- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.101
Amin canım ah şu kayinvalide ler yokmu hiç biri sevilmiyor en iyisi bile muhakkak sorun yaratiyorlar sen bol bol oku evinide eşini de canım ya bırakın bu kadar zorlu süreçten sonra kavusmussun bi tadını çıkar ama yok o kadar benciller ki senin yasadiklarinin bir önemi yok varsa yoksa kendilerini saydirtma derdindeler Allah a havale et o herseyi görüyor Rabbim büyük rahatlamaya çalış tatlım olur mu.Ya ne zaman kayınvalidem ewime gelip gitse biz kawga ediyoruz ya anlamıyorum içimde büyüneye çalışan bir can var biliyorum ama bu kadar yaşadığım strese dayanabilecek mi bilmiyorum O bana Allahımın bir lütfu bir hediyesi ama ben o hediyeye sahip çıkamıyorum eşimin yüzünden Allah ım korktuğumuza uğratmasın kem gözden korusun hepimizi
Allah razı olsun canım aynen öyle yapıyorum herkesi herşeyi Allaha havale ediyorum kim benim hakkımda ne diyor ve ne düşünüyorsa Allah da ona bin mislini veesin Oyyyhhh azcık sizlerle dertleşince kendime geldim içimin yangını söndüAmin canım ah şu kayinvalide ler yokmu hiç biri sevilmiyor en iyisi bile muhakkak sorun yaratiyorlar sen bol bol oku evinide eşini de canım ya bırakın bu kadar zorlu süreçten sonra kavusmussun bi tadını çıkar ama yok o kadar benciller ki senin yasadiklarinin bir önemi yok varsa yoksa kendilerini saydirtma derdindeler Allah a havale et o herseyi görüyor Rabbim büyük rahatlamaya çalış tatlım olur mu.
Canım nasılsın ne yaptınız duzeltebildiniz mi durumları biraz?Allah razı olsun canım aynen öyle yapıyorum herkesi herşeyi Allaha havale ediyorum kim benim hakkımda ne diyor ve ne düşünüyorsa Allah da ona bin mislini veesin Oyyyhhh azcık sizlerle dertleşince kendime geldim içimin yangını söndü
CANIM ARKADAŞIM ÜZÜLME KUZUM O BEBEĞE KAVUŞMAK İÇİN KİMLERİN LAFINI ÇEKTİN BAK EĞER RABBİMİN ZORUNA GİDER VERDİĞİ EMANETLERİNE SAHİP ÇIKAMASSAK BİR DAHA NASİP ETMEZ RABBİME YALVAR BOŞVER EĞER EŞİNLE BİRKAÇ GÜN AYRI KALIP DEGRİNİ ANLASIN SEN YETERKİ BEBEĞİNDEN ASLA VAZGEÇME LÜTFENYa ne zaman kayınvalidem ewime gelip gitse biz kawga ediyoruz ya anlamıyorum içimde büyüneye çalışan bir can var biliyorum ama bu kadar yaşadığım strese dayanabilecek mi bilmiyorum O bana Allahımın bir lütfu bir hediyesi ama ben o hediyeye sahip çıkamıyorum eşimin yüzünden Allah ım korktuğumuza uğratmasın kem gözden korusun hepimizi
Aminn canim herkese hayırlı bayramlar olsunKIZLAR ŞİMDİDEN HAYIRLI BAYRAMLAR EVLATLARI OLANLAR HAYIRLISIYLA BÜYÜTSÜNLER EVLADI OLMAYANLARADA RABBİM EN KISA ZAMANDA EVLAT NASİP ETSİN ARTIK EVLAT HASRETLİĞİMİZ BİTER İNŞALLAH
Walla kuzum mecbur aynı ewin içindeyiz ama kalp kırıldı eskisi gibi olmak zaman alıcakCanım nasılsın ne yaptınız duzeltebildiniz mi durumları biraz?
Amin canım hayırlı bayramlarımız olsunKIZLAR ŞİMDİDEN HAYIRLI BAYRAMLAR EVLATLARI OLANLAR HAYIRLISIYLA BÜYÜTSÜNLER EVLADI OLMAYANLARADA RABBİM EN KISA ZAMANDA EVLAT NASİP ETSİN ARTIK EVLAT HASRETLİĞİMİZ BİTER İNŞALLAH
Zamanla düzelir her şey canım sen kendini üzme yeter ki hayırlı bayramlarımız olsun inşallahWalla kuzum mecbur aynı ewin içindeyiz ama kalp kırıldı eskisi gibi olmak zaman alıcak
normal canım ilk zmanlar öyle oluyor inşallah mide bulantıların olmaz ben 2 haftadır mahfoldum ilaç aldığım gün çorba falan içebiliyorum yoksa o gün zehir oluyor bana tabi buna da şükür ama nezman geçicek diye sabırla bekliyorum..Kızlar ya birşey sorucam adet ağrılarım haricinde hiçbirşey hissetmiyorum bu normal mi birde sigarayıda bırakmamla 2kilo aldım napıcam ben
Ay kıyamam sana geçmiş olsun cnm dikkat et kendine Walla kuzum inş mide bulantım olur yoksa 90 kilo olurum ben genlerimde varnormal canım ilk zmanlar öyle oluyor inşallah mide bulantıların olmaz ben 2 haftadır mahfoldum ilaç aldığım gün çorba falan içebiliyorum yoksa o gün zehir oluyor bana tabi buna da şükür ama nezman geçicek diye sabırla bekliyorum..
Canımm hayırdır ne oldu ya çok geçmiş olsunHerkese iyi bayramlar bende bugun rahatsizlandim hastanedeyim serum takili sabahtan bu saate kadar kustum basagrisi yatiyorum
bilmiyorum ki sabah kusmaya basladim aksama kadar sayisini unuttum her 10dk bir bide bas agrisi acile gittik yatirdilar gecede kalmam gerekiyordu aksam biraz iyi hissedinve geldim eve daha iyiyim cok sukurCanımm hayırdır ne oldu ya çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinebilmiyorum ki sabah kusmaya basladim aksama kadar sayisini unuttum her 10dk bir bide bas agrisi acile gittik yatirdilar gecede kalmam gerekiyordu aksam biraz iyi hissedinve geldim eve daha iyiyim cok sukur
saol canım daha iyiyim çok şükür .Bulantı isteme ya çok sıkıntılı olmasın senin dikkat et beslenmene almazsın kilo ...Sorunlarınızı hallettiniz inşÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
iyi bayramlar sizin bebiş ne kadarlık??saol canım daha iyiyim çok şükür .Bulantı isteme ya çok sıkıntılı olmasın senin dikkat et beslenmene almazsın kilo ...Sorunlarınızı hallettiniz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?