- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.161
ii canm bulantılarda olmasa daha güzel olcak :)) bunada şükür Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sen nasılsın cnm senin doğum nezamana geliyor?Nasıl gidiyor taze anne adayımiz mide bulantısı 12 hafta olmadan geçer inş benimki öyle olmuştu
gözün aydın tatlım darısı kalp atışına inşallah :)Cnm keseyi gördük haftayada inş kalp atımı için gideceğim 5,3 cm minicik yafrum
Amin canım teşekkür ederimgözün aydın tatlım darısı kalp atışına inşallah :)
Bulantı kusma vardı canım 15.haftada felan geçti. ..kanama olmamıştı hiç. .bebekler iyi tek bakıyorum ben çok zor değil korkmateşekkürler canım evet güzelliğinden ziyade zor taraflarıda vardır mutlaka mesela benim aşırı bulantım var geçenlerde de kanama oldu oyüzden tedirginim sende de olmuşmuydu bulantı? Idrar yolu enfeksiyonundanda tırstım valla sende olunca.ee şuan nasıl bebişler umarım herşey yolundadır.
inşallah biran evvel geçer bulantılar çok fenayım valla..kiloları falan iyi mi canımBulantı kusma vardı canım 15.haftada felan geçti. ..kanama olmamıştı hiç. .bebekler iyi tek bakıyorum ben çok zor değil korkma
inşallah canım bugünleri gösteren rabbime şükürler olsunCnm kesemizi gördük haftayada kalp atımı için gideceğiz inşallah
Kızlar ağlamaktan feryad etmekten halim kalmadı sizin desteğinize ihtiyacım war çocuğum elime düştü çok kötüyüm biranda oldu herşey acıbademe acile gittik bi iğne yaptılar şimdi ağrılarım ve kanamam dewam ediyor yarın gidicez turgut beyin yanına
nasil yani dusukmu oldu kiyamam ccanim benimKızlar ağlamaktan feryad etmekten halim kalmadı sizin desteğinize ihtiyacım war çocuğum elime düştü çok kötüyüm biranda oldu herşey acıbademe acile gittik bi iğne yaptılar şimdi ağrılarım ve kanamam dewam ediyor yarın gidicez turgut beyin yanına
Evet cnm elime düştü hemde çok fenayım ne ağrım wardı nede sızım ama gitti bebeğimnasil yani dusukmu oldu kiyamam ccanim benim
Nasıl canım ya şok oldum acilde ne dediler? Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldümKızlar ağlamaktan feryad etmekten halim kalmadı sizin desteğinize ihtiyacım war çocuğum elime düştü çok kötüyüm biranda oldu herşey acıbademe acile gittik bi iğne yaptılar şimdi ağrılarım ve kanamam dewam ediyor yarın gidicez turgut beyin yanına
Hiçbirşey demediler cnm direk turgut beyi aradılar iğne yapın dedi yarında gelsin dedi beni mahfeden elime düşmesiNas
Nasıl canım ya şok oldum acilde ne dediler? Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm
Canım kendisi değildir o eline gelen başka bir pihtidir umarım canım benim yaa ben düşük yaptığımda kocaman ve simsiyah bir parça gelmişti hatta şok oldum ne kadar büyük diye dur bakalım yarın ola Hayrola dualarım seninle tatlım ama unutma her şerde muhakkak bir hayır vardır.Hiçbirşey demediler cnm direk turgut beyi aradılar iğne yapın dedi yarında gelsin dedi beni mahfeden elime düşmesi
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm kanama devam ediyor mu sancın var mı bi yarın olsun Allah büyükHiçbirşey demediler cnm direk turgut beyi aradılar iğne yapın dedi yarında gelsin dedi beni mahfeden elime düşmesi
Cnm ya çok kötüydü daha dün gittim ultrason görüntüsünü aldım haftayada kalp atışını duymaya gidicektim şimdi ise ne diyeceğimine yapacağımı bilemeeden ağlıyorumCanım kendisi değildir o eline gelen başka bir pihtidir umarım canım benim yaa ben düşük yaptığımda kocaman ve simsiyah bir parça gelmişti hatta şok oldum ne kadar büyük diye dur bakalım yarın ola Hayrola dualarım seninle tatlım ama unutma her şerde muhakkak bir hayır vardır.
Cnm kanamam dewam ağrım yeni bitti Allah bu mutluluğu kısa tuttuCanım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm kanama devam ediyor mu sancın var mı bi yarın olsun Allah büyük
canim benim yaa cok uzuldum inan. belki dusuk deildir yogun kanamadir insallah oyledir ya Allah yardimcin olsunCnm kanamam dewam ağrım yeni bitti Allah bu mutluluğu kısa tuttu
canim doktora gidince haber merak ediyoruz seni cok uzulduk ama insaallah bize yine mujdeyle gelirsin duruyordur bebeginCnm kanamam dewam ağrım yeni bitti Allah bu mutluluğu kısa tuttu
Canım kendisi değildir o eline gelen başka bir pihtidir umarım canım benim yaa ben düşük yaptığımda kocaman ve simsiyah bir parça gelmişti hatta şok oldum ne kadar büyük diye dur bakalım yarın ola Hayrola dualarım seninle tatlım ama unutma her şerde muhakkak bir hayır vardır.
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm kanama devam ediyor mu sancın var mı bi yarın olsun Allah büyük
ALLAH IMA HAMDOLSUN kızlar bebeğim duruyormuş kan pıhtısıymış bide turgut beyden bende annemde azar yedik çok kızdı bize resmen ALLAH bu verdiğim cana iyi bak dedicanim benim yaa cok uzuldum inan. belki dusuk deildir yogun kanamadir insallah oyledir ya Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?