- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.881
Gece bile pet sise yanımda durur kalkar icerim
MIRA38 ayıp olmassa bişi sormak istiyorum bende su içmeye çalışıyorum 1.5 litre olmuyo belkide tam ölçemedim ama bu tualet işi perişan etti beni kız sen 4 litreyle nabıııyooonnn aceppp
bende günde ortalama gecede dahil 3 lt içiyorum.Şimdi oturdum havuç yiyorumayyy suyu maşallah nasılda öyle çok içiosun wallahi helal olsunnn
dün akşam dayanamadım yaptım test ve 21,57 çıktısena13 ne yaptı ki acaba test yaptımı sonucunu merak ettim
İnşallah artış olur canımdün akşam dayanamadım yaptım test ve 21,57 çıktı
İnşallah artış olur canım
Canim hayırlı olsun kaçıncı günün du senindün akşam dayanamadım yaptım test ve 21,57 çıktı
Jel yazilmiyor canim parayla alınıyor biran önce jeli almaya bak biz gecengun bulmakta cok zorlandik depolarda bile yok çektiler istanbulda bulduk ancak bir kutu.Kızlar bişey sorucam bu son embriyo tedavimde turgut bey bana ilaç yazmamıştı elimde olanları kullanıyordum yanına gitsem yazar mı jelim bitmek üzere
Ama canım bana bunda hiç yazmadı ki ya reçete off ya reçetesiz nekadara aldınJel yazilmiyor canim parayla alınıyor biran önce jeli almaya bak biz gecengun bulmakta cok zorlandik depolarda bile yok çektiler istanbulda bulduk ancak bir kutu.
maşallah çok tatlı Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.
canım ben transferden önce başlamıştım sabah akşam kullanıyorum aile hekimime yazdırıyorum ama günü geçmediği için eczane vermedi ilk başta sonra anlaştık girişini bikaçgün sonrasına yaptılar o şekilde oldu yani aile hekimin yazar..Kızlar bişey sorucam bu son embriyo tedavimde turgut bey bana ilaç yazmamıştı elimde olanları kullanıyordum yanına gitsem yazar mı jelim bitmek üzere
aile hekımıne yazdr canm sgk karşılıyor,ben oyle yaptmKızlar bişey sorucam bu son embriyo tedavimde turgut bey bana ilaç yazmamıştı elimde olanları kullanıyordum yanına gitsem yazar mı jelim bitmek üzere
Jelin kutusu 75 tl canim kullanman gerekmiyormu,gerekiyormu anlamadim canim bence telefonundan ara turgut beyi bilgi al derimAma canım bana bunda hiç yazmadı ki ya reçete off ya reçetesiz nekadara aldın
canım ben transferden önce başlamıştım sabah akşam kullanıyorum aile hekimime yazdırıyorum ama günü geçmediği için eczane vermedi ilk başta sonra anlaştık girişini bikaçgün sonrasına yaptılar o şekilde oldu yani aile hekimin yazar..
aile hekımıne yazdr canm sgk karşılıyor,ben oyle yaptm
Canlarım dediğiniz gibi aile hekimime yazdırdım walla çok sewindim çünkü maddi sıkıntısaydımJelin kutusu 75 tl canim kullanman gerekmiyormu,gerekiyormu anlamadim canim bence telefonundan ara turgut beyi bilgi al derim
TRANSFER AYIN 1 DE İDİ 9. GÜNCanim hayırlı olsun kaçıncı günün du senin
maşallah canım devamıda gelir kat kat artar inş değerlerin kaçıncı günündü bu değerindün akşam dayanamadım yaptım test ve 21,57 çıktı
canım ben aile hekimine yazdırttım 1o lilraya aldım jeli haberin olsun bi kısım ilaçları yazıyo aile hekimiKızlar bişey sorucam bu son embriyo tedavimde turgut bey bana ilaç yazmamıştı elimde olanları kullanıyordum yanına gitsem yazar mı jelim bitmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?