- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.081
Canım benim çok sağol doktorla görüştüm iğne ve jelle devam ediyorum bol bol dinlen dedi bebek iyi dedi çok şükür dua ediyorum sürekliAyyy canım sana nasıl dua etmem geçen anneme dahi seni anlattım senin içinde yarın yasin okurum dualarımdasın ALLAH KORUSUN YA DR LA GÖRÜŞTÜNMÜ
Canım ALLAH ın izniyle sağlıklı bir şekilde bebeğine kucağına alacaksın inşallah bu arada hangi şehirdesinCanım benim çok sağol doktorla görüştüm iğne ve jelle devam ediyorum bol bol dinlen dedi bebek iyi dedi çok şükür dua ediyorum sürekli
Amin canım hepimiz alırız inşallah samsundayım ben sen nerdesinCanım ALLAH ın izniyle sağlıklı bir şekilde bebeğine kucağına alacaksın inşallah bu arada hangi şehirdesin
İnşallah canım ben kayserideyimAmin canım hepimiz alırız inşallah samsundayım ben sen nerdesin
canım darısı sana inşallah seninde güzel haberlerini alacağız inşallah..kızlar melekleriniz çok tatlı maşallahh rabbim gününü göstersin hayırlı eylesin evlatlarınızı
S Selcenay canım tebrik ederim rabbim tatamına erdirsin
keser84 canım ikizlerini yerim kız senin
@pamukelma canım seni merak ediyodum gözün aydın yakın zamanda kucağınada alırsın inş sende bebişlerinin resmini koyarsın da maşallah deriz inş
Sağol canım Allah razı olsun darısı sana artıkkızlar melekleriniz çok tatlı maşallahh rabbim gününü göstersin hayırlı eylesin evlatlarınızı
S Selcenay canım tebrik ederim rabbim tatamına erdirsin
keser84 canım ikizlerini yerim kız senin
@pamukelma canım seni merak ediyodum gözün aydın yakın zamanda kucağınada alırsın inş sende bebişlerinin resmini koyarsın da maşallah deriz inş
canim benim cocugu aldirmak ne demek bunu kesinlikle dusunme halledersiniz insKızlar dün eşim yine beni çok üzdü hatta beni üzüp ağlatmakla kalmadı beni şikayet etmek için anamı babamı eve çağırdı ipler koptu sizin anlıyacağınız bugün babam yeniden konuşacak senin derdin ne diyecek kızımla biraz ayrı kalın diyecek ve sanırım çocuğu aldırmak zorunda kalıcam
Ooooff oof canım şu günlerin tadını çıkarmak varken neden böyle yapıyor eşin ilerde bunlari yaptığı için çok pişman olacak ama sende derin yaralar açıyor farkinda değil kesin bayrama gitmek istemediginden dolayidir halbuki bu günleri günleri güzel gecirseniz daha ne guzel bayramlar görürsünüz amaaa nerde tabi bu benim tahminim .Nec diyim Allah yardimcin olsun eşinin de biran önce aklini başına getirsin.Kızlar dün eşim yine beni çok üzdü hatta beni üzüp ağlatmakla kalmadı beni şikayet etmek için anamı babamı eve çağırdı ipler koptu sizin anlıyacağınız bugün babam yeniden konuşacak senin derdin ne diyecek kızımla biraz ayrı kalın diyecek ve sanırım çocuğu aldırmak zorunda kalıcam
İnan bilmiyorum inş düzelir ama kuzum çok üzgünüm çok kırgınımcanim benim cocugu aldirmak ne demek bunu kesinlikle dusunme halledersiniz ins
sen uzme kendinide bebegide ya birlikte gidin onun bi kalp atisini dinlet canli artik o
Amin canım Allah razı olsun artık ben düşünemez oldumOoooff oof canım şu günlerin tadını çıkarmak varken neden böyle yapıyor eşin ilerde bunlari yaptığı için çok pişman olacak ama sende derin yaralar açıyor farkinda değil kesin bayrama gitmek istemediginden dolayidir halbuki bu günleri günleri güzel gecirseniz daha ne guzel bayramlar görürsünüz amaaa nerde tabi bu benim tahminim .Nec diyim Allah yardimcin olsun eşinin de biran önce aklini başına getirsin.
yani cok guzel zamanlar bunlar ya hayal ettiginiz kac defa denediginiz bir bebege kavustunuz uzmeyin lutfeeeen artik kendinizden once bebek var esinde duzelir ins dua edelimİnan bilmiyorum inş düzelir ama kuzum çok üzgünüm çok kırgınım
Canım gerçekten dualarınıza ihtiyacım varyani cok guzel zamanlar bunlar ya hayal ettiginiz kac defa denediginiz bir bebege kavustunuz uzmeyin lutfeeeen artik kendinizden once bebek var esinde duzelir ins dua edelim
Şimdi okumaya geçiyorum Allah ım bütün herkesin sıkıntısını gidersin Rabbim kimseye acı göstermesinAynen dua zamanı Allahım kimsenin evine huzursuzluk vermesin.Aç kuran i kerim oku anca o sakinlestirir.
Offffffff bu erkekler öküz gerçekten çok sinirlendim yaa hiç anlamiyorlar biz nerelerden geçiyoruz varsa yoksa kendi yaşadıkları canım sıkma canını hepsi böyle, çocuğu aldırmak ne demek olur mu öyle şey o Allahın emaneti sana hem allah korusun ayrılık olsa bile o senin de çocuğun hayatta bir daha olacağı ne malum canım benim bunları düşünme Allah akıl fikir versin eşine kalp ılıklıgı versin aranıza giren fitneler uzaklassin inşallah güzel anne zaman her şeyin ilacı önemli olan sen ve bebeginin sağlığı inşallah bir an önce bu kara bulutlar dagilsin yuvanizdan .Kızlar dün eşim yine beni çok üzdü hatta beni üzüp ağlatmakla kalmadı beni şikayet etmek için anamı babamı eve çağırdı ipler koptu sizin anlıyacağınız bugün babam yeniden konuşacak senin derdin ne diyecek kızımla biraz ayrı kalın diyecek ve sanırım çocuğu aldırmak zorunda kalıcam
Ya ne zaman kayınvalidem ewime gelip gitse biz kawga ediyoruz ya anlamıyorum içimde büyüneye çalışan bir can var biliyorum ama bu kadar yaşadığım strese dayanabilecek mi bilmiyorum O bana Allahımın bir lütfu bir hediyesi ama ben o hediyeye sahip çıkamıyorum eşimin yüzünden Allah ım korktuğumuza uğratmasın kem gözden korusun hepimiziOffffffff bu erkekler öküz gerçekten çok sinirlendim yaa hiç anlamiyorlar biz nerelerden geçiyoruz varsa yoksa kendi yaşadıkları canım sıkma canını hepsi böyle, çocuğu aldırmak ne demek olur mu öyle şey o Allahın emaneti sana hem allah korusun ayrılık olsa bile o senin de çocuğun hayatta bir daha olacağı ne malum canım benim bunları düşünme Allah akıl fikir versin eşine kalp ılıklıgı versin aranıza giren fitneler uzaklassin inşallah güzel anne zaman her şeyin ilacı önemli olan sen ve bebeginin sağlığı inşallah bir an önce bu kara bulutlar dagilsin yuvanizdan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?