- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.861
amin canım inşallah hayırlısı ile gelsin o büyük gün :)Sende duyarsin merak etme belki çifte sürpriz yaşarsın canım
alttan mı bakıldı canım.. valla çok zor geçiyor günler yaa ne diycem ben yumurtadan tiksndm galiba midemi bulandırıyor sen yiyormsnSağol canim sen ne ne diyosun günler geciyoda delip geciyor valla hele dün o çatala çıktımya kalbim yerinden çıkacaktı Allahın bugününe şükür.
Sağol kuzum amin inşallah tuutunurcanım inşallah minnoşun sıkıca tutunur sana dualrımdasın
Evet canım alttan bakti yumurtayi sade pek yiemiyorumda protein olsun diye yemeye calisiyorum gunluk , haşlanmış etten pek haz etmiyorum midem kalkiyor buaralar yalnız bende bu aralar kabızlık oluyor oda midem de şişkinlik yapiyor daraltiyor beni yediğim çoğu şeyden zevk almamaya başladım.alttan mı bakıldı canım.. valla çok zor geçiyor günler yaa ne diycem ben yumurtadan tiksndm galiba midemi bulandırıyor sen yiyormsn
canım bende aynı durumdayım sabahları özellikle birde seminer var sürekli dışarda oturuyorum içeri girdiğmde koku hassasiyetm artyor bulantı başlıyor okul açılıncada zorlancam sanırım bunada şükür tabi katlancaz yeterki meleklerimiz sağlıklı olsunlar...Evet canım alttan bakti yumurtayi sade pek yiemiyorumda protein olsun diye yemeye calisiyorum gunluk , haşlanmış etten pek haz etmiyorum midem kalkiyor buaralar yalnız bende bu aralar kabızlık oluyor oda midem de şişkinlik yapiyor daraltiyor beni yediğim çoğu şeyden zevk almamaya başladım.
canm hayırlı olsun,etkisi varmı bilmiyorum ama ben her gün muz yedim ve süt içtim.bunun dışında da yarım gün işe gittim.günlük hayatıma devam ettim.İnşAllah bebeğin tutunur sana,hayırlı olsunİnşallah kuzum ALLAH yüzümüzü güldürsün
Koku hassasiyeti bendede fena canım napalim katlanacaz artık .canım bende aynı durumdayım sabahları özellikle birde seminer var sürekli dışarda oturuyorum içeri girdiğmde koku hassasiyetm artyor bulantı başlıyor okul açılıncada zorlancam sanırım bunada şükür tabi katlancaz yeterki meleklerimiz sağlıklı olsunlar...
Canım sizlerin söyleyeceği herşey benim için çok değerlicanm hayırlı olsun,etkisi varmı bilmiyorum ama ben her gün muz yedim ve süt içtim.bunun dışında da yarım gün işe gittim.günlük hayatıma devam ettim.İnşAllah bebeğin tutunur sana,hayırlı olsun
Canım sizlerin söyleyeceği herşey benim için çok değerli
Tamam kuzum havuç aldırayım eşime başka varmı yaptığın bişeyMuzu çok tüketme bu dönemde kabız olmaman gerekiyor verdikleri kagıtta yazar.bol bol havuç yemistim canım istemisti sonra tvde saracoglu havucun tup bebekte tutunmada cok büyük etkisi oldugunu söylemisti
Tamam kuzum havuç aldırayım eşime başka varmı yaptığın bişey
Oy oy ben bu prensesi yerim maşallah süphanallah canım Rabbim gününü göstersin inşallah :) ay bende böyle bir minnak istiyorum Rabbim nasip etsin inşallah.
Maşallah kuzuma cok sevimli insanin hemen dogurasi geliyor böyle minikleri görünce Allah bagislasin canim bahti kaderi bir ömür güzel olsun
maşallah sübhanallahhhh canım benim
Şimdi oturdum havuç yiyorumGünlük 3 4 litre su ictim hoş normal zamanda da icerim havuç hurma transfer sonrası sürekli yatmadım 1 saat uzandıysam 10 dk gezindim evin içinde ve günlük kenzül arş duasini okudum türkçesini
ALLAH ım nazarlardan saklasın gıdışından öperim minnoşun
Oy oy ben bu prensesi yerim maşallah süphanallah canım Rabbim gününü göstersin inşallah :) ay bende böyle bir minnak istiyorum Rabbim nasip etsin inşallah.
Maşallah kuzuma cok sevimli insanin hemen dogurasi geliyor böyle minikleri görünce Allah bagislasin canim bahti kaderi bir ömür güzel olsun
maşallah sübhanallahhhh canım benim
o ne tatlı şirin öle yanaklarını mıncırasım geldi tessesi öpsün yanacıklarından
Şimdi oturdum havuç yiyorumayyy suyu maşallah nasılda öyle çok içiosun wallahi helal olsunnn
Gerçekten seni ayakta alkışlıyorum canımGece bile pet sise yanımda durur kalkar icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?