Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

ben 9.gün kan yaptrmıstm,iki gün daha beklersen daha iyi olur.
Canim ben tam 12.günde yaptırdım insan sabirsizlaniyor değilmi bende asilamalarda ve ilk iki tüp bebek denememde erken yaptırmıştım sonuc hep negetif oldu Allahima şükürler olsun sonuncuda tam gününde yaptırdım pozitifi gördüm kalben nasil rahat hissedeceksen öyle yap derim

nihal canım bugün gidecektin sanırım ilk kontrolüne yanlış hatırlamıyosam gittin mi minişini gördünmü

nihal canım bugün gidecektin sanırım ilk kontrolüne yanlış hatırlamıyosam gittin mi minişini gördünmü
Evet canım dün gittim Allahima binlerce şükür olsun hem keseyi hemde ilk defa kalp atımı nı duyduk çok güzeldi tarfi imkansız bir sevinç Allahım herkese nasip etsin inşallah sizlerde tadacaksiniz en kisa zamanda bu duyguyu dualarim hepimize.

gözün aydın canımmm rabbim tamamına erdirsin inş çok sevindim inanki

canım çok sevindim gözün aydın maşallah diyelimdarısı bana ben de hayırlısı ile kalp atışını duyarım inşallah günler geçmek bilmiyor sanki

canım çok sevindim gözün aydın maşallah diyelimdarısı bana ben de hayırlısı ile kalp atışını duyarım inşallah günler geçmek bilmiyor sanki
Sağol canim sen ne ne diyosun günler geciyoda delip geciyor valla hele dün o çatala çıktımya kalbim yerinden çıkacaktı Allahın bugününe şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…