- 1 Temmuz 2015
- 31
- 24
- 3
- 43
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.901
maşallah canım devamıda gelir kat kat artar inş değerlerin kaçıncı günündü bu değerin
Hepsini yazdı canım çok iyi olducanım ben aile hekimine yazdırttım 1o lilraya aldım jeli haberin olsun bi kısım ilaçları yazıyo aile hekimi
tebrikler darısı bekleyen diğer arkadaşlara..transfer günü ile birlikte 9. günümdü
çok kötü bir değer değilmi 21.57 internetten araştımalarımda 3 haftalık gbi çıkıyo inşallah rabbim herkezin gönlüne göre versintebrikler darısı bekleyen diğer arkadaşlara..
canım zaten transferin ilk günü sayılmıyor yani bugün 8. günün oluyor ve cumartesi tekrar edip bakmak lazım değerin katlanırsa iyiye işaret değeri yüksek olup sonradan düşenlerde var değeri düşük olup sonradan yükselenlerde hayırlısı olsun bekleyip görmende fayda var bende sadece kan değeriyle bitiyor sanıyordum bu heycan ama bitmiyormuş keseyi gördüm şimdi de kalp atışı için bekliyorum heycanlaçok kötü bir değer değilmi 21.57 internetten araştımalarımda 3 haftalık gbi çıkıyo inşallah rabbim herkezin gönlüne göre versin
tabiki bundan sonra farklı bi süreç başlıyo iönelik değerlerin düşmemesi kesenin sağlıklı oluşması
canım zaten transferin ilk günü sayılmıyor yani bugün 8. günün oluyor ve cumartesi tekrar edip bakmak lazım değerin katlanırsa iyiye işaret değeri yüksek olup sonradan düşenlerde var değeri düşük olup sonradan yükselenlerde hayırlısı olsun bekleyip görmende fayda var bende sadece kan değeriyle bitiyor sanıyordum bu heycan ama bitmiyormuş keseyi gördüm şimdi de kalp atışı için bekliyorum heycanla
inşallah canım dualarım seninle..haklısınız yinede şükürler olsun Rabbime tutunmuşlar bizde arkanızdan gelicez inşallah
Canim deĝerin gayet guzel. Rabbim hayirli ve saglikli bi gebelik nasip eyler inşallah. Benim 11. Gun degerim 52 idi. Böyle olursa senin de iki gun sonra ellilerde çikar zaten.transfer günü ile birlikte 9. günümdü
Arkadaşim seninki de hayirli ugurlu olsun çok sevindim.inşallah canım dualarım seninle..
Canim ciddi bisey olacagini zannetmiyorm ama doktorunla bi gorus yine de.Iyi akşamlar kizlar suanda hamileliği yasayan ve hamileliği devam eden arkadaşlar bilgi verin lütfen kizlar adet olacakmisim gibi cok sancim oluyor böbrek kısmına dogruda hissediyorum o ağrıyı birazda bel ağrım var korkuyorum açıkçası sizlerdede oldumu lütfen bilgi verin şuanda 7.haftama girdim.
Allah bagislasin canim çok tatlı masallah
Maşallah canım Allah bagislasinEki Görüntüle 1628823 kızlar nasilsiniz biz artık buyuyoruz 2 aylık olduk çok şükür rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattirsin inşallah
Bende agri olmamisti da yedinci haftamda jeli uygularken hafif kanama olmustu.Allah bagislasin canim çok tatlı masallahne biliym insan korkuyor işte sende de olmusmuydu böyle şeyler
Canim masallah Allah bagislasin kuzunu. Yalniz oto koltugunda oturmus gibi duruyo dikkat et yaa. Doktor bize altinci aydan once oturtmayin demisti.Eki Görüntüle 1628823 kızlar nasilsiniz biz artık buyuyoruz 2 aylık olduk çok şükür rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?