- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.261
Cnm ne yaptın gittinmi hastaneyeikiz anneleri kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz aceba
tatlım senin ikiz değildi de miCanlar dün sağlık ocağında aile hekimim bir kaç kan testi istemişti tiroid yüksek çıktı pazartesi fakülteye kontrole gidicem değeri 2nin altına indirmek lazımmış hamileliğin ilk 3ayında koskaca kayseride özel hastanelerin hiçbirinde endokrin bölümü yok bi fakültede birde dewlette var normalde marta gün verdiler hamileyim diyince öne aldılar
gittim ttalım iki kese gözüktü ikiztatlım senin ikiz değildi de mi
Hayır cnm tek kal atışını duyabildin mitatlım senin ikiz değildi de mi
Ayyy süperrrrr çok sewindimmmm Allah tamamına erdirsingittim ttalım iki kese gözüktü ikiz
devletten alsaydın keşke geçen ay annemde endokrinden sıra aldı ocak ayına vermişler günü belki devlette sıra yoktur araştırma hastanesinde vardır yaniCanlar dün sağlık ocağında aile hekimim bir kaç kan testi istemişti tiroid yüksek çıktı pazartesi fakülteye kontrole gidicem değeri 2nin altına indirmek lazımmış hamileliğin ilk 3ayında koskaca kayseride özel hastanelerin hiçbirinde endokrin bölümü yok bi fakültede birde dewlette var normalde marta gün verdiler hamileyim diyince öne aldılar
malesef gelişimleri ikiz oldugu için geriden geliyormuş keseler küçük dedi haftaya randevu verdiHayır cnm tek kal atışını duyabildin mi
canım turgut beye sordunmu çıkan değeri bende düşük çıktı diye ortalıı yıktımCanlar dün sağlık ocağında aile hekimim bir kaç kan testi istemişti tiroid yüksek çıktı pazartesi fakülteye kontrole gidicem değeri 2nin altına indirmek lazımmış hamileliğin ilk 3ayında koskaca kayseride özel hastanelerin hiçbirinde endokrin bölümü yok bi fakültede birde dewlette var normalde marta gün verdiler hamileyim diyince öne aldılar
aaa ne güzel duyarsın kalp atışınıda çok sevimdimgittim ttalım iki kese gözüktü ikiz
hayırlı olur inş ilk denemenizmi ben iki gün dinlenip ağır kaldırmadan normal hayatıma devam ettimMerhaba arkadaşlar bende tup bebek tedavisine yeni başladım haftaya transferi olacak önerileriniz varmi acaba
Olsun cnm yinede çok güzel haberler bunlarmalesef gelişimleri ikiz oldugu için geriden geliyormuş keseler küçük dedi haftaya randevu verdi
senin kanama ne olduOlsun cnm yinede çok güzel haberler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?