- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.801
Ben turgut beye pazartesi gidecem daha ilk muanem olacak sen erken muane olmussun gibi geldiCanim ben sadece transfer gününden hesapliyorum 25 temmuz son adetim 6agustos transfer tarihim ne biliyim hamilelik takviminde 4hafta çıkıyor benimki ondan şaşırdım normalde senin hesapladigin gibimi oluyor
Evet canım bizimkilerde de son adet tarihi baz alınıyor.Canim ben sadece transfer gününden hesapliyorum 25 temmuz son adetim 6agustos transfer tarihim ne biliyim hamilelik takviminde 4hafta çıkıyor benimki ondan şaşırdım normalde senin hesapladigin gibimi oluyor
yok canım doktor bana bu tarihi verdi mayıs annelerinde de benimle aynı olan çoğu kişi keseleri görmüş kan değerim pazartese 594 tü doktorda buna göre cuma yada cumartesi gel keseye bakalım dedi kalp atışı için de ayın 18 i ne randevu verdi hatta ikinci kese görünmüyor ama eğer varsa ozaman görünür dediBen turgut beye pazartesi gidecem daha ilk muanem olacak sen erken muane olmussun gibi geldi
Canim ne biliyim valla ozaman sen baska doktora gorundun benim arastimalarim transfer tarinden itibaren belirlendigini bilyordum ama ne güzel olmuş keseyi gormussun darisi benim başıma cok heycanliyim simdiden insallah ikinci keseyide görürsünyok canım doktor bana bu tarihi verdi mayıs annelerinde de benimle aynı olan çoğu kişi keseleri görmüş kan değerim pazartese 594 tü doktorda buna göre cuma yada cumartesi gel keseye bakalım dedi kalp atışı için de ayın 18 i ne randevu verdi hatta ikinci kese görünmüyor ama eğer varsa ozaman görünür dedi
canım seninki adet tarihine göre 6 hafta transfer tarihine göre 6+4 eğer 5.gün embriyosu ise 7 haftalık olur ama en az 6 haftalık vardır ...benimki son adet tarihim 16 hazirandı 11+4 hesaplayıncada bu çıktı doktorda bu tarihi söylediCanim ne biliyim valla ozaman sen baska doktora gorundun benim arastimalarim transfer tarinden itibaren belirlendigini bilyordum ama ne güzel olmuş keseyi gormussun darisi benim başıma cok heycanliyim simdiden insallah ikinci keseyide görürsün
Ayy canim nebiliyim kafam çok karıştı pazartesi açıkca sorcam sizin dediğiniz gibi çıkarsa insallah pazartesi kalp atımınıda duyarim inşallah ne dersincanım seninki adet tarihine göre 6 hafta transfer tarihine göre 6+4 eğer 5.gün embriyosu ise 7 haftalık olur ama en az 6 haftalık vardır ...benimki son adet tarihim 16 hazirandı 11+4 hesaplayıncada bu çıktı doktorda bu tarihi söyledi
evet duyabilirsin ama duymasanda bi dahaki kontrolde de duyabilirsin ..Benimki duyuldu ama iiki hafta sonra karnımdan baktı onda tam duyduk kafanı karıştırma internette hesaplayıcılar var ordan hesaplat :))))Ayy canim nebiliyim kafam çok karıştı pazartesi açıkca sorcam sizin dediğiniz gibi çıkarsa insallah pazartesi kalp atımınıda duyarim inşallah ne dersin
Ayy canim nebiliyim kafam çok karıştı pazartesi açıkca sorcam sizin dediğiniz gibi çıkarsa insallah pazartesi kalp atımınıda duyarim inşallah ne dersin
canım ben turgut bey de sordum o da son adetten hesaplıycaksın dedi..evet ben başka bir doktora devam ediyorum..inşallah sende görürsün hatta sen gittiğinde kalp atışını bile duyabilirsin :)Canim ne biliyim valla ozaman sen baska doktora gorundun benim arastimalarim transfer tarinden itibaren belirlendigini bilyordum ama ne güzel olmuş keseyi gormussun darisi benim başıma cok heycanliyim simdiden insallah ikinci keseyide görürsün
amin canım inşallah..Böyle yardimlasmak güzel oluyor kızlar herkesten birşey öğreniyorum insallah hepimizin 2016 da kucaklari dolacak dualarım hepimizle
AmiiiiiinnALLAHIM KIMSENIN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN KIMSEYI DE EVLATSIZ BOYNU BÜKÜK BIRAKMASINN
Amin canım benim nasılsın ne var ne yok? Tedaviye ne zaman baslayacaksin?ALLAHIM KIMSENIN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN KIMSEYI DE EVLATSIZ BOYNU BÜKÜK BIRAKMASINN
Amin inş Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsinALLAHIM KIMSENIN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN KIMSEYI DE EVLATSIZ BOYNU BÜKÜK BIRAKMASINN
Hamiş olanlar yada doğuran arkadaşlar 3 gündür hafif vajina bölgemde ağrılar oluyor ikiz olduğu için erken doğumdan korkuyorum normal mi ağrılar
inşallah ikimizde olumlu sonuçlar alırız canımCanımcım ben son embriyomu transfer ettiricem salı günü bakalım kısmet artık her seferinde yoruldum negatif sonuç almaktan ama ALLAH vericek sende ekimde başlıcaksın sanır ım inşallah seninde bu son olur
canım benim gözün aydın tek çift farketmez aslında rabbim sağlıklısından hayırlısından nasip etsinnSlm kızlar bugün doktora gittik çok şükür keseyi gördük şimdilik tek görünüyor belki sonrasında değişebilir dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?