- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.961
Kuzum araştırdım senin dediğin gibi minoset yada parol bende minoset aldım yeni bu saate kadar geçmedi çünküCanim sıkıntı olmuyor diye biliyorum ama her ilacı değil parol yada minoset diye biliyorum ama yinede arastir derim
Geçmiş olsun canım daha iyisindir insallahKuzum araştırdım senin dediğin gibi minoset yada parol bende minoset aldım yeni bu saate kadar geçmedi çünkü
Çok şükür canım daha iyiyimGeçmiş olsun canım daha iyisindir insallah
Canimmm ben orda ikinci çizgiyi de görüyorum sanirim çok sevindim test için daha erken gittikçe koyulasir çizgi Allahim tamamina erdirsin insallah.
ayyyyy grüyorum canım benim benimkide böylleydi hatta daha silikti hayırlı olsun inş kuzum koşşşş hemen kan testineKızlar attığım resimdeki silik çizgiyi siZde görüyormusunuz
Sanada hayırlı olsun canım birtane tosuncuk geliyor yani kac haftalık oldu seninkibenimde oğlum olcakmış cumartesi öğrendim inşaallah Rabbim hepimizinkini korusun sağlıkla kucağımıza alalım inş
Canım walla dayanamadım şimdi acıbademe gittim kan verdim dayanamadım dua edin emiCanimmm ben orda ikinci çizgiyi de görüyorum sanirim çok sevindim test için daha erken gittikçe koyulasir çizgi Allahim tamamina erdirsin insallah.
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımbenimde oğlum olcakmış cumartesi öğrendim inşaallah Rabbim hepimizinkini korusun sağlıkla kucağımıza alalım inş
12+5 oldu canım Allah herkese sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin sen nasılsın bulantın falan oluyormuSanada hayırlı olsun canım birtane tosuncuk geliyor yani kac haftalık oldu seninki
Kuzzucum verdim bakalım kanı hayırlısıayyyyy grüyorum canım benim benimkide böylleydi hatta daha silikti hayırlı olsun inş kuzum koşşşş hemen kan testine
ayy inan gözlerim doldu hormonlardanKuzzucum verdim bakalım kanı hayırlısı
Belki inanmazsın ama senle bende gün sayiyirdum canim iyi çıkacak Allahin izniyleCanım walla dayanamadım şimdi acıbademe gittim kan verdim dayanamadım dua edin emi
Bende bulanti birsey yedikten sonra oluyor baya kötü oluyorum cikarmiyorum ama birden böyle bi rehavet basıyor elim ayağım gucsuzlesiyor sanki birde kokular dan etkileniyorum12+5 oldu canım Allah herkese sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin sen nasılsın bulantın falan oluyormu
Canim birde sendede şişlik adet sancisina benzer ağrılar oldumuBende bulanti birsey yedikten sonra oluyor baya kötü oluyorum cikarmiyorum ama birden böyle bi rehavet basıyor elim ayağım gucsuzlesiyor sanki birde kokular dan etkileniyorum
Ay kuzum inan bende ne yapacağımı bilemedim son umdum du biliosun kan sonucu çıksın hemen haber edicemmmmayy inan gözlerim doldu hormonlardançok sevindim mutlaka haber ver inşaallah inşaallah inşaallah herşey yolunda gider
şişlik biraz geçti bu hafta adet sancısına benzer sancılar hep oldu korkma onlardan bebeğin büyüyor hızla olacak onlar .hala kasıklarımda ağrılar oluyor bende korkuyordum rahim büyüdüğü için olacakmış...Kanama yada kıvrandıran çok şiddetli ağrılarda gitmek gerekiyormuş...Canim birde sendede şişlik adet sancisina benzer ağrılar oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?