- 1 Temmuz 2015
- 31
- 24
- 3
- 43
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.841
SAOL ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUNAmiinn inşallah canım benim sorun olursa her zaman sorabilirsin özelden de yazabilirsin fiyat konusunu hepsini söylerim arkadaşım.
ben 9.gün kan yaptrmıstm,iki gün daha beklersen daha iyi olur.Günaydın bugun transferimin 7. günü test yapsammııııı?
Canim ben tam 12.günde yaptırdım insan sabirsizlaniyor değilmi bende asilamalarda ve ilk iki tüp bebek denememde erken yaptırmıştım sonuc hep negetif oldu Allahima şükürler olsun sonuncuda tam gününde yaptırdım pozitifi gördüm kalben nasil rahat hissedeceksen öyle yap derimben 9.gün kan yaptrmıstm,iki gün daha beklersen daha iyi olur.
nihal canım bugün gidecektin sanırım ilk kontrolüne yanlış hatırlamıyosam gittin mi minişini gördünmüCanim ben tam 12.günde yaptırdım insan sabirsizlaniyor değilmi bende asilamalarda ve ilk iki tüp bebek denememde erken yaptırmıştım sonuc hep negetif oldu Allahima şükürler olsun sonuncuda tam gününde yaptırdım pozitifi gördüm kalben nasil rahat hissedeceksen öyle yap derim
Evet canım dün gittim Allahima binlerce şükür olsun hem keseyi hemde ilk defa kalp atımı nı duyduk çok güzeldi tarfi imkansız bir sevinç Allahım herkese nasip etsin inşallah sizlerde tadacaksiniz en kisa zamanda bu duyguyu dualarim hepimize.nihal canım bugün gidecektin sanırım ilk kontrolüne yanlış hatırlamıyosam gittin mi minişini gördünmü
gözün aydın canımmm rabbim tamamına erdirsin inş çok sevindim inankiEvet canım dün gittim Allahima binlerce şükür olsun hem keseyi hemde ilk defa kalp atımı nı duyduk çok güzeldi tarfi imkansız bir sevinç Allahım herkese nasip etsin inşallah sizlerde tadacaksiniz en kisa zamanda bu duyguyu dualarim hepimize.
Güzel olacak canım merak etme yavrun sana sımsıkı tutunacak busefer Allahım hepimizin yüzünü güldürsün insallah.Selam can kıssssllllaaaarrrr bugün son dondurulmuş bebeğimi aldım geldim ARTIK ALLAH IM bilir
canım benim hayırlı olsun transferin bu son olsun inş sanada tebrik mesajları atalımSelam can kıssssllllaaaarrrr bugün son dondurulmuş bebeğimi aldım geldim ARTIK ALLAH IM bilir
Teşekkür ederim canım Allahım kucagimiza almayi nasip etsin insallah.gözün aydın canımmm rabbim tamamına erdirsin inş çok sevindim inanki
amin canım inşşşTeşekkür ederim canım Allahım kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
İnşallah kuzum ALLAH yüzümüzü güldürsünGüzel olacak canım merak etme yavrun sana sımsıkı tutunacak busefer Allahım hepimizin yüzünü güldürsün insallah.
ALLAH IM İNŞALLAH OL desin canım bu defacanım benim hayırlı olsun transferin bu son olsun inş sanada tebrik mesajları atalım
HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUZ ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUNALLAH IM İNŞALLAH OL desin canım bu defa
İnşallah canım olmayan herkesin ALLAH kucağını doldursunHAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUZ ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN
canım çok sevindim gözün aydın maşallah diyelimEvet canım dün gittim Allahima binlerce şükür olsun hem keseyi hemde ilk defa kalp atımı nı duyduk çok güzeldi tarfi imkansız bir sevinç Allahım herkese nasip etsin inşallah sizlerde tadacaksiniz en kisa zamanda bu duyguyu dualarim hepimize.
canım inşallah minnoşun sıkıca tutunur sana dualrımdasınSelam can kıssssllllaaaarrrr bugün son dondurulmuş bebeğimi aldım geldim ARTIK ALLAH IM bilir
Sağol canim sen ne ne diyosun günler geciyoda delip geciyor valla hele dün o çatala çıktımya kalbim yerinden çıkacaktı Allahın bugününe şükür.canım çok sevindim gözün aydın maşallah diyelimdarısı bana ben de hayırlısı ile kalp atışını duyarım inşallah günler geçmek bilmiyor sanki
Sende duyarsin merak etme belki çifte sürpriz yaşarsın canımcanım çok sevindim gözün aydın maşallah diyelimdarısı bana ben de hayırlısı ile kalp atışını duyarım inşallah günler geçmek bilmiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?