari bizde yaşadık herkeste farkli oluyor işte sen kalbini ferah tut bebisin sıkıca tutunmustur insallah

Canim senin nekadar olduki keseyi gördün benden sonra degilmiydi transferin şaşırdım valla karıştırdım mı acaba
Canım transfer olalı 2 hafta oldu son adete görede 5 +2 normalde bu tarihlerde görünüyor neden Şaşırdın Ki?senin Kaç Haftalık oldu? Son Adetin Nezamandı?

Canım transfer olalı 2 hafta oldu son adete görede 5 +2 normalde bu tarihlerde görünüyor neden Şaşırdın Ki?senin Kaç Haftalık oldu? Son Adetin Nezamandı?
Canim ben sadece transfer gününden hesapliyorum 25 temmuz son adetim 6agustos transfer tarihim ne biliyim hamilelik takviminde 4hafta çıkıyor benimki ondan şaşırdım normalde senin hesapladigin gibimi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…