- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.041
Üzmezler annesi korkma senValla çok kötü bir şakaydı ağlamaktan helak oldum inş dahada üzmezler
Gayet güzel canim hatta süperCanım tekrar kan verdim bugün 9.günüm oluyor 188.2 çıktı nasıl sence ?
çok güzel canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinYa canım ben pek anlamıyorum bu kan değeri işlerinden o yüsden sizlere soruyorum
Gayet güzel canim hatta süper
Amin canlarım çok tşk ederimçok güzel canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
çok güzel kan değerin artık kese kalp atışı tekmeleri derken bakmışın doğmuş bileee inş :)tabi biz hep panik ve kaybetme korkusu ...Ya canım ben pek anlamıyorum bu kan değeri işlerinden o yüsden sizlere soruyorum
Aynen canım ya ne inanıyorum hamile olduğuma nede sewinebiliyorum sanki kötü bişi olucak korkusuçok güzel kan değerin artık kese kalp atışı tekmeleri derken bakmışın doğmuş bileee inş :)tabi biz hep panik ve kaybetme korkusu ...
normal canim oluyor onlar kanama lekelenme olursa tehlike olabilir her sey yolunda ins benim hala agriyorCanlar bir sorum olacak sağ ve sol kasıklarımda kasılma kramp gibi ağrılarım oluyor bu normal mi sizce
Canım benim hiç korkma Allahın izni iler bişey olmaz mide bulantısı İkizlere yoğun oluyor ben de çok kötüyüm ama 12 hafta olmadan geçti tek derdimiz mide bulantısı olsun meleklere kavusalim da stres yapma hersey güzel olacakKızlar pazartesi 10,30 gibi kanamam başladı 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var yine o gıcık iğneden yapıldı iki tane bacağımı kaldıramıyorum bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya bugünde kotrole gittim şuan için bi sıkıntı yok ama bi süre sürekli yatcaksın dedi
Hayırlı olsun inş hayırlısı ile kucağın dolu dolu olur önemli olan katlanmış olmasi ilk 9 olup değeri hamile olan oldu onun için üzme kendini umarım katlanirSon beta sonucum 193 iyimi sizce
Çok sağol canım cvp için o kadar sıkıntının arasında kusura bakma bende çok korkuyorum en ufak ağrıyı erken doğum saniyorum çok zormuş ikiz gebelik gerçekten Allah yardımcımız olsun senin kuzularina da Rabbim şifa versinHerkese çok teşekkür ederim 31+6 da doğum yapmıştım şu gelmişti 2 2papatya58
Canım hayırlı olsun daha dur yeni başlıyor agrilar adet olacakmış gibi oluyor ben kaç kere wcye koştuğumu bilirim ağrıdan kanama oldu dlye şimdi onun için çok takma tadını çıkartCanlar bir sorum olacak sağ ve sol kasıklarımda kasılma kramp gibi ağrılarım oluyor bu normal mi sizce
Inşallah canım sürekli kusuyorum yemek yiyemiyorum bulantı mahfediyo beniCanım benim hiç korkma Allahın izni iler bişey olmaz mide bulantısı İkizlere yoğun oluyor ben de çok kötüyüm ama 12 hafta olmadan geçti tek derdimiz mide bulantısı olsun meleklere kavusalim da stres yapma hersey güzel olacak
Ben 4 kilo vermiştim haşlanmış patates iyi geliyordu zaten birde acilde 2 günde bir serum takılıyordum su bile icemiyordum şu takviyesi oluyor dlye birde yemekten önce kusmayi engelleyen ilaç vermişti o iyi geliyordu bir kaç lokma yiyorum sayesindeInşallah canım sürekli kusuyorum yemek yiyemiyorum bulantı mahfediyo beni
Canım ben ağzıma hiç birşey alamıyorum 1haftada 3 kilo vermişim pazartesi kontrol var söyleyim doktora olmazsa serum takılırBen 4 kilo vermiştim haşlanmış patates iyi geliyordu zaten birde acilde 2 günde bir serum takılıyordum su bile icemiyordum şu takviyesi oluyor dlye birde yemekten önce kusmayi engelleyen ilaç vermişti o iyi geliyordu bir kaç lokma yiyorum sayesinde
Yemek değilde su önemli onun için serum ii geliyordu hem mide bulantısı olan gebelikte düşük riski çok az oluyormuş acilde hemşire söylemişti sağlıklı gebelik olur diyeCanım ben ağzıma hiç birşey alamıyorum 1haftada 3 kilo vermişim pazartesi kontrol var söyleyim doktora olmazsa serum takılır
Canım birşey sorayım yolculuk için sakınca warmı sence yani bayramda newşehire gidelim diyor eşim ben pek yerimden oynamak istemiyorum ama kayıwalidem de triplere giriyooooo beni ddeli ediyolarrCanım hayırlı olsun daha dur yeni başlıyor agrilar adet olacakmış gibi oluyor ben kaç kere wcye koştuğumu bilirim ağrıdan kanama oldu dlye şimdi onun için çok takma tadını çıkart
Canım mümkünse biyere çıkma derim ben riskli dönem sonuçta eşine de doktora sordum yolculuk yasak dedi dersin bu arada dualara devam ediyorsun değilmi oldu diye bırakma sakın bebek doğana kadar devam et ,şuan nazarlara karşı en savunmasız olduğumuz dönemCanım birşey sorayım yolculuk için sakınca warmı sence yani bayramda newşehire gidelim diyor eşim ben pek yerimden oynamak istemiyorum ama kayıwalidem de triplere giriyooooo beni ddeli ediyolarr
ilk üç ay senin vücudundaki varolan besinler bebeğe yetiyormuş zaten benimde kusma ve bulantım çok oldu aç kaldıkça daha çok oluyor tuzlu çubuk sık sık ye yedikçe azalıyor . su içmeye çalış su çok önemli canım leblebi iyi geliyordu sık sık atıştırınca kesiyor biraz benimde bu hafta azaldı kusma bulantımCanım ben ağzıma hiç birşey alamıyorum 1haftada 3 kilo vermişim pazartesi kontrol var söyleyim doktora olmazsa serum takılır
sen boşver başkalarını benimkide ramazan bayramında yeniydi biraz dolaşmaya çalıştım herkes bağda baktım sıcak rahatsızlandım evimde oturdum .Sırf düşük için deil yok ikramdı .yok şuraya git buraya git halsizlik sıcakta tansiyon sorunuda olabilir .Gideceksende günübirlik kayınvalidene git gel yeter.Bide sık sık tuvalete gitmek gerekiyor heryerde gidilmiyorda .Canım birşey sorayım yolculuk için sakınca warmı sence yani bayramda newşehire gidelim diyor eşim ben pek yerimden oynamak istemiyorum ama kayıwalidem de triplere giriyooooo beni ddeli ediyolarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?