Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Oy oy ben bu prensesi yerim maşallah süphanallah canım Rabbim gününü göstersin inşallah :) ay bende böyle bir minnak istiyorum Rabbim nasip etsin inşallah.
UMUTCUĞUM DARISI BIZLERE TABI BÜTÜN ISTEYENLERE VALLA BÖYLE GÜZELLIKLERI YAKIŞIKLILARI GÖRÜNCE DAHA ÇOK ISTEKLI OLUYORUM VE UMUTLANIYORUM

Herkese mrb dün keseyi görmek için gittim ve bebeğin gelişmediğini ,öldüğünü öğrendm.hala kanamm da yok.hersey ne kadar zor,ne zor bi imtihan.şimdi düşmesini beklıycem olmazsa kürtaj olucam.başa değil daha da geriye saydım.belkıde ısrarcı olmamk gerekıyor ,Allah istese zaten vermez mi..neyse moralınızı bozmaym arkadaslar.hepinizin Allah gönlünğze göre versin ve yardımcınız olsun.hoşçakalın

UMUTCUĞUM DARISI BIZLERE TABI BÜTÜN ISTEYENLERE VALLA BÖYLE GÜZELLIKLERI YAKIŞIKLILARI GÖRÜNCE DAHA ÇOK ISTEKLI OLUYORUM VE UMUTLANIYORUM
Amin insallah canım benim ben sanki hiç yaşayamayacakmışım gibi geliyor hep evin icerisini şenlendiren bir bıdık ya da bıdıklar düşünüyorum ancak o kadar uzakmis gibi geliyor ki böyle güzel fotolar görünce umudum yeseriyor Rabbim bizlere de nasip etsin bu meleklerimize de hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah.

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Elbette bizler için hayırlısı böyle olduğu için bu imtihanlari yasiyoruz biz kul olarak önlemimizi alıp sonra Allaha tevekkül etmemiz gerekiyor. Hiç umudunu yitirme çok şükür en azından hamile kalabiliyorsun bende düşüğümde böyle düşündüm Rabbim o kadar büyük ki sana kalp atislarini duyurmadan böyle bir sıkıntı verdi duysan,görsen,hissetsen çok daha zor sende Allah a emanet ol arkadaşım.

Canim çok üzüldüm böyle durumda denecek çok şey var ama sabır dilemekten ne gelir elimizden mevlam herşeyin en güzelini biliyor Allah yardimcin olsun canim

Canım nasılsın çok tatlı olmuş maşallah biraz kokos mu ne

Sagol canım kızçeyle ugrasiyoruz.dis cıkarmaya devam ediyoruz onun huysuzlugu,yürümek istiyor yürüyemiyor (2 3 adım atıp oturuyor)onun huysuzlugu iştah azaldı birlikte büyüyoruz.kokoşlukta var aysegülde dogum günümüzde tütümüz elimize ulaşmayınca bunu giydik siz napiyorsunuz

Canım çok üzüldüm ama vardır ALLAH ın bir bildiği inşallah bunun sonucunda tedawisiz bir şekilde kavuşursun bebeklerine

canım çok ama çok üzüldüm rabbim birdaha yaşatmasın aynı acıyı ve tez zmanda gönnderir mucizeni inşallah..

Kızlar çok moralim bozuk bugün kocamla çok kötü kavga ettik ve ben o sinirle bütün ağır şeyleri kaldırdım pişmanmıyım hayır çünkü böyle bir ewlilik içinde dünyaya çocuk getirmenin yanlış olduğunu anladım 2yıllık ewliliğimden bıktım we şimdi anlıyorum ki ALLAH ımın bildiği birşey war ve o yüzden çocuğum olmuyor artık sabrım taşıyor aynada bile kendime bakınca bu benmiyim diyorum kendimi tanıyamıyorum ve bugün sigaranın dibine vurdum ve hepsi kocamın suçu

Napalım bende is ev umut derken bir koşuşturma gidiyor

Canım ne yaşadıniz falan bilmiyorum ama hiç bişi senden kıymetli değil sigara içip kendini yıpratma oturup eşinle konuşsan hissettiklerini anlamaz mi

Anlayacak olan biri bunu bu haddeye getirmezdi diye düşünüyorum artık anlasada benim için boş çok daraldım
Bazen erkekler kalın kafalı oluyor anlatmazsan anlamıyor malesef zaten zorlu bir süreçten geçiyoruz biraz anlayış bekliyoruz ama göremeyince kötü oluyoruz bizde tedavi sürecinde skntili dönem yasamistik ama oturup konuşunca cozmustuk inşallah senin için de en hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…