Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

arkadaşlar hepimizin geçmiş bayramı mübarek olsun
yeni hamileleri tebrik ederim evlatlarını kucağına alanlarıda canı gönülden kutluyorum çok sevindim

Canlar size bir sorum olacak yarın kontrole gideceğim hemde ilaçlarım bitti yine reçete yazılsın birde görüşeyim diye keseyi ne zaman gördünüz ??? Yarın transferimin 21.günü sizce keseyi görebilirmiyim ? İntten hesaplama yapınca hamilelik 5hafta 3gün çıkıyor ne kadarr doğru bilmiyorum ama keseyi görebilirmiyiz ????

bu 5 hafta 3günlük blastokist embriyo ya göre çıkııyor , eğer embriyo transfer gününü seçersemde 5hafta lık çıkıyor,son adet tarihine göre de 5hafta 4gün çıkıyor amannn kafam karıştı tek derdim keseyi görebilirmiyiz

Keseyi rahatlikla görürsün canim hatta kalp atimini duyma ihtimalin bile var son adet tarihine göre hesaplaniyormus turgut bey öyle yapiyor ben ilk muayenemde turgut bey şehir disindaydi 6hafta 4 gunluktu ilk baktiginda hem keseyi hemde kalp atimini duyduk.

İnşallah kuzum ya walla çok korkuyorum niyeyse kalbim sıkılıyo kötü bişey olacak die

Canım bundan sonra hep adet tarihine göre hesap yapılıyor keseye nasip olursa görürsün belki kalp atım için 1 hafta beklerdim inş hayırlı haberlerini aliriz

Nasıl gidiyor taze anne adayımiz mide bulantısı 12 hafta olmadan geçer inş benimki öyle olmuştu

Cok sevindim canim insallah kalp atiminida duymana az kaldi ondan sonrada herşey yolunda gider Allahın izniyle.gerci böyle diyorum ama inan bana heycan tedirginlik hiç bitmiyor.
Ya gerçekten öyle bizlerdeki normal doğal yolla kendiliğimizden hamile kalamadığımız için tedirginliklerimiz çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…