Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Merhaba arkadaşlar bende tup bebek tedavisine yeni başladım haftaya transferi olacak önerileriniz varmi acaba
Öncelikle hayırlı olsun aslında ne desek boş ama tek şey dua başka bir şey değil ama ben son transfe rimde odaya gelince başımdan yastığı kaldırdım ayak kısmımı kaldırıp öyle yattım 45 dk birde transfere girerken ve transfer anında yasin suresi 82.ayeti söyledim tabi yaptığım başka dualarda oldu ve protein ağırlıklı beslendim

Allah razı olsun cevap verdiğiniz için teşekkürler

canım mrb benimde tiroit problemim var ilaçlarla normale dönüyo merak etme bu arada endokrin değilde özel has. dahiliye falan bakıyolar ama özellik bi durum olduğunu sanmıyorum aile hekimi bile ilaç dozunu ayarlayabiliyo bide hamileliktede çıkıp inebiliyo korkma olurmu

Canım aile hekimim endokrin ilgilensin daha iyi olur dedi o nedenle pazartesi endokrine gidicem ewet özellikle 3ay lık hamilelikde tedavi edilmesi gerekiyormuş

Canım aile hekimim endokrin ilgilensin daha iyi olur dedi o nedenle pazartesi endokrine gidicem ewet özellikle 3ay lık hamilelikde tedavi edilmesi gerekiyormuş
git canım için rahatlasın benim demek istediğim tsh değerlerine bakılıyo dr ona göre benim bildiğim 2 ilaç var birinden birini veriyo seninde okadar yüksek değilse değerin 5 6 gibi bişise 25lik doz yazar bidahaki ay testi tekrarlar öle canım

Oh oh versinde değerim düşsün aşağıyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…