- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.141
bu 5 hafta 3günlük blastokist embriyo ya göre çıkııyor , eğer embriyo transfer gününü seçersemde 5hafta lık çıkıyor,son adet tarihine göre de 5hafta 4gün çıkıyor amannn kafam karıştı tek derdim keseyi görebilirmiyizCanlar size bir sorum olacak yarın kontrole gideceğim hemde ilaçlarım bitti yine reçete yazılsın birde görüşeyim diye keseyi ne zaman gördünüz ??? Yarın transferimin 21.günü sizce keseyi görebilirmiyim ? İntten hesaplama yapınca hamilelik 5hafta 3gün çıkıyor ne kadarr doğru bilmiyorum ama keseyi görebilirmiyiz ????
Keseyi rahatlikla görürsün canim hatta kalp atimini duyma ihtimalin bile var son adet tarihine göre hesaplaniyormus turgut bey öyle yapiyor ben ilk muayenemde turgut bey şehir disindaydi 6hafta 4 gunluktu ilk baktiginda hem keseyi hemde kalp atimini duyduk.bu 5 hafta 3günlük blastokist embriyo ya göre çıkııyor , eğer embriyo transfer gününü seçersemde 5hafta lık çıkıyor,son adet tarihine göre de 5hafta 4gün çıkıyor amannn kafam karıştı tek derdim keseyi görebilirmiyiz
İnşallah kuzum ya walla çok korkuyorum niyeyse kalbim sıkılıyo kötü bişey olacak dieKeseyi rahatlikla görürsün canim hatta kalp atimini duyma ihtimalin bile var son adet tarihine göre hesaplaniyormus turgut bey öyle yapiyor ben ilk muayenemde turgut bey şehir disindaydi 6hafta 4 gunluktu ilk baktiginda hem keseyi hemde kalp atimini duyduk.
Teşekkürler canim seninde bayramin mübarek olsun.arkadaşlar hepimizin geçmiş bayramı mübarek olsun
yeni hamileleri tebrik ederim evlatlarını kucağına alanlarıda canı gönülden kutluyorum çok sevindim
Bende öyleydim kalbim çıkacaktı yerinden dua et bolca herşey guzel olacak insallah ben her kontrolde korkuyorum.İnşallah kuzum ya walla çok korkuyorum niyeyse kalbim sıkılıyo kötü bişey olacak die
Çok sağol canım desteğin ve veerdiğin bilgiler içinBende öyleydim kalbim çıkacaktı yerinden dua et bolca herşey guzel olacak insallah ben her kontrolde korkuyorum.
Canım bundan sonra hep adet tarihine göre hesap yapılıyor keseye nasip olursa görürsün belki kalp atım için 1 hafta beklerdim inş hayırlı haberlerini alirizCanlar size bir sorum olacak yarın kontrole gideceğim hemde ilaçlarım bitti yine reçete yazılsın birde görüşeyim diye keseyi ne zaman gördünüz ??? Yarın transferimin 21.günü sizce keseyi görebilirmiyim ? İntten hesaplama yapınca hamilelik 5hafta 3gün çıkıyor ne kadarr doğru bilmiyorum ama keseyi görebilirmiyiz ????
İi bayramlar canım Rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese evlat sevgisini yaşatırarkadaşlar hepimizin geçmiş bayramı mübarek olsun
yeni hamileleri tebrik ederim evlatlarını kucağına alanlarıda canı gönülden kutluyorum çok sevindim
Nasıl gidiyor taze anne adayımiz mide bulantısı 12 hafta olmadan geçer inş benimki öyle olmuştuteşekkürler canım evet güzelliğinden ziyade zor taraflarıda vardır mutlaka mesela benim aşırı bulantım var geçenlerde de kanama oldu oyüzden tedirginim sende de olmuşmuydu bulantı? Idrar yolu enfeksiyonundanda tırstım valla sende olunca.ee şuan nasıl bebişler umarım herşey yolundadır.
amin canım çok sağol senin kuzucuklar nasıllİi bayramlar canım Rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese evlat sevgisini yaşatır
Cnm keseyi gördük haftayada inş kalp atımı için gideceğim 5,3 cm minicik yafrumSelcenay naptin nasil geçti kontrol umarim herşey yolundadir
Cnm kesemizi gördük haftayada kalp atımı için gideceğiz inşallah
ayy çok sevindim haftayada pıt pıtları duyarsınız milimdir o santim değildir .Cnm keseyi gördük haftayada inş kalp atımı için gideceğim 5,3 cm minicik yafrum
Ultrasyon kağıdında yazıyordu artıkayy çok sevindim haftayada pıt pıtları duyarsınız milimdir o santim değildir .
Cok sevindim canim insallah kalp atiminida duymana az kaldi ondan sonrada herşey yolunda gider Allahın izniyle.gerci böyle diyorum ama inan bana heycan tedirginlik hiç bitmiyor.Cnm keseyi gördük haftayada inş kalp atımı için gideceğim 5,3 cm minicik yafrum
Ya gerçekten öyle bizlerdeki normal doğal yolla kendiliğimizden hamile kalamadığımız için tedirginliklerimiz çok fazlaCok sevindim canim insallah kalp atiminida duymana az kaldi ondan sonrada herşey yolunda gider Allahın izniyle.gerci böyle diyorum ama inan bana heycan tedirginlik hiç bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?