- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.301
Ayy maşallah canım çok datlular Rabbim kucağında da böyle yan yana resim paylasmani nasip etsin inşallah :)Teyzeleri bunlarda benim minnoşlarım
Hayir canim verirsen alirlar hepsini ama biz öyle yapmadık yarsini yumurta toplama işleminden önce verdik diğer yarsinida transfere gittigimiz gün aldilarMerhaba kızlar birsey soracağım transferden önce bütün ücreti alıyorlar mi
ben yarısını transferde yarısını transferden sonra gebelik oluşursa öyle vereceğiz diye biliyordumHayir canim verirsen alirlar hepsini ama biz öyle yapmadık yarsini yumurta toplama işleminden önce verdik diğer yarsinida transfere gittigimiz gün aldilar
Hayır canım öyle değil biz bu şekilde verdik arar sorarsiniz merkezi bilgi verirler zatenben yarısını transferde yarısını transferden sonra gebelik oluşursa öyle vereceğiz diye biliyordum
Gebelik oluşursa olusmazsa diye bişey yok zaten.hamile kalmazsan paranin yarisini almiyoruz demiyorlar aslinda öyle biseyde olsa iyi olur.Hayır canım öyle değil biz bu şekilde verdik arar sorarsiniz merkezi bilgi verirler zaten
amin canım darısı sana inşallah :)Ayy maşallah canım çok datlular Rabbim kucağında da böyle yan yana resim paylasmani nasip etsin inşallah :)
5, 6 haftalık ultrason fotoğr. var mı acebaamin canım darısı sana inşallah :)
var canım5, 6 haftalık ultrason fotoğr. var mı aceba
çok güzel bi duygu kaç haftalık burda yani adetten sonraki kaçıncı haftanCanım burdan bakablrsn
canım burda 6+6 sanırımçok güzel bi duygu kaç haftalık burda yani adetten sonraki kaçıncı haftan
teşekkür ederimcanım burda 6+6 sanırım
rica ederm canm seninkler nekdarlık oldular :)teşekkür ederim
benimkiler biraz geriden geliyormuş bana göre 6+4rica ederm canm seninkler nekdarlık oldular :)
Sanada iyi pazarlar nasil gidiyor kanaman yoktur insallahiyi pazarlar canlar
Yok canım çok şükür bugün son iğnemi vurunmaya gidicemSanada iyi pazarlar nasil gidiyor kanaman yoktur insallah
Sevindim canim ama sen yinede kanamam kesildi diye kendine dikkat etmemezlik etme yatmaya devam et derim benYok canım çok şükür bugün son iğnemi vurunmaya gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?