Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ayy çok şükür bak minnoşcuk seni birakmayacak Allahin izniyle yatmak çok sıkıcı ama yatman gerekiyor bolca dua et bende diğer hamileliklerimde kanamam olmuştu dktr 9 ay boyunca kanamasi olup doguran hastalarim var demisti sende öyle olabilirsin demisti kismet olmadi benimkiler ama şimdi ilaclar daha iyi dedigim gibi sıkıntı yapma kalp atiminida duydunya şükür

bitki çayları falan asla tüketme nane limon dahi içme çok sevindim inşallah sımsıkı tutunur inş yarında ben duyarım kalp atışını korkudan aglayacağım
Ben taze yeşillik tuketmiyorum hic ozellikle maydanoz,nane bitki cayida kullanmiyorum limonuda yeni yeni az olmak şartıyla çorbalara falan sıkıyorum herkesede tavsiye ederim dedigin gibi canim.

bitki çayları falan asla tüketme nane limon dahi içme çok sevindim inşallah sımsıkı tutunur inş yarında ben duyarım kalp atışını korkudan aglayacağım
Sende Allahin izniyle duyarsin kalp atimini hiç korkma güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

az önce nette gördüm elini karnına koy ve el musavvir de bolca oku sağlıklı sıhhatlı bebek olurmuş inşallah

Hiç korkma sakın bben bu kadar kanamaya rağmen çok şükür duydum sende duyacaksın inşallahh

Evet canım ya çok şükür senin diğerlerinde olan kanamaların nasıldı?ne kadar sürmüştü

Kızlar ben birde kabız oldum sizlerde de aynı sorun varmı varsa yaptığınız bişiler war mı 2haftadır hiç tık yok bende

Canim ben hamile oldugumu ogreniyordum bir hafta sonra kanamam basliyordu uc dortgun hastanede yatiyordum bebeği düşürüp çıkıyordum

Kabizlik bendede var bisey fayda etmiyor bana şişkinlik ten olcem zannediyirum
Kanamaların benim gibi mi başlamıştı diye sormuştum canım Allah ım eğer ömür verirse dewam yok ömrü yoksa ne yaparsak yapalım boş kabızlık gaz yapıyor çok fena bugün iğne vurunmaya gittiğimde sağlık ocağındaki dr umda beyaz ekmeği,hamur işini kes dedi hamur işi zaten yemiyorum beyaz ekmeğide yersem sabah kahvaltısında yiyorum bugünde annem kayısı hoşafı yaptı bakalım işe yarıcak mı

Insallah yarar canım kanamalarım birden başlıyordu işte heralde seninki gibi oluyor

Arkadaşlar çok ilginç bişey oldu jelim bitmilti yazdırmak için turgut beye gittim herzamanki gibi çom konuşmadı muayene etti miniğimin iyi olduğunu söyledi ne zaman geleyim diye sorduğumda bidaha gelme başka dr yönlenfireyimmi seni dedi çok şaşırdım ne diycemi bilemedim kendisinin şahsi işleri yüzünden hasta azaltmaya gittiğini çok yoğunluktan kendine zaman ayıramadığını söyledi bu bana özelmiydi anlamadımki paramızla rezillik böle bişiy herhalde

Canım onu banada şöyle dedi pazartesi kontrol için gittiğimde kalp atışlarını da haftaya dinledikten sonra acıbadem de özge hnm var onda dewam et dedi doçentlik için sınava gireceğinden dolayı hamile bayanlarla ilgilenemiyeceğini belirtti

canım kanaman durdumu kabızlık için aç karnına hurma yumşatıyor erik ye bol bol aç karnına su ...yiyeceklerle düzelmiyorsa mutlaka doktora söyle şurup yazsın

canım gebelik takibini yapmak istemiyor fazla kişi ile senle alakası yok bende ilk üç ay gittim en son ikili testimi yaptı hepsinde şu tarhte gel demişti 4. aya girince ne o gel dedi ne de ben geleyim dedim şimdi başka doktora devam ediyorum ...

canım kanaman durdumu kabızlık için aç karnına hurma yumşatıyor erik ye bol bol aç karnına su ...yiyeceklerle düzelmiyorsa mutlaka doktora söyle şurup yazsın
Tatlım progestan iğneyi yiyince kesiliyor kanamam yarın sabah belli olur yine bugün turgut bey içerdeki kanaman durmuş gelen kanamalarında birikenler dedi bende hadi hayırlısı dedim ama kabızlık çok baskı yapıyor şuanda birde karnımın alt kısmında bir baskı var kanama olduğunda aslında öyle bir rahatlıyorum ki

canım kabızlığı söyleseydin turgut beye belki şurup önerirdi o önemli ıkınma sakın içerde kanama durmuşsa kesilir sabaha inş

canım kabızlığı söyleseydin turgut beye belki şurup önerirdi o önemli ıkınma sakın içerde kanama durmuşsa kesilir sabaha inş
Yok yok hiç zorlamıyorum yapıcam diye gelirse yaparım gelmezse böle dewAm haftaya kadar haftaya görüştüğümde söylerim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…