Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

İnşallah canım kan pıhtısıymış o düşen evet hala kendime gelemedim çok duugusalım ne olursa olsun hala korku ve stres kimsenin başına vermesin Allah sağ salim kucaklarımıza alalım ve kusursuz sorunsuz gebeliklerimiz olsun kimse üzülmesin kimse ağlamasın

Bende haftaya perşembe yada cuma giderim büyük ihtimal tabi kanamam durursa eğer durmazsa pazartesi giderim bende bugün 6.haftaya girdim
ben de bugun giridim heyecandan kalbim durmak üzere çok korkuyorum ya duyamazsam die bu arada dualarım dasın inş kucağını alırsın

ben de bugun giridim heyecandan kalbim durmak üzere çok korkuyorum ya duyamazsam die bu arada dualarım dasın inş kucağını alırsın
Dur benim kafa ggitti sende bugün girdin 6.haftaaya turgut beyin hastasısın ve haftaya cumaya kalp atımına gidiceksin doğru dimi şimdi

Dur benim kafa ggitti sende bugün girdin 6.haftaaya turgut beyin hastasısın ve haftaya cumaya kalp atımına gidiceksin doğru dimi şimdi
turgut beyin hastasıydım hamile kaldım kayseride yaşamadığım için burdan bi doktora gidiorum ayın 2 de kontrol için çagırdı buradaki doktorum

S Selcenay canım okurken yüreğim ağzıma geldi çok geçmiş olsun 2 hafta önce bende kanama geçirdim senin yasadigin korkuların aynisi yaşadım feryat figan gittim hastaneye çok şükür miniklerimee birşey olmadi ama o yaşadığım korku beni mahfetti wc ye her girişimde korkuyorum.sakin kalkma yat sürekli ayaklarının altına yastık koy ve moralini yüksek tut

Canım ölüyorum sandım dünya başıma yıkıldı dediğin gibi wc ye gitmek istemiyorum ne zormuş ya ne zormuş anne olmak her günümüz ayrı sıkıntı Allah sabrımızı ve dayanma gücümüzü arttırsın

Canim ufaklik seni korkutacak bu aralar moralini yüksek tut bişey olmaz Allahın izniyle bizleri haberdar et merak içinde bırakma
Cnm gittim turgut beyin yanına kanamam dewam ediyor diye bu durumda yapılacak birşey yok dedi çocuk düştümü diye bakayım dedi moralim yere indi amaaaaaaa bebeğim minnoşum benimleeeee kalp atımınıda duydum Allahıma hamdolsun

bitki çayları falan asla tüketme nane limon dahi içme çok sevindim inşallah sımsıkı tutunur inş yarında ben duyarım kalp atışını korkudan aglayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…