- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.821
aminnn canım nerelerdesin neler yapıyosun yakınlarda yeni bi tedavi yokmuALLAHIM KIMSENIN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN KIMSEYI DE EVLATSIZ BOYNU BÜKÜK BIRAKMASINN
canım benim korkma inşallah ama yinede dra gitmeyide ihmal etmeHamiş olanlar yada doğuran arkadaşlar 3 gündür hafif vajina bölgemde ağrılar oluyor ikiz olduğu için erken doğumdan korkuyorum normal mi ağrılar
Teşekkür ederim canım darısı sana evet sağlıklı olsunda farketmez tek yada ikicanım benim gözün aydın tek çift farketmez aslında rabbim sağlıklısından hayırlısından nasip etsinn
kalp atımlarınıda sabırsızlıkla bekliyorumTeşekkür ederim canım darısı sana evet sağlıklı olsunda farketmez tek yada iki
22. Haftalık oldu durulmayacak gibi değil ama batma gibi bişey oluyor panik oluyorum birden suyum gelecek gibi hissediyorum iğnelenme içten batma gibi canım ya normaldir inşHamileligin kaçıncı haftada bilmiyorum canım ama aden hareket etmeye başladıktan sonra bende de oluyordu dr bebek büyüdükçe rahme baskı yapıyor durulmayacak bi agrı degilse normal demişti.sen yine de druna bi danış
Ayyyyyyyyy İNŞALLAH CANIMinşallah ikimizde olumlu sonuçlar alırız canım
Bebişler büyüdükce rahim genişliyor ondan benim suyum gelmeden 2 gün önce diareyle icim temizlenmisti22. Haftalık oldu durulmayacak gibi değil ama batma gibi bişey oluyor panik oluyorum birden suyum gelecek gibi hissediyorum iğnelenme içten batma gibi canım ya normaldir inş
Bence hiç yapma sonra moral bozukluğu oluyorGünaydın bugun transferimin 7. günü test yapsammııııı?
mrb bende 8. 9. ve kan testi yaptıracağım gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı ve ben bu duruma kendimi böle alıştırmıştım birden negatif duysam dahada zoruma giderdi diye düşünüyorum tabi idrarda çıkmayıp kanda çıkan arkadaşda çok sen bilirsin canımGünaydın bugun transferimin 7. günü test yapsammııııı?
IYIM UMUTCUĞUM NE ZAMAN BAŞLARIM BILMIYORUM INAN KORKUYORUM BENIMDE SENIN KI GIBI 4. TÜP BEBEK OLACAK RABBIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN INŞALLAHAmin canım benim nasılsın ne var ne yok? Tedaviye ne zaman baslayacaksin?
IYIM ARKADAŞIM SEN NASILSIN TEDAVIYE YAKIN ZAMANDA BAŞLARIM INŞALLAH RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN SEN NELER YAPIYOSUN NASILSINaminnn canım nerelerdesin neler yapıyosun yakınlarda yeni bi tedavi yokmu
ARKADAŞIM SENIN TEDAVIN NE DURUMDA NASILSIN GİTTİĞİN DOKTORDAN MEMNUNMUSUN BENDE ORAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA MADDI OLARAK NASIL ZORLADIMI SIZIAmin canım benim nasılsın ne var ne yok? Tedaviye ne zaman baslayacaksin?
Canım doktorumla 2 kere görüşme imkanım oldu takipleri memleketteki doktorum yaptı o bülent hoca ile görüştü dozlari ayarladi 4 tane genetiğe gitmişti embriyolar çok şükür 2 tane temiz geldi histereskopi yapılacak bu ay daha önceki tedavilerimde 5.güne dondurulacak kalitede embriyo kalmamıştı bu sefer kaldı çok şükür bu farkı şimdiden gördüm maddi açıdan biraz yorucu canım diğer aşamaları yasayinca anlayacağım aşırı bir ilgi yok merkezde yoğunluktan, öyle istediğimiz zaman doktora ulasamiyoruz ancak asistanı ile görüşüyoruz sonuç olumlu olsun da raziyimARKADAŞIM SENIN TEDAVIN NE DURUMDA NASILSIN GİTTİĞİN DOKTORDAN MEMNUNMUSUN BENDE ORAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA MADDI OLARAK NASIL ZORLADIMI SIZI
HAKKINDA HAYIRLISI ARKADAŞIM GÜZEL HABERLERINI BEKLIYORUZ RABBIMIN IZNIYLE DARISI BENIM BAŞIMACanım doktorumla 2 kere görüşme imkanım oldu takipleri memleketteki doktorum yaptı o bülent hoca ile görüştü dozlari ayarladi 4 tane genetiğe gitmişti embriyolar çok şükür 2 tane temiz geldi histereskopi yapılacak bu ay daha önceki tedavilerimde 5.güne dondurulacak kalitede embriyo kalmamıştı bu sefer kaldı çok şükür bu farkı şimdiden gördüm maddi açıdan biraz yorucu canım diğer aşamaları yasayinca anlayacağım aşırı bir ilgi yok merkezde yoğunluktan, öyle istediğimiz zaman doktora ulasamiyoruz ancak asistanı ile görüşüyoruz sonuç olumlu olsun da raziyim
Amiinn inşallah canım benim sorun olursa her zaman sorabilirsin özelden de yazabilirsin fiyat konusunu hepsini söylerim arkadaşım.HAKKINDA HAYIRLISI ARKADAŞIM GÜZEL HABERLERINI BEKLIYORUZ RABBIMIN IZNIYLE DARISI BENIM BAŞIMA
bende önümüzdeki ay başlıcam canım inşallahIYIM ARKADAŞIM SEN NASILSIN TEDAVIYE YAKIN ZAMANDA BAŞLARIM INŞALLAH RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN SEN NELER YAPIYOSUN NASILSIN
inşallahda son denemen olur canım rabbim böle uygun görmüş vardır bundada bi hayırben iki kez denedim tüp bebek erciyes hastanesinde bihter senem Feyzioğlu yaptı ikisinide ilki tuttu 2. aya kadar normaldi sonra kanamalarım oldu ve bebeğim öldü. 2 denememde de 11 gün sonra pozitif çıktı ama 2 gün sonra tekrar değerleri düşmeye başladıve onuda kaybettik. şimdide doktorumu değiştirmek istiyorum 2 tane donmuş embriyom var inşallah bundan sonrası iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?