- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.181
Ben sana demiştim bak canım, aynen bu Allah ın uyarısı size Rabbim korktugunuza uğratmasın oh bee rahat bir nefes aldık :)ALLAH IMA HAMDOLSUN kızlar bebeğim duruyormuş kan pıhtısıymış bide turgut beyden bende annemde azar yedik çok kızdı bize resmen ALLAH bu verdiğim cana iyi bak dedi
canim yaaa nasil sevindim minik kuzum birakmammis annesini aferim ona ins hic birakmazALLAH IMA HAMDOLSUN kızlar bebeğim duruyormuş kan pıhtısıymış bide turgut beyden bende annemde azar yedik çok kızdı bize resmen ALLAH bu verdiğim cana iyi bak dedi
Canim inanamiyorum noldu biranda böyle acayip kötü oldum şimdi is falanmi yaptinKızlar ağlamaktan feryad etmekten halim kalmadı sizin desteğinize ihtiyacım war çocuğum elime düştü çok kötüyüm biranda oldu herşey acıbademe acile gittik bi iğne yaptılar şimdi ağrılarım ve kanamam dewam ediyor yarın gidicez turgut beyin yanına
Ben sana demiştim bak canım, aynen bu Allah ın uyarısı size Rabbim korktugunuza uğratmasın oh bee rahat bir nefes aldık :)
canim yaaa nasil sevindim minik kuzum birakmammis annesini aferim ona ins hic birakmaz
Canlarım Allah razı olsun hepinizdende dün cenaze ewi gibiydi aynen ewimiz kan cıvıltıcı kullanıyorum ama neden oldu anlamadım inş bebeğim bir daha böle kötü şakalar yapmaz banaSelcenay kiz yüreğimi ağzıma getirdin diger msjlari okumamistim Allaha hamdusenalar olsun bebis duruyormus dikkat et kendine yat dinlen güzelce sen kan civiltici iğne kullanmiyormuydun
Insallah canim inşallah birdaha ne sen nede bizleri mevlam böyle sıkıntılarla sinamasinCanlarım Allah razı olsun hepinizdende dün cenaze ewi gibiydi aynen ewimiz kan cıvıltıcı kullanıyorum ama neden oldu anlamadım inş bebeğim bir daha böle kötü şakalar yapmaz bana
Canım benim vardır bi hayır amaCnm kanamam dewam ağrım yeni bitti Allah bu mutluluğu kısa tuttu
Offf çok şükür inan bütün gece hiç uyuyamadım çok etkilenendim şuan işteyim ve uyukluyorum o derece yani ama bu habere değdi çok sevindimALLAH IMA HAMDOLSUN kızlar bebeğim duruyormuş kan pıhtısıymış bide turgut beyden bende annemde azar yedik çok kızdı bize resmen ALLAH bu verdiğim cana iyi bak dedi
Ay walla gel birde beni gör şimdi duam hem kanamam dursun hemde bebeğim benimle kalsınCanım benim vardır bi hayır ama
Offf çok şükür inan bütün gece hiç uyuyamadım çok etkilenendim şuan işteyim ve uyukluyorum o derece yani ama bu habere değdi çok sevindim
Annemide azarlamış ben içerdeyken kadıncağız ağlıyordu doğal olarak benim enerjimi düşürdünüz hastanında moralini bozuyosunuz çıkın odadan demii ş annemde yazık sustum ağlamıyorum demiiş
bu durumda gülecek hali yoktuya kadıncağızın onunda artık ters tarafınamı geldi ne anlamadımAnnemide azarlamış ben içerdeyken kadıncağız ağlıyordu doğal olarak benim enerjimi düşürdünüz hastanında moralini bozuyosunuz çıkın odadan demii ş annemde yazık sustum ağlamıyorum demiiş
İnşallah kanamam dursun ve bebişim beni bırakmasın bugün kalp atışlarını bana dinletmeye çalıştı ama duyulmadı malesef ama bi sorun yok dedibu durumda gülecek hali yoktuya kadıncağızın onunda artık ters tarafınamı geldi ne anlamadım
bugüne şükür diyelim canım kanamanda dursun bebişininde kalp atışınıda duy rahatla inş birazcık
çok üzüldün biliyorum dua etmeyi bırakma
daha erkendir canım ondan duyulmamıştır hele bi 6 haftalık olsun duyarsın inşİnşallah kanamam dursun ve bebişim beni bırakmasın bugün kalp atışlarını bana dinletmeye çalıştı ama duyulmadı malesef ama bi sorun yok dedi
Canım ya Bugün tam 6hafta oldu ama artık ne düşünmem geerektiğini bile bilmiyorum sadece iyi düşünmeye çalışıyorumdaha erkendir canım ondan duyulmamıştır hele bi 6 haftalık olsun duyarsın inş
biraz daha bekle bakalım canım biçok yerde 8. haftada duyanları okudum içini ferah tut bebeğin gelişimini dr zaten ultrasonda görüyodur hergün büyüme olduğu için bi sıkıntı yok demiş bi dahaki gitmende ben inanıyorum duyacaksınCanım ya Bugün tam 6hafta oldu ama artık ne düşünmem geerektiğini bile bilmiyorum sadece iyi düşünmeye çalışıyorum
Sağol canım inşallah Allah razı olsunbiraz daha bekle bakalım canım biçok yerde 8. haftada duyanları okudum içini ferah tut bebeğin gelişimini dr zaten ultrasonda görüyodur hergün büyüme olduğu için bi sıkıntı yok demiş bi dahaki gitmende ben inanıyorum duyacaksın
onun öncesi progestan hap kullanmıyor muydunBu arada kızlar progestan iğne yazdı hergün 1adett vurunucam crinone jeli de kestidua edin kanamam bitsin canlar
canım kuzum senin azıcık sakinleşmeye ihtiyacın var tamam üzme artık kendini Allahın takdiri kalp atımı için erken daha doktorlar için bunlar rutin sendeki duygusallığı yaşayacak durumda deilller.ilk üç ayda olabilecek riskler bunlar bugün durur inş kanama duanın gücü bak bir sürü melek sana dua ediyor...Hele bi doğsun o bıdık yeriz biz onu inş.o düşen parça jeldir heralde yaaaİnşallah kanamam dursun ve bebişim beni bırakmasın bugün kalp atışlarını bana dinletmeye çalıştı ama duyulmadı malesef ama bi sorun yok dedi
Dr vermiyor bizlereonun öncesi progestan hap kullanmıyor muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?