- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.281
Yok canım sormadım walla hiçde düşünmedim sormayıcanım turgut beye sordunmu çıkan değeri bende düşük çıktı diye ortalıı yıktımturgut bey gebelikte normal demişti
Öncelikle hayırlı olsun aslında ne desek boş ama tek şey dua başka bir şey değil ama ben son transfe rimde odaya gelince başımdan yastığı kaldırdım ayak kısmımı kaldırıp öyle yattım 45 dk birde transfere girerken ve transfer anında yasin suresi 82.ayeti söyledim tabi yaptığım başka dualarda oldu ve protein ağırlıklı beslendimMerhaba arkadaşlar bende tup bebek tedavisine yeni başladım haftaya transferi olacak önerileriniz varmi acaba
Bugün çok şükür sesi soluğu yoksenin kanama ne oldu
Allah razı olsun cevap verdiğiniz için teşekkürlerÖncelikle hayırlı olsun aslında ne desek boş ama tek şey dua başka bir şey değil ama ben son transfe rimde odaya gelince başımdan yastığı kaldırdım ayak kısmımı kaldırıp öyle yattım 45 dk birde transfere girerken ve transfer anında yasin suresi 82.ayeti söyledim tabi yaptığım başka dualarda oldu ve protein ağırlıklı beslendim
Cok sevindim canim insallah Allahim tamamina erdirir hayirli sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.gittim ttalım iki kese gözüktü ikiz
canım mrb tedaviye ne zaman başlıcaksın senide merak ediyorum burdaUMUTCUGUM RABBİM BİZLEREDE VERSİN SANA BANA SEL ABLA ESKİLERDEN BİZ KALDIK RABBİM NE OLUR BİZEDE NASİP ETSİN
canım bebişlerine çok sevindim sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş kuzularınıikiz anneleri kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz aceba
canım mrb benimde tiroit problemim var ilaçlarla normale dönüyo merak etme bu arada endokrin değilde özel has. dahiliye falan bakıyolar ama özellik bi durum olduğunu sanmıyorum aile hekimi bile ilaç dozunu ayarlayabiliyo bide hamileliktede çıkıp inebiliyo korkma olurmuCanlar dün sağlık ocağında aile hekimim bir kaç kan testi istemişti tiroid yüksek çıktı pazartesi fakülteye kontrole gidicem değeri 2nin altına indirmek lazımmış hamileliğin ilk 3ayında koskaca kayseride özel hastanelerin hiçbirinde endokrin bölümü yok bi fakültede birde dewlette var normalde marta gün verdiler hamileyim diyince öne aldılar
Canım aile hekimim endokrin ilgilensin daha iyi olur dedi o nedenle pazartesi endokrine gidicem ewet özellikle 3ay lık hamilelikde tedavi edilmesi gerekiyormuşcanım mrb benimde tiroit problemim var ilaçlarla normale dönüyo merak etme bu arada endokrin değilde özel has. dahiliye falan bakıyolar ama özellik bi durum olduğunu sanmıyorum aile hekimi bile ilaç dozunu ayarlayabiliyo bide hamileliktede çıkıp inebiliyo korkma olurmu
canım 6+5 ti sanırım seninde mi ikizikiz anneleri kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz aceba
Heyy maşallah onlara Allahım nazardan saklasinTeyzeleri bunlarda benim minnoşlarım
Amin canımHeyy maşallah onlara Allahım nazardan saklasin
Yerim ben bunlarıııııı Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTeyzeleri bunlarda benim minnoşlarım
git canım için rahatlasın benim demek istediğim tsh değerlerine bakılıyo dr ona göre benim bildiğim 2 ilaç var birinden birini veriyo seninde okadar yüksek değilse değerin 5 6 gibi bişise 25lik doz yazar bidahaki ay testi tekrarlar öle canımCanım aile hekimim endokrin ilgilensin daha iyi olur dedi o nedenle pazartesi endokrine gidicem ewet özellikle 3ay lık hamilelikde tedavi edilmesi gerekiyormuş
oyy oyy oyyy maşallahhhh canımmm rabbim nazarlardan saklasınTeyzeleri bunlarda benim minnoşlarım
Amin canım cümlemizinkiniYerim ben bunlarıııııı Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım darısı sana inşallahoyy oyy oyyy maşallahhhh canımmm rabbim nazarlardan saklasın
Oh oh versinde değerim düşsün aşağıyaagit canım için rahatlasın benim demek istediğim tsh değerlerine bakılıyo dr ona göre benim bildiğim 2 ilaç var birinden birini veriyo seninde okadar yüksek değilse değerin 5 6 gibi bişise 25lik doz yazar bidahaki ay testi tekrarlar öle canım
teşekkür ederimcanım bebişlerine çok sevindim sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş kuzularını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?