- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.981
ALLAH razı olsun canım yaaaa inşallah canımBelki inanmazsın ama senle bende gün sayiyirdum canim iyi çıkacak Allahin izniyle
Dediğin gibi korkuyoruz canim arastiriyorum sürekli neden ağrıdiginida biliyorum ama yinede kendimden bir üst tecrübeli birindende duyunca rahatliyorum benimde cuma ikinci kontrolum var heycanla şimdi onu bekliyorumşişlik biraz geçti bu hafta adet sancısına benzer sancılar hep oldu korkma onlardan bebeğin büyüyor hızla olacak onlar .hala kasıklarımda ağrılar oluyor bende korkuyordum rahim büyüdüğü için olacakmış...Kanama yada kıvrandıran çok şiddetli ağrılarda gitmek gerekiyormuş...
Canım inşallah herşey gönlüne göre olur ne yaşarsan yaşa bebeğine zarar verecek bişey yapma sakın lütfenKızlar attığım resimdeki silik çizgiyi siZde görüyormusunuz
Merak etme canımmmm bana en büyük umudu veren sensinCanım inşallah herşey gönlüne göre olur ne yaşarsan yaşa bebeğine zarar verecek bişey yapma sakın lütfen
Ayyy canım yaaa çok sevindim tüylerim diken diken oldu tebrik ederim kuzum bugün kaçıncı günündü? Ayy ne güzel inan kendim gibi sevindim :) Ee artık hamiş sin bana da dua etmeyi unutma olur mu :)Canlarım kan sonucum 36.2 inşallah çok güzel napıcam ben şimdi
Beklicen canim bisey yapmican testi tekrarlamani isticekler cok ama coksevindim Allah tamamina erdirsin insallahCanlarım kan sonucum 36.2 inşallah çok güzel napıcam ben şimdi
tebriklerrr artacak inş ne güzel haber hamişşin inş kucağınada alırsınnn ayyy çok mutlu olduk inan ağlattın bizi yaaaCanlarım kan sonucum 36.2 inşallah çok güzel napıcam ben şimdi
Canımmmmmm 6.gün eğer transfer gününü sayarsam 7.gün şimdi dua etme sırası bende bütün isteyenlere ALLAH IM versin ALLAH kimseyi korktuğuna uğratmasınAyyy canım yaaa çok sevindim tüylerim diken diken oldu tebrik ederim kuzum bugün kaçıncı günündü? Ayy ne güzel inan kendim gibi sevindim :) Ee artık hamiş sin bana da dua etmeyi unutma olur mu :)
Çok tşk ederim canım AALLAH kimseyi korktuğuna uğratmasıntebriklerrr artacak inş ne güzel haber hamişşin inş kucağınada alırsınnn ayyy çok mutlu olduk inan ağlattın bizi yaaa
Turgut bey 3 gün sonra tekrar yaptıralım dediBeklicen canim bisey yapmican testi tekrarlamani isticekler cok ama coksevindim Allah tamamina erdirsin insallah
bütün negatiflere inat evde üç gün idrar testi yap ben yaptım ..artık şu tartışmaydı atışmaydı yok sinirdi bir kenera bırakın hep mutlu olun ...bak o minik nasıl tutunmuş annesine bugün aklımdan geçtin sabah salıydı daha teste erkendir demiştimmm maşaallah bebiş duraamış ben burdayımmmm demişTurgut bey 3 gün sonra tekrar yaptıralım dedi
Ayyy kuzum ALLAH bu mutluluğu herkese yaşatsın çok güzel bir duyguymuşbütün negatiflere inat evde üç gün idrar testi yap ben yaptım ..artık şu tartışmaydı atışmaydı yok sinirdi bir kenera bırakın hep mutlu olun ...bak o minik nasıl tutunmuş annesine bugün aklımdan geçtin sabah salıydı daha teste erkendir demiştimmm maşaallah bebiş duraamış ben burdayımmmm demiş
Canım benim o kadar sevindim ki anlatamam ama hep olacak gibi hissediyordum hep olumlu düşün bak mucizen karnında annesiCanlarım kan sonucum 36.2 inşallah çok güzel napıcam ben şimdi
Canım eğer sen beni cesaretlendirmeseydin belkide hemen başlayamazdım ve gerçekten yer gök dua üstüne diye boşuna denmiyormuş fetih suresi ve meryem suresi özelliklede fetih suresini iyiki bana söyledin ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIMCanım benim o kadar sevindim ki anlatamam ama hep olacak gibi hissediyordum hep olumlu düşün bak mucizen karnında annesi
İşte bukadar bak bütün sıkıntılara değiyor değilmi Allahim inşallah hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin .Turgut bey 3 gün sonra tekrar yaptıralım dedi
Amin canımİşte bukadar bak bütün sıkıntılara değiyor değilmi Allahim inşallah hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin .
Canlarım kan sonucum 36.2 inşallah çok güzel napıcam ben şimdi
Yok yok artıkkk ne olursa olsun vızzzzzzzz gelir ALLAH utandırmasınHayırlı olsun canım ALLAH kucagına almayı da nasip etsin.ben orda cift cizgiden cok anne ben burdayim o yüzden sadece ikimizi düsün gerisini kale alıp beni ve kendini üzme diyen bi minnak görüyorum
Canım bunları duymak herşeye değiyor herşey vesile işte hayatta bende seninle aynı şeyleri yaşadığım için dikkatimi çekti cesaretlendirmek istemiştim çok çok sevindim Rabbim isteyen herkese nasip etsin burdaki herkes için dua ediyorum Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallahCanım eğer sen beni cesaretlendirmeseydin belkide hemen başlayamazdım ve gerçekten yer gök dua üstüne diye boşuna denmiyormuş fetih suresi ve meryem suresi özelliklede fetih suresini iyiki bana söyledin ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?