Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Amin inşallah ALLAH tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün

merhabalar herkese hamile olanlar var tebrik ediyorum..bekleyenlere de en kısa zamanda olur inşallah diyorum...bugun 17 gün oldu doğum yapalı bebeklerim hala küvözde ama iyiler çok şükür..solunumdan çıktılar şu an sadece beslenme problemini aşmaya çalışıyoruz süt sağıp götürüyorum günde 2 kez...emzirmeye geçirince bi kaç gun daha hastanede kalcz doktor gzetiminde...hayırlısı bakalım daha kucağıma alamadım ama

ALLAHın izniyle Bugünler geçip eve çıkınca doya doya sarılırsın canım

Canım çok merak ettim seni çok şükür herşey ii inş bir an önce kucağına alırsın tam kaç haftalik beni de korku sardı 24 haftalik olacam da

Seni merak etmiştik canim şükür iyisiniz Allah anali babali buyutsun insallah.gayet normal canim kuvezde olmalari baya erken dogdu ufakliklar yakında cikarlar merak etme sende sımsıkı sarilirsin yavrularına .ilk çıktıklarında benim yerimede kokla yavrularini yeni doğan bebeklerin kokusunu cok severim çünkü tekrardan hayırlı olsun canim.

İlerde bugünler bebişlerine anlatacağın anı olacak inşallah

ayyy çok sevindim üçünüzünde iyi olmasına kucağınada alırsın doya doya koklarsın bizede dua et inş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…