Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Dediğin gibi korkuyoruz canim arastiriyorum sürekli neden ağrıdiginida biliyorum ama yinede kendimden bir üst tecrübeli birindende duyunca rahatliyorum benimde cuma ikinci kontrolum var heycanla şimdi onu bekliyorum

Ayyy canım yaaa çok sevindim tüylerim diken diken oldu tebrik ederim kuzum bugün kaçıncı günündü? Ayy ne güzel inan kendim gibi sevindim :) Ee artık hamiş sin bana da dua etmeyi unutma olur mu :)
Canımmmmmm 6.gün eğer transfer gününü sayarsam 7.gün şimdi dua etme sırası bende bütün isteyenlere ALLAH IM versin ALLAH kimseyi korktuğuna uğratmasın

Turgut bey 3 gün sonra tekrar yaptıralım dedi
bütün negatiflere inat evde üç gün idrar testi yap ben yaptım ..artık şu tartışmaydı atışmaydı yok sinirdi bir kenera bırakın hep mutlu olun ...bak o minik nasıl tutunmuş annesine bugün aklımdan geçtin sabah salıydı daha teste erkendir demiştimmm maşaallah bebiş duraamış ben burdayımmmm demiş

Ayyy kuzum ALLAH bu mutluluğu herkese yaşatsın çok güzel bir duyguymuş

Canım benim o kadar sevindim ki anlatamam ama hep olacak gibi hissediyordum hep olumlu düşün bak mucizen karnında annesi
Canım eğer sen beni cesaretlendirmeseydin belkide hemen başlayamazdım ve gerçekten yer gök dua üstüne diye boşuna denmiyormuş fetih suresi ve meryem suresi özelliklede fetih suresini iyiki bana söyledin ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM

Hayırlı olsun canım ALLAH kucagına almayı da nasip etsin.ben orda cift cizgiden cok anne ben burdayim o yüzden sadece ikimizi düsün gerisini kale alıp beni ve kendini üzme diyen bi minnak görüyorum
Yok yok artıkkk ne olursa olsun vızzzzzzzz gelir ALLAH utandırmasın

Canım bunları duymak herşeye değiyor herşey vesile işte hayatta bende seninle aynı şeyleri yaşadığım için dikkatimi çekti cesaretlendirmek istemiştim çok çok sevindim Rabbim isteyen herkese nasip etsin burdaki herkes için dua ediyorum Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…