Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Bulantı kusma vardı canım 15.haftada felan geçti. ..kanama olmamıştı hiç. .bebekler iyi tek bakıyorum ben çok zor değil korkma

Merhaba arkadaşlar hamile arkadaşlarıma başarılı doğumlar, tedavi aşamasında olanlara kolaylıklar diliyorum. Öncelikle şunu belirteyim yazacaklarımı bütün samimiyetimle karşılayın zira 4 gündür ağlamaktan gözlerim şişti kimse kötü olsun istemm. Neyse uzun araştırmalar sonucunda tedavi için Turgut bey seçtim. İlk denemem de Turgut beyin çok konuşmaması bilgi vermemesi dışında bi problem olmadı,sadece hormon testi ve sperm testiyle çıktık yola,sperm sayısı nedir diye defalarca sormamıza rağmen hiç bi cevap alamadım sıkıntı yok denildi geçildi hep. Onu transfer derken geçti o bitmek bilmeyen zaman dilimi negatifi aldım kısmet değilmiş dedim toparladım. Bi kaç ay sonra kasık ağrısı ile doktora gittim birbirinden bağımsız 2 doktor da sana bu durumda nasıl tüp bebek denediler ileri derecede yapışıklık var rahimde çook çook zordu tutunması bunu her doktor bilir dediler. Üstelemedm Turgut beye güvenmekten hiç vazgeçmedim. İlk tedavim olumsuz olmasına rağmen 2. İçin onu tercih ettim 4 gün önce negatifi aldım. İlkinde ilgi alaka tavanken ikincisinde sanki olmayacağından emin gibi transfer sonrası personel zorla geldi yanıma bilgi vermeye 4 gün geri test günümden bu yana be A
Arayan var ne soran test sonucu için . Hatta her aramam da bütün sorularımı yanıtlayan doktor beyin ne hikmetse ağzından cımbızla laf aldık. Dicem o ki ben hiç memnun kalmadım ikinci tedaviden sonra acıbademden de doktordan da hemşirelerdn de sizden ricam Turgut bey konuşmadık sustukça siz altta kalmayn sorun her şeyi didik didik aynı şeyleri şehir dışından gelen bir arkadaşıma da yaşattılar ve ordan tanıştığım 5 kişi beraber başka şehirde başka merkeze gideceğiz lütfen siz ısrarcı olun araştırın ben bir daha gitmem ama gidecekler için bilgi olsun. İlgili gibi görünen ama ilgisiz acıbadem... Ya da şöyle söylim para kısmı gelene kadar ilgili :)

Kızlar ağlamaktan feryad etmekten halim kalmadı sizin desteğinize ihtiyacım war çocuğum elime düştü çok kötüyüm biranda oldu herşey acıbademe acile gittik bi iğne yaptılar şimdi ağrılarım ve kanamam dewam ediyor yarın gidicez turgut beyin yanına

nasil yani dusukmu oldu kiyamam ccanim benim

Nas
Nasıl canım ya şok oldum acilde ne dediler? Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm

Hiçbirşey demediler cnm direk turgut beyi aradılar iğne yapın dedi yarında gelsin dedi beni mahfeden elime düşmesi
Canım kendisi değildir o eline gelen başka bir pihtidir umarım canım benim yaa ben düşük yaptığımda kocaman ve simsiyah bir parça gelmişti hatta şok oldum ne kadar büyük diye dur bakalım yarın ola Hayrola dualarım seninle tatlım ama unutma her şerde muhakkak bir hayır vardır.

Cnm ya çok kötüydü daha dün gittim ultrason görüntüsünü aldım haftayada kalp atışını duymaya gidicektim şimdi ise ne diyeceğimine yapacağımı bilemeeden ağlıyorum

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm kanama devam ediyor mu sancın var mı bi yarın olsun Allah büyük

canim benim yaa cok uzuldum inan. belki dusuk deildir yogun kanamadir insallah oyledir ya Allah yardimcin olsun
ALLAH IMA HAMDOLSUN kızlar bebeğim duruyormuş kan pıhtısıymış bide turgut beyden bende annemde azar yedik çok kızdı bize resmen ALLAH bu verdiğim cana iyi bak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…