- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 548
- 123
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.001
bugun ben de yaptım tatlım senin ki silik çizki adetime 4 gün var çatlatma iğnesinin 14. günündeyim çook mutlu oldum allah tamamına erdirsinÇok şükür canım daha iyiyim
Amin inşallah ALLAH tüm isteyenlerin yüzünü güldürsünCanım bunları duymak herşeye değiyor herşey vesile işte hayatta bende seninle aynı şeyleri yaşadığım için dikkatimi çekti cesaretlendirmek istemiştim çok çok sevindim Rabbim isteyen herkese nasip etsin burdaki herkes için dua ediyorum Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah
Amin canım senin tedavin tüp bebek mi yoksa sadece yumurta oluşturup kendiliğinden hamile kalmaya mı çalışıyorsunbugun ben de yaptım tatlım senin ki silik çizki adetime 4 gün var çatlatma iğnesinin 14. günündeyim çook mutlu oldum allah tamamına erdirsin
yumurta geliştirici ilaç oldum sonrası çatlatma iğnesi inş hamişizdirAmin canım senin tedavin tüp bebek mi yoksa sadece yumurta oluşturup kendiliğinden hamile kalmaya mı çalışıyorsun
İNŞALLAH canımyumurta geliştirici ilaç oldum sonrası çatlatma iğnesi inş hamişizdir
kanı ne zman vermeyi düşünüyorsunİNŞALLAH canım
Canım bizim ki seninkinden biraz farklı olduğu için dün benim transferin 6.günüydü kan verdim birde 3gün sonra perşembe yine vericemkanı ne zman vermeyi düşünüyorsun
Perşembe sabah sen hastaneyi açarsın artıkCanım bizim ki seninkinden biraz farklı olduğu için dün benim transferin 6.günüydü kan verdim birde 3gün sonra perşembe yine vericem
Artık öyle olur kuzum sabah 8.30 da hastanede olurumPerşembe sabah sen hastaneyi açarsın artık
MAŞALLAH RABBİM OLMAYAN HERKEZE VERSİN EVLATSIZLIK ÇOK ZORMUŞ
MAŞALLAH RABBİM OLMAYAN HERKEZE VERSİN EVLATSIZLIK ÇOK ZORMUŞ
merhabalar herkese hamile olanlar var tebrik ediyorum..bekleyenlere de en kısa zamanda olur inşallah diyorum...bugun 17 gün oldu doğum yapalı bebeklerim hala küvözde ama iyiler çok şükür..solunumdan çıktılar şu an sadece beslenme problemini aşmaya çalışıyoruz süt sağıp götürüyorum günde 2 kez...emzirmeye geçirince bi kaç gun daha hastanede kalcz doktor gzetiminde...hayırlısı bakalım daha kucağıma alamadım ama
Canım çok merak ettim seni çok şükür herşey ii inş bir an önce kucağına alırsın tam kaç haftalik beni de korku sardı 24 haftalik olacam damerhabalar herkese hamile olanlar var tebrik ediyorum..bekleyenlere de en kısa zamanda olur inşallah diyorum...bugun 17 gün oldu doğum yapalı bebeklerim hala küvözde ama iyiler çok şükür..solunumdan çıktılar şu an sadece beslenme problemini aşmaya çalışıyoruz süt sağıp götürüyorum günde 2 kez...emzirmeye geçirince bi kaç gun daha hastanede kalcz doktor gzetiminde...hayırlısı bakalım daha kucağıma alamadım ama
Seni merak etmiştik canim şükür iyisiniz Allah anali babali buyutsun insallah.gayet normal canim kuvezde olmalari baya erken dogdu ufakliklar yakında cikarlar merak etme sende sımsıkı sarilirsin yavrularına .ilk çıktıklarında benim yerimede kokla yavrularini yeni doğan bebeklerin kokusunu cok severim çünkü tekrardan hayırlı olsun canim.merhabalar herkese hamile olanlar var tebrik ediyorum..bekleyenlere de en kısa zamanda olur inşallah diyorum...bugun 17 gün oldu doğum yapalı bebeklerim hala küvözde ama iyiler çok şükür..solunumdan çıktılar şu an sadece beslenme problemini aşmaya çalışıyoruz süt sağıp götürüyorum günde 2 kez...emzirmeye geçirince bi kaç gun daha hastanede kalcz doktor gzetiminde...hayırlısı bakalım daha kucağıma alamadım ama
İlerde bugünler bebişlerine anlatacağın anı olacak inşallahmerhabalar herkese hamile olanlar var tebrik ediyorum..bekleyenlere de en kısa zamanda olur inşallah diyorum...bugun 17 gün oldu doğum yapalı bebeklerim hala küvözde ama iyiler çok şükür..solunumdan çıktılar şu an sadece beslenme problemini aşmaya çalışıyoruz süt sağıp götürüyorum günde 2 kez...emzirmeye geçirince bi kaç gun daha hastanede kalcz doktor gzetiminde...hayırlısı bakalım daha kucağıma alamadım ama
ayyy çok sevindim üçünüzünde iyi olmasına kucağınada alırsın doya doya koklarsın bizede dua et inş .merhabalar herkese hamile olanlar var tebrik ediyorum..bekleyenlere de en kısa zamanda olur inşallah diyorum...bugun 17 gün oldu doğum yapalı bebeklerim hala küvözde ama iyiler çok şükür..solunumdan çıktılar şu an sadece beslenme problemini aşmaya çalışıyoruz süt sağıp götürüyorum günde 2 kez...emzirmeye geçirince bi kaç gun daha hastanede kalcz doktor gzetiminde...hayırlısı bakalım daha kucağıma alamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?