Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım ya olur evlilikte kavga gürültü zor bir süreç maddi manevi yıpratıyor insanı keşke içmeseydin sigara inşaallah yoluna girer herşey

Amin canım teşekkür ederim

Çok üzüldüm canım böyle olmasina bu süreç gerçekten dogamizi etkiliyor resmen bizde degisiyoruz problem ne bilmiyorum ama belki karninda yavrunu tasiyorsun senin ve esin için cok güzel bir başlangıç olur öyle inan en azindan.

Canım bu süreçte çok sinir bozucu oluyor bu tip şeyler ancak şunu hiç bir zaman unutma sana sıkıntı veren her kimse senden ve bebeginden önemli değil sen bir anlık sinirle davranmissin haklısın da ne olursa olsun böyle bir süreçte sıkıntı vermemeleri gerekiyor ancak senin için önemli olan şu an bebeginin olması bu tip gerginlikler oluyor canını sikmamaya çalış ve önce ben demelisin güzelim bebek inşallah vardır ve o sana Allahın emaneti o yüzde sinirini hırsını kendinden ve bebişin den çıkarma sakın La havle çek sakinles tatlım.

Problem olan şey o kadar saçma ki yan binaya bizden gidecek masa ve sandalyeler vardı eğer transferim olmamış olsaydı ben bile tek başıma götürürdüm bundan dolayı beni üzdü boşdan yere bebek tuttuysa bile bugün düşmüştür yada tutunamamıştır

Ya canım bunu insanın kocası yaparsa elalem ne yapmasın yazık ya wallahi yazık

Canım girer hatta geçerde işde delip de geçiyor
canım erkekler anlayamıyor odunluk oluyor gerçekten azıcık. bende genelde yalnız gittim işlemlere sorun değil sırf gerilip tartışmayalım diye .çok konuşmadım söylemedim anlatmadım kafam rahat etti...zaten verecek olan Allah rahim sıfatıyla verir tatsızlıklar unutulur gider inş

İnşallah ben hadi neysede aileme de çalkantılı olması beni benden çıkarıyor sonrada ben ne yaptım ki diyor ey güzel ALLAH ım sabır

çok üzüldüm ama gelmiyor elden bir şey Allah yeniden nasip etsin inş ...Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok ...

Amaan boşver canim emin ol erkeklerin çoğu aynı kirk defa soylucende ondan sonra yapacak yaparsa tabi bir işi. Anlasilan sende benim gibi sabirsizsin bende bir iş soylerim tamam der ama kimbilir nezaman yapar boş ver .ben 9senede degistiremedim sana daha ikiyil olmuş çocuk olursa 3 yilda çocuk olmazsa 7 yilda evlilik otururmus.anliycan sabir canım daha ne kavgalar atlatirsiniz.

O zaman bizim ikimizdede asabilik varken ya o beni öldürür ya ben onu bakalım herşeyin hayırlısını versin rabbim hepimizede

kızlar akşama dogru karnım davul gibi şişiyor hamile gibi yürüyorum hapşuramıyorum dahi çok agrıyo hapşururken bu ne ya sizdede var mı çatlatma iğnesinin 13. günndeyim

kızlar akşama dogru karnım davul gibi şişiyor hamile gibi yürüyorum hapşuramıyorum dahi çok agrıyo hapşururken bu ne ya sizdede var mı çatlatma iğnesinin 13. günndeyim
Nasil canim çatlatma ignesi oldun transfer olmamissin heralde anladigim kadariyla çatlatma ignesinden bir gün sonra eger yumurta sayin çoksa ondanda cok agrin olur normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…