Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Iyidir canım sen napiyon nasil gidiyor annelik
WAlla canım ben ne biliyim hiçbişey anlamıyorum sanki rüya ve beni biri uyandıracak oysaki bi hamile olduğumu öğreneyim neler yapıcam diorum bi halt edebildiğim yok ne acı sen neler yapıosun kaç haftalık oldu minnoşcuk

Kızlar pazartesi 10,30 gibi kanamam başladı 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var yine o gıcık iğneden yapıldı iki tane bacağımı kaldıramıyorum bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya bugünde kotrole gittim şuan için bi sıkıntı yok ama bi süre sürekli yatcaksın dedi

ikizmis cok guzel yat canim ins tatilde iyi denk geldi Allah korur melekleri oiyyyy iki tane icerde destek atsinlar birbirlerine

Kuzum merak etme herşey yoluna girecek annelerine şaka yapmak istemişler

Kalp sesini duyana kadar öyle oluyor canim 8.haftadayiz bizde yarin kontrolum var yine heycan dorukta artık sarsmalarda başladı kendini hissettirmeye basladi anlican sende iki uc hafta sonra kendindeki degisiklikleri anlarsın.

Canim hem sevindim hem üzüldüm kanaman olmana.ama korkma sakin dinlenmeyi ihmal etme kesinlikle ablamda aynisi oldu onunda ikizdi kanamasida vardi düştü düşecek diye bekledi nisanda bir yaslrina girdiler sen kalbini ferah tut .

Kalp sesini duyana kadar öyle oluyor canim 8.haftadayiz bizde yarin kontrolum var yine heycan dorukta artık sarsmalarda başladı kendini hissettirmeye basladi anlican sende iki uc hafta sonra kendindeki degisiklikleri anlarsın.
Ayyy inşallah canım ya sende inşallah kalp atış sesini hiçbir sorun olmadan ALLAHIN izniyle duyarsınnn

ikizmis cok guzel yat canim ins tatilde iyi denk geldi Allah korur melekleri oiyyyy iki tane icerde destek atsinlar birbirlerine
Sağol canım inşallah evet tatil iyi oldu ama okul açılıncada rapor vercek doktor dinlenmem gerekiyor mide buluntım kusmam çoğaldı kötüyüm

Sağol canım dinleniyorum ablamında ikizleri var ondada öyle olmuştu şükür bişiy olmadı inşallah sağ salim doğarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…