- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.121
Kuzum walla deli gibi sürekli karnım acıkıyo sigarayı bırakınca fena oldum eğer böyle giderse kilo alışım yandım demektirsaol canım daha iyiyim çok şükür .Bulantı isteme ya çok sıkıntılı olmasın senin dikkat et beslenmene almazsın kilo ...Sorunlarınızı hallettiniz inş
14+3 yani 15 .haftamdayım senin tedavin nasıl gidiyor canımiyi bayramlar sizin bebiş ne kadarlık??
sigarayı bıraktığından oluyordur zamanla düzene girer en güzelini yapıyorsun sadece bebeğini düşünKuzum walla deli gibi sürekli karnım acıkıyo sigarayı bırakınca fena oldum eğer böyle giderse kilo alışım yandım demektirşuan sadece bebeğimi düşünüyorum eşimle ilgilenmiyorum
Sağol canımsigarayı bıraktığından oluyordur zamanla düzene girer en güzelini yapıyorsun sadece bebeğini düşün
daha iyiyim saol canim ilk kez bayramda oturuyorum evdeyim hepSağol canımsen nasıl oldun
korkma canım jel kullanıyorsan akıntı ondanda çoğalıyor ama normal ağrı bendede çok oluyordu eyvah adet olcam dyordum o derece yani korkma.bendende dün yine kan geldi jelin yaptığını düşünüyorum sonra Durdu ama Yinede tedirgin Oldum jel beni mahfetti kaşıntıdan duramıyorum geri gelirken yeşilimsi geliyor sanırım mantar oldu.Kızlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var bugün çok kasıklarım da ağrı war ve akıntım başladı korkuyorum
akıntı şeffaf su gibi akıntı gelmişti bende zamanla da jel koyu kahve gibi geldi bir iki kez genelde peynir gibi beyaz geliyordu.Jeldir gelen büyük ihtimalle yaptıktan sonra dolaş birazKızlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var bugün çok kasıklarım da ağrı war ve akıntım başladı korkuyorum
bende olmadı ama jel her renk gelebiliyormuş korkma düzelir ama kaşıntı ve yeşili doktora sor yinede .korkma canım jel kullanıyorsan akıntı ondanda çoğalıyor ama normal ağrı bendede çok oluyordu eyvah adet olcam dyordum o derece yani korkma.bendende dün yine kan geldi jelin yaptığını düşünüyorum sonra Durdu ama Yinede tedirgin Oldum jel beni mahfetti kaşıntıdan duramıyorum geri gelirken yeşilimsi geliyor sanırım mantar oldu.
hamileyim 5+4 günlük :)14+3 yani 15 .haftamdayım senin tedavin nasıl gidiyor canım
korkma canım jel kullanıyorsan akıntı ondanda çoğalıyor ama normal ağrı bendede çok oluyordu eyvah adet olcam dyordum o derece yani korkma.bendende dün yine kan geldi jelin yaptığını düşünüyorum sonra Durdu ama Yinede tedirgin Oldum jel beni mahfetti kaşıntıdan duramıyorum geri gelirken yeşilimsi geliyor sanırım mantar oldu.
Kasıklarımın ağrısı beni çok korkuttu rüyama bile girdi bebeğimi düşürüyordum parmak kadar birşeydi elime aldım kalbi atıyordu sabahın 7sinde ağlayarak uyandım şimdi çok şükür ağrım hafifledi sanırım bebeğin kalp atışını duyana kadar bu tedirginliğim dewam edecek Allah hiçbirimizin sewincini kursağında bırakmasınakıntı şeffaf su gibi akıntı gelmişti bende zamanla da jel koyu kahve gibi geldi bir iki kez genelde peynir gibi beyaz geliyordu.Jeldir gelen büyük ihtimalle yaptıktan sonra dolaş biraz
Çok sewindim Allah tamamına erdirsin inşallahhhamileyim 5+4 günlük :)
Meraba canim agrilardan hiç korkma bende hala devam ediyor ara ara en başlarda agridan korkup ağlıyordum akinti hala devam ediyor eee haliyle hormonlar alt üst oluyor vücut uyum saglamaya çalıyor Allah in izniyle yavrularimizi hepimiz kucagimiza alacaz.Kasıklarımın ağrısı beni çok korkuttu rüyama bile girdi bebeğimi düşürüyordum parmak kadar birşeydi elime aldım kalbi atıyordu sabahın 7sinde ağlayarak uyandım şimdi çok şükür ağrım hafifledi sanırım bebeğin kalp atışını duyana kadar bu tedirginliğim dewam edecek Allah hiçbirimizin sewincini kursağında bırakmasın
Hayırlı olsun canım Allah tamamina erdirsin inşallahhamileyim 5+4 günlük :)
Allah tamamina erdirsin inshamileyim 5+4 günlük :)
akıntı progestan ilacı yapıormuş ama kasıklarında agrı özellikle leken olursa doktora söyle kahverengi olursa onemli değişmiş ama kırmızı gelirse tehlikeliymişMeraba canim agrilardan hiç korkma bende hala devam ediyor ara ara en başlarda agridan korkup ağlıyordum akinti hala devam ediyor eee haliyle hormonlar alt üst oluyor vücut uyum saglamaya çalıyor Allah in izniyle yavrularimizi hepimiz kucagimiza alacaz.
İnşallah kazasız belasız Allah nasip etsinMeraba canim agrilardan hiç korkma bende hala devam ediyor ara ara en başlarda agridan korkup ağlıyordum akinti hala devam ediyor eee haliyle hormonlar alt üst oluyor vücut uyum saglamaya çalıyor Allah in izniyle yavrularimizi hepimiz kucagimiza alacaz.
Hayırlı olsun canım....ikiz annesi olmak çok güzel...bi o kadar da zor. .sana tavsiyem 24.haftadan sonra çok dikkat et..benimki sıcaklara denk geldiği için cam kapı açık yatiyodum idrar yolu enfeksiyonu oldum o yüzden suyum geldi...canım darısı sana inşallah seninde güzel haberlerini alacağız inşallah..
teşekkürler canım evet güzelliğinden ziyade zor taraflarıda vardır mutlaka mesela benim aşırı bulantım var geçenlerde de kanama oldu oyüzden tedirginim sende de olmuşmuydu bulantı? Idrar yolu enfeksiyonundanda tırstım valla sende olunca.ee şuan nasıl bebişler umarım herşey yolundadır.Hayırlı olsun canım....ikiz annesi olmak çok güzel...bi o kadar da zor. .sana tavsiyem 24.haftadan sonra çok dikkat et..benimki sıcaklara denk geldiği için cam kapı açık yatiyodum idrar yolu enfeksiyonu oldum o yüzden suyum geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?