Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Hamiş olanlar yada doğuran arkadaşlar 3 gündür hafif vajina bölgemde ağrılar oluyor ikiz olduğu için erken doğumdan korkuyorum normal mi ağrılar
canım benim korkma inşallah ama yinede dra gitmeyide ihmal etme
rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın

22. Haftalık oldu durulmayacak gibi değil ama batma gibi bişey oluyor panik oluyorum birden suyum gelecek gibi hissediyorum iğnelenme içten batma gibi canım ya normaldir inş

22. Haftalık oldu durulmayacak gibi değil ama batma gibi bişey oluyor panik oluyorum birden suyum gelecek gibi hissediyorum iğnelenme içten batma gibi canım ya normaldir inş
Bebişler büyüdükce rahim genişliyor ondan benim suyum gelmeden 2 gün önce diareyle icim temizlenmisti

Günaydın bugun transferimin 7. günü test yapsammııııı?
mrb bende 8. 9. ve kan testi yaptıracağım gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı ve ben bu duruma kendimi böle alıştırmıştım birden negatif duysam dahada zoruma giderdi diye düşünüyorum tabi idrarda çıkmayıp kanda çıkan arkadaşda çok sen bilirsin canım

ben iki kez denedim tüp bebek erciyes hastanesinde bihter senem Feyzioğlu yaptı ikisinide ilki tuttu 2. aya kadar normaldi sonra kanamalarım oldu ve bebeğim öldü. 2 denememde de 11 gün sonra pozitif çıktı ama 2 gün sonra tekrar değerleri düşmeye başladı ve onuda kaybettik. şimdide doktorumu değiştirmek istiyorum 2 tane donmuş embriyom var inşallah bundan sonrası iyi olur

ARKADAŞIM SENIN TEDAVIN NE DURUMDA NASILSIN GİTTİĞİN DOKTORDAN MEMNUNMUSUN BENDE ORAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA MADDI OLARAK NASIL ZORLADIMI SIZI
Canım doktorumla 2 kere görüşme imkanım oldu takipleri memleketteki doktorum yaptı o bülent hoca ile görüştü dozlari ayarladi 4 tane genetiğe gitmişti embriyolar çok şükür 2 tane temiz geldi histereskopi yapılacak bu ay daha önceki tedavilerimde 5.güne dondurulacak kalitede embriyo kalmamıştı bu sefer kaldı çok şükür bu farkı şimdiden gördüm maddi açıdan biraz yorucu canım diğer aşamaları yasayinca anlayacağım aşırı bir ilgi yok merkezde yoğunluktan, öyle istediğimiz zaman doktora ulasamiyoruz ancak asistanı ile görüşüyoruz sonuç olumlu olsun da raziyim

Reactions: Bnz
HAKKINDA HAYIRLISI ARKADAŞIM GÜZEL HABERLERINI BEKLIYORUZ RABBIMIN IZNIYLE DARISI BENIM BAŞIMA

IYIM ARKADAŞIM SEN NASILSIN TEDAVIYE YAKIN ZAMANDA BAŞLARIM INŞALLAH RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN SEN NELER YAPIYOSUN NASILSIN
bende önümüzdeki ay başlıcam canım inşallah
bu ayki adetimlede histereskopi olacam bakalım artık mevlam ne göstereck

inşallahda son denemen olur canım rabbim böle uygun görmüş vardır bundada bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…