Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Şimdi oturdum havuç yiyorum ayyy suyu maşallah nasılda öyle çok içiosun wallahi helal olsunnn
bende günde ortalama gecede dahil 3 lt içiyorum.
kahve çay gibi başka sıvılar almadığımda daha çok su içtim
transferden sonra su birde ananas suyu içtim

Kızlar bişey sorucam bu son embriyo tedavimde turgut bey bana ilaç yazmamıştı elimde olanları kullanıyordum yanına gitsem yazar mı jelim bitmek üzere

Kızlar bişey sorucam bu son embriyo tedavimde turgut bey bana ilaç yazmamıştı elimde olanları kullanıyordum yanına gitsem yazar mı jelim bitmek üzere
Jel yazilmiyor canim parayla alınıyor biran önce jeli almaya bak biz gecengun bulmakta cok zorlandik depolarda bile yok çektiler istanbulda bulduk ancak bir kutu.

canım ben transferden önce başlamıştım sabah akşam kullanıyorum aile hekimime yazdırıyorum ama günü geçmediği için eczane vermedi ilk başta sonra anlaştık girişini bikaçgün sonrasına yaptılar o şekilde oldu yani aile hekimin yazar..

aile hekımıne yazdr canm sgk karşılıyor,ben oyle yaptm

Jelin kutusu 75 tl canim kullanman gerekmiyormu,gerekiyormu anlamadim canim bence telefonundan ara turgut beyi bilgi al derim
Canlarım dediğiniz gibi aile hekimime yazdırdım walla çok sewindim çünkü maddi sıkıntısaydım

canım ben aile hekimine yazdırttım 1o lilraya aldım jeli haberin olsun bi kısım ilaçları yazıyo aile hekimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…