- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.241
estrofemle jel bitince rahatladım ben onlar yapıyor ya. jelde şişkinlik yapıyor gaz bideKabizlik bendede var bisey fayda etmiyor bana şişkinlik ten olcem zannediyirum
Jeli dün kesti bende sende ne zaman kestiestrofemle jel bitince rahatladım ben onlar yapıyor ya. jelde şişkinlik yapıyor gaz bide
canım sende kanama olunca jeli kesip iğne vermiştir.ben 11 hafta bitimine kadar kullandımJeli dün kesti bende sende ne zaman kesti
Evet kuzum aynen dediğin gibi olducanım sende kanama olunca jeli kesip iğne vermiştir.ben 11 hafta bitimine kadar kullandım
ahh canım yaaa kıyamam ikizya bide ondan sanırım daha fazla bulantıların umarım en yakın zamanda biter tatlımmBenimde bulantılarım çok
kuzum benimde bulantım çok oluyor benimki tek yinede bulantı var senin kanama yok değilmi iyisinBenimde bulantılarım çok
Ayyy gel birde bana sor canım korkunun dibine vuruyorum ama ya herro ya merro diyorum bebeğimeee benimle kalacaksın yoksa çok kızarım diyip günü geçiriyorum
İnşallah biran önce normale dönersin cnm yaBenimde bulantılarım çok
canım çok şükür iyiyim dün kontrolüm vardı kalpler maşallah güm güm atıyor :) bulantım dışında bir sıkıntı yok şuanda tek isteğim bulantı geçip hamileliğimi doyasıya yaşamak :) 2 olunca daha şiddetli oluyormuşkuzum benimde bulantım çok oluyor benimki tek yinede bulantı var senin kanama yok değilmi iyisin
inşallah canım sabırla bekliyorum sen nasıl oldun kanama durdumu?İnşallah biran önce normale dönersin cnm ya
evet canım ikiz olduğundan çok olur dedi doktor inşallah geçer ya valla mahfediyor beni..ahh canım yaaa kıyamam ikizya bide ondan sanırım daha fazla bulantıların umarım en yakın zamanda biter tatlımm
Progestan iğneyi vurununca geçiyor Allah yazdıysa bebeim benimle kalacakinşallah canım sabırla bekliyorum sen nasıl oldun kanama durdumu?
Geçer canım stres yapma sakin doktor bana hiçbirşeye uzulmuyceksin demişti kafanı yormaProgestan iğneyi vurununca geçiyor Allah yazdıysa bebeim benimle kalacak
CANIM ARKADAŞIM RABBİM SANA DERS VERMİL BİR DAHA EŞİNLE TARTIŞTIĞINDA BİLE ASLA ALDIRACAM DEME BAK BİR KAN PIHTISI NELER YAPTI CANIMAy walla gel birde beni gör şimdi duam hem kanamam dursun hemde bebeğim benimle kalsın
Amin canım arkadaşım o kadar sancılı bir yol ki yaşayan bilir sadece inşallah şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hurmetine Rabbim bizede sağlam eliyle salih evlatlar nasip eder (amin)UMUTCUGUM RABBİM BİZLEREDE VERSİN SANA BANA SEL ABLA ESKİLERDEN BİZ KALDIK RABBİM NE OLUR BİZEDE NASİP ETSİN
Canım onu kesinlikle bende düşündüm ve ewet sana katılıyorum ve kanamamın ertesi günü anneme dedim ben aldırıcam dedim diye Allah bu cezayı veerdi dedimCANIM ARKADAŞIM RABBİM SANA DERS VERMİL BİR DAHA EŞİNLE TARTIŞTIĞINDA BİLE ASLA ALDIRACAM DEME BAK BİR KAN PIHTISI NELER YAPTI CANIM
AMİN ARKADAŞIM RABBİM BİZEDE NASİP EDER İNŞALLAHAmin canım arkadaşım o kadar sancılı bir yol ki yaşayan bilir sadece inşallah şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hurmetine Rabbim bizede sağlam eliyle salih evlatlar nasip eder (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?