Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım zaten transferin ilk günü sayılmıyor yani bugün 8. günün oluyor ve cumartesi tekrar edip bakmak lazım değerin katlanırsa iyiye işaret değeri yüksek olup sonradan düşenlerde var değeri düşük olup sonradan yükselenlerde hayırlısı olsun bekleyip görmende fayda var bende sadece kan değeriyle bitiyor sanıyordum bu heycan ama bitmiyormuş keseyi gördüm şimdi de kalp atışı için bekliyorum heycanla

haklısınız yinede şükürler olsun Rabbime tutunmuşlar bizde arkanızdan gelicez inşallah

@pamukelma canım senden haber bekliyorum yazarsın diye ama göremiyorum inşallah bebişlerinde sende iyisinizdir öpüyorum çokkk en yakın zamanda bizlerede güzel haberlerini ver canım

Iyi akşamlar kizlar suanda hamileliği yasayan ve hamileliği devam eden arkadaşlar bilgi verin lütfen kizlar adet olacakmisim gibi cok sancim oluyor böbrek kısmına dogruda hissediyorum o ağrıyı birazda bel ağrım var korkuyorum açıkçası sizlerdede oldumu lütfen bilgi verin şuanda 7.haftama girdim.

Canim ciddi bisey olacagini zannetmiyorm ama doktorunla bi gorus yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…