Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

ALLAH IMA HAMDOLSUN kızlar bebeğim duruyormuş kan pıhtısıymış bide turgut beyden bende annemde azar yedik çok kızdı bize resmen ALLAH bu verdiğim cana iyi bak dedi
Ben sana demiştim bak canım, aynen bu Allah ın uyarısı size Rabbim korktugunuza uğratmasın oh bee rahat bir nefes aldık :)

Canim inanamiyorum noldu biranda böyle acayip kötü oldum şimdi is falanmi yaptin

Selcenay kiz yüreğimi ağzıma getirdin diger msjlari okumamistim Allaha hamdusenalar olsun bebis duruyormus dikkat et kendine yat dinlen güzelce sen kan civiltici iğne kullanmiyormuydun

Ben sana demiştim bak canım, aynen bu Allah ın uyarısı size Rabbim korktugunuza uğratmasın oh bee rahat bir nefes aldık :)

canim yaaa nasil sevindim minik kuzum birakmammis annesini aferim ona ins hic birakmaz

Selcenay kiz yüreğimi ağzıma getirdin diger msjlari okumamistim Allaha hamdusenalar olsun bebis duruyormus dikkat et kendine yat dinlen güzelce sen kan civiltici iğne kullanmiyormuydun
Canlarım Allah razı olsun hepinizdende dün cenaze ewi gibiydi aynen ewimiz kan cıvıltıcı kullanıyorum ama neden oldu anlamadım inş bebeğim bir daha böle kötü şakalar yapmaz bana

Cnm kanamam dewam ağrım yeni bitti Allah bu mutluluğu kısa tuttu
Canım benim vardır bi hayır ama
ALLAH IMA HAMDOLSUN kızlar bebeğim duruyormuş kan pıhtısıymış bide turgut beyden bende annemde azar yedik çok kızdı bize resmen ALLAH bu verdiğim cana iyi bak dedi
Offf çok şükür inan bütün gece hiç uyuyamadım çok etkilenendim şuan işteyim ve uyukluyorum o derece yani ama bu habere değdi çok sevindim

S Selcenay canım korkuttun bizi maşallah bebişinede sıkıca tutunmuş annesine
lütfen kendini üzecek davranışlardan kaçın oldumu
ayrıca turgut bey niye kızdıki sonuçta ilk bebeğin kolaylıkla elde edemediğin
anlayışlı olmalıydı bence korkmuştun zaten

Bu arada kızlar progestan iğne yazdı hergün 1adett vurunucam crinone jeli de kesti dua edin kanamam bitsin canlar

Canım benim vardır bi hayır ama

Offf çok şükür inan bütün gece hiç uyuyamadım çok etkilenendim şuan işteyim ve uyukluyorum o derece yani ama bu habere değdi çok sevindim
Ay walla gel birde beni gör şimdi duam hem kanamam dursun hemde bebeğim benimle kalsın

Annemide azarlamış ben içerdeyken kadıncağız ağlıyordu doğal olarak benim enerjimi düşürdünüz hastanında moralini bozuyosunuz çıkın odadan demii ş annemde yazık sustum ağlamıyorum demiiş

bu durumda gülecek hali yoktuya kadıncağızın onunda artık ters tarafınamı geldi ne anlamadım
bugüne şükür diyelim canım kanamanda dursun bebişininde kalp atışınıda duy rahatla inş birazcık
çok üzüldün biliyorum dua etmeyi bırakma

İnşallah kanamam dursun ve bebişim beni bırakmasın bugün kalp atışlarını bana dinletmeye çalıştı ama duyulmadı malesef ama bi sorun yok dedi

Canım ya Bugün tam 6hafta oldu ama artık ne düşünmem geerektiğini bile bilmiyorum sadece iyi düşünmeye çalışıyorum
biraz daha bekle bakalım canım biçok yerde 8. haftada duyanları okudum içini ferah tut bebeğin gelişimini dr zaten ultrasonda görüyodur hergün büyüme olduğu için bi sıkıntı yok demiş bi dahaki gitmende ben inanıyorum duyacaksın

İnşallah kanamam dursun ve bebişim beni bırakmasın bugün kalp atışlarını bana dinletmeye çalıştı ama duyulmadı malesef ama bi sorun yok dedi
canım kuzum senin azıcık sakinleşmeye ihtiyacın var tamam üzme artık kendini Allahın takdiri kalp atımı için erken daha doktorlar için bunlar rutin sendeki duygusallığı yaşayacak durumda deilller.ilk üç ayda olabilecek riskler bunlar bugün durur inş kanama duanın gücü bak bir sürü melek sana dua ediyor...Hele bi doğsun o bıdık yeriz biz onu inş.o düşen parça jeldir heralde yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…