Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım meryem suresine dewam ediyorum duyduğum gün namaza başladım birde yusuf sıresine başladım kuzum çok doğru dedin yaaa artık öyle diyim

Sadece anlayış istiyorum ama kimse anlayış göstermiyorrr

Canım birşey sorayım yolculuk için sakınca warmı sence yani bayramda newşehire gidelim diyor eşim ben pek yerimden oynamak istemiyorum ama kayıwalidem de triplere giriyooooo beni ddeli ediyolarr
Canim mesafe uzaksa gitme bence bugunleri biz özlemle bekliyoruz eşinde bunun farkina varsın bişey olursa senden başka kimse de suçlu olmaz .bu dönemde herkesin özveri gostermesi gerekir tabi bunu karsindakiler anlarsa.

Canım birşey sorayım yolculuk için sakınca warmı sence yani bayramda newşehire gidelim diyor eşim ben pek yerimden oynamak istemiyorum ama kayıwalidem de triplere giriyooooo beni ddeli ediyolarr

Hamileligimin 7.haftasında kalp atışları icin turgut beye gittim ikizlerin kalp atışını duydum evdede cok daralmıstım dısari cikmamda bi sakinca varmı dedim 1 saatte bir mola verip 5 dka dolasirsan istedigin yere gidebilirsin dedi ürgübe gittik ertesi gün kanamam oldu dra gittik bebisinin birinin kalbi atmiyordu.dr alakasi yok dedi ama ben kendimi sucladım.kim kusura bakarsa baksın hic kimse evlattan degerli degil

Oh oh maşallah çok güzel Allahım daim etsin inşallah bana da dualarında yer verirsen çok sevinirim lekelenme oluyor korkuyorum biraz
Ayyy canım sana nasıl dua etmem geçen anneme dahi seni anlattım senin içinde yarın yasin okurum dualarımdasın ALLAH KORUSUN YA DR LA GÖRÜŞTÜNMÜ

Canim mesafe uzaksa gitme bence bugunleri biz özlemle bekliyoruz eşinde bunun farkina varsın bişey olursa senden başka kimse de suçlu olmaz .bu dönemde herkesin özveri gostermesi gerekir tabi bunu karsindakiler anlarsa.

Canlarım bilgileriniz ve destekleriniz için tşk ederim bugün gidemiyeceğimi söyledim kim de nederse desin umrumda değil artık bunuda ifade etmeye çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…