Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Amin canım ah şu kayinvalide ler yokmu hiç biri sevilmiyor en iyisi bile muhakkak sorun yaratiyorlar sen bol bol oku evinide eşini de canım ya bırakın bu kadar zorlu süreçten sonra kavusmussun bi tadını çıkar ama yok o kadar benciller ki senin yasadiklarinin bir önemi yok varsa yoksa kendilerini saydirtma derdindeler Allah a havale et o herseyi görüyor Rabbim büyük rahatlamaya çalış tatlım olur mu.

Allah razı olsun canım aynen öyle yapıyorum herkesi herşeyi Allaha havale ediyorum kim benim hakkımda ne diyor ve ne düşünüyorsa Allah da ona bin mislini veesin Oyyyhhh azcık sizlerle dertleşince kendime geldim içimin yangını söndü

Canım nasılsın ne yaptınız duzeltebildiniz mi durumları biraz?

CANIM ARKADAŞIM ÜZÜLME KUZUM O BEBEĞE KAVUŞMAK İÇİN KİMLERİN LAFINI ÇEKTİN BAK EĞER RABBİMİN ZORUNA GİDER VERDİĞİ EMANETLERİNE SAHİP ÇIKAMASSAK BİR DAHA NASİP ETMEZ RABBİME YALVAR BOŞVER EĞER EŞİNLE BİRKAÇ GÜN AYRI KALIP DEGRİNİ ANLASIN SEN YETERKİ BEBEĞİNDEN ASLA VAZGEÇME LÜTFEN

Kızlar ya birşey sorucam adet ağrılarım haricinde hiçbirşey hissetmiyorum bu normal mi birde sigarayıda bırakmamla 2kilo aldım napıcam ben

Kızlar ya birşey sorucam adet ağrılarım haricinde hiçbirşey hissetmiyorum bu normal mi birde sigarayıda bırakmamla 2kilo aldım napıcam ben
normal canım ilk zmanlar öyle oluyor inşallah mide bulantıların olmaz ben 2 haftadır mahfoldum ilaç aldığım gün çorba falan içebiliyorum yoksa o gün zehir oluyor bana tabi buna da şükür ama nezman geçicek diye sabırla bekliyorum..

Ay kıyamam sana geçmiş olsun cnm dikkat et kendine Walla kuzum inş mide bulantım olur yoksa 90 kilo olurum ben genlerimde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…