Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

merhaba kızlar ben de geçen hafta turgut beye gittim,benim de tüp bebek konusunda endişelerim vardı,hala da var ama eşimin sperm sayısı sıfır ve doktor tüpbebekten başka olmaz dedi zaten, eşime tese yapılıp sperm aranacak ve bu şekilde tüp bebek gerçekleşecek..yani benim kafamı karıştıran mesela benim yumurtamla eşimin spermi olcak ya hadi karışırsa felan diye korkuyorum nasıl yapıyorlarsa??ama doktor gerçekten çok güven verici bende adetin 3.gnü gel dedi test yapacak tekrar..inş..eşimde sperm bulunur...

merhaba..
acıbadem gibi kurumsal bir hastanede karışıklık olması söz konusu bile olmaz bence canım. öyle bir şey olduğunu düşünsene maddi manevi tazminat hakkın doğar. hastanenin adı kötüye çıkar. o sebeple böyle bir riske giremezler.
sen doktoruna güven, içini ferah tut.
hakkında hayırlısı olur inşallah..

Canım şimdilik herşey iyi gidiyor çok şükür.Epey yumurta toplanmış çoğuda döllenmiş.İnşallah yarın transferi yapılacak.Sen ne yapıyorsun?

inşallah hayırla sonuçlanır.
benim de 5 yumurtamın 5i de döllenmiş. yarın tekrar arayacaklar. bakalım durum ne olacak. ikiz gebeliği kaldıramayacağım için doktorum tek embriyo transferini uygun gördü. sürekli dua ediyorum, rabbimden hayırlısını istiyorum..

haklısın insan yinede tereddüt ediyor tabi,,benim eşim azospermi zaten şu an sperm yok ama tese ile arayacaklar inşallah olur canım sağol....

Ben olsam da ikiz istemezdim.Hem ikizde normal doğum da olmuyormuş.Büyük ihtimal çarşamba ya da cuma transfer yaparlar sana.Hayırlısıyla olur biter inşallah.Bebeğin tutunur inşallah sana.

Canım şimdilik herşey iyi gidiyor çok şükür.Epey yumurta toplanmış çoğuda döllenmiş.İnşallah yarın transferi yapılacak.Sen ne yapıyorsun?

inşallah güzel sonuçlarını bizde burdan alırız.bende mart gibi tedaviye başlıcam inşallah.sen ne yaptın nezaman başlıcaksın?

ee kimse yokmu arkadaşlarturgut beyde tedavi görüpte hamile kalan arkadaşlar nerdeeeeeee?güzel haberler aldıkça daha çok heyecanlanıyorum lütfen yazın.inş hepimiz bir gün burdan güzel haberlerimizi paylaşırız:49

inşallah güzel sonuçlarını bizde burdan alırız.bende mart gibi tedaviye başlıcam inşallah.sen ne yaptın nezaman başlıcaksın?

Ben birkaç ay sonra başlarım olmazsa.Yaza doğru.Ama inşallah gerek kalmaz diye düşünüyorum hala.Olmazsa mecbur en geç yaza yaptırırız.Biz haberi daha yeni aldık, alıştırmaya çalışıyouz kendimizi.Aşılama beklerken tüp bebek çıktı bahtımıza.
İnşallah hepimizin güzel haberlerini alırız burdan.Senin ilk denemen mi olacak??? kaç yıllık evlisin??

Canim inan cok sevindim insaALLAH hersey bu guzellikte devam eder.transferin ne zaman olacak?

Burdayiz canim. ALLAHa sonsuz hamdu senalar olsun ki ilk tedavimizde yuzumu guldurdu,gecen hafta ilk kontrole gittim ben tek beklerken iki kese gorundu.insaALLAH persembe gunu de kalp atislari icin gidecegiz.RABBIM hamilelere evlatlarini saglikli sihhatli kucagina almayi,tedavide olanlara da bekledigi haberi almayi nasip etsin AMIN

Amin canım inşallah.
dün telefon geldiğinde heyecandan kalbim yerinden çıkacak sandım. sonra güzel haberi alınca dakikalarca ağladım mutluluktan.
ve o an anladım ki boşuna endişeleniyorum. Allah o kadar büyük ki, o istedikten sonra her şey olur..
şimdi içim çok ferah şükürler olsun ki. artık sonucum olumsuz bile olsa tevekkül etmeyi kalpten öğrendim..

transfer günüm belli olmadı daha. yarın ya da cuma Allah'ın izniyle.. hayırlısı olsun inşallah..

''Ya Halık, Ya Bari, Ya Musavvir'' esmalarının faydasını çok gördüm. sen de oku canım hamileliğinin sağlıklı geçmesi, inşallah bebeklerini kucağına almak için..

Bebişin ikzmiymiş.Yani bebişlerin:)))) Hayırlı olsun.Allah bir isterken iki vermiş.Gözün aydın.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Ne güzel.İnşallah herşey güzel gider.Çok ağlayıp üzülme ama.Rahat olmaya çalış.İnşallah bütün gözyaşların mutluluktan olur.

Canim ben transfer sonrasinda baslayarak gunluk cekmeye calistim halada devam ediyorum.inan RABBIMe sigininca gunler hem cabuk hem kolay geciyor.insaALLAH sende olumlu sonuc alirsin.

Bebişin ikzmiymiş.Yani bebişlerin:)))) Hayırlı olsun.Allah bir isterken iki vermiş.Gözün aydın.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Amin canim insaALLAH kimsenin kucagi bos kalmasin

ilk denemem cnm iki kez aşılama denedik olmadı.iki yıllık evliyiz.bu aralar sürekli hamile görüyorum çevremdeş, otobüste, yolda hastanede.iç çekip allahım bigün banada nasip et demekten dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.bu benim imtihanım biliyorum rabbim sabimizi bol kılsın dert verip derman aratmasın inş.yüce rabbim vermeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmış.vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi buyrulmuş hep aklıma bu hadisler gelir.çok inanıyorum bu sözlere.neyse çok uzun yazmışım baktımda::))içimden geldi biran.

Son düzenleme:
ilk denemem cnm iki kez aşılama denedik olmadı.iki yıllık evliyiz..

bizde 2buçuk yıllık evliyiz.3kez klomen,serophene+çatlatma iğnesi kullandım.Dr değiştirelim dedik.Aşılama yapalım diyecek diye beklerken tüp dedi kaldık öyle.Hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…