- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.321
ARKADAŞIM İNŞALLAH BU HAFTA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ AMA ÖNCE MUSTAFA BAŞBUĞ YADA MEHMET TAYYAR A GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ CANIM SEN NE DURUMDASIN NASILSINcanım mrb tedaviye ne zaman başlıcaksın senide merak ediyorum burda
mrb canım tekrarlamaz inşallah ben 16 haftaya kadar turgut beye devam ettim şu kadar sürede gel diye kendi çağırdı iki hafta sonra da çağırdığı oldu bir ay sonrada kendi demedimi şu zaman gel diyeMerhaba canlar bugün turgut bey jele yeniden başlattırdı beni bakalım yalnız sizlere sorum olacak karından yapılan iğneyi 2.ay bırakalım demişti bir önceki görüşmemizde şimdi ben kontrole özellikle ilaçlar için ne zaman gitmeliyim ?
En son turgut beyle geçen hafta kanamadan dolayı görüştük onun öncesindede görüştüğümüzde doçentlik sınawından dolayı hamilerle ilgilenemiyeceğini söylemişti ve yanındaki özge hanıma artık dewam etmemi söylemişti başkada bişey konuşmadıkmrb canım tekrarlamaz inşallah ben 16 haftaya kadar turgut beye devam ettim şu kadar sürede gel diye kendi çağırdı iki hafta sonra da çağırdığı oldu bir ay sonrada kendi demedimi şu zaman gel diye
Bende öyle bir sıkıntı olmamıştıKızlar gonalf ile cetrotide yi kullanırken akinti niz fazlalasmismiydi
o zaman turguta gitme canım özge hanıma git istersen beni testen sonra iki hafta sonrakese için bir hafta sonra kalp atımı için sonra 1 ay sonra kontrole çagırdı .jeli ve estrofemi 11 hafta bitimine kadar kullandımEn son turgut beyle geçen hafta kanamadan dolayı görüştük onun öncesindede görüştüğümüzde doçentlik sınawından dolayı hamilerle ilgilenemiyeceğini söylemişti ve yanındaki özge hanıma artık dewam etmemi söylemişti başkada bişey konuşmadık
canım ben menagon ve puregon kullandım normal dışında bi şey olmadı yumurta toplama olmadı demi daha ilaç kullanıyorsunKızlar gonalf ile cetrotide yi kullanırken akinti niz fazlalasmismiydi
Hımm o saman ben ilaçlarım bitene kadar dewam edeyim sonra da özge hastaneye dönmüş olur zaten gider görüşürüm amannn turgut beyin bu sınawı kötü olduo zaman turguta gitme canım özge hanıma git istersen beni testen sonra iki hafta sonrakese için bir hafta sonra kalp atımı için sonra 1 ay sonra kontrole çagırdı .jeli ve estrofemi 11 hafta bitimine kadar kullandım
eğer sıkıntın yoksa devam et yalnız kan cıvıtıcı iğneye devam et dedimi ya oda kanama yapabiliyormuşya ilaç bittikçe aile hekimine yazdırırsın kaç haftalık oldu minik kuzu bide seninki tamamen normale dönmemişse riskli bi durum varsa turgut bakar heralde canımHımm o saman ben ilaçlarım bitene kadar dewam edeyim sonra da özge hastaneye dönmüş olur zaten gider görüşürüm amannn turgut beyin bu sınawı kötü oldu
kanaman kesildi mi cnmHımm o saman ben ilaçlarım bitene kadar dewam edeyim sonra da özge hastaneye dönmüş olur zaten gider görüşürüm amannn turgut beyin bu sınawı kötü oldu
ewet canım daha ilaç kullanıyorum ama sanki yumurtlamam olmuş gibi akintim oluyor korkmaya basladimcanım ben menagon ve puregon kullandım normal dışında bi şey olmadı yumurta toplama olmadı demi daha ilaç kullanıyorsun
yarın kontrolum var ama korkmaya basladim yumurtalarım çatliyormu acabaBende öyle bir sıkıntı olmamıştı
Canim korkmana gerek yok benim de akintim artmişti bisey olmaz Allahin izniyle. Biliyosun bu dönemde moral cok onemlli hicbir seyi kafana takip da canini sikma.yarın kontrolum var ama korkmaya basladim yumurtalarım çatliyormu acaba
yok canım çatlamaz merak etme doktor bilir ona güvenyarın kontrolum var ama korkmaya basladim yumurtalarım çatliyormu acaba
Kuzum kan cıvıltıcı için 2.ay bitirelim dedi bizim fasulye 6+5 oldu bugün o saman ben şincik napıyım ? Kaçıncı hafta gideyim ? Bugün sadece mail attım jele başla dedieğer sıkıntın yoksa devam et yalnız kan cıvıtıcı iğneye devam et dedimi ya oda kanama yapabiliyormuşya ilaç bittikçe aile hekimine yazdırırsın kaç haftalık oldu minik kuzu bide seninki tamamen normale dönmemişse riskli bi durum varsa turgut bakar heralde canım
Hamdolsun ki canım şimdilik sıkıntı yok sen ne yaptın nasıl gidiyorkanaman kesildi mi cnm
normalde bir hafta on gün sonra karnından bakmak için çağırırdı o zaman git istersen benim 5+4 de kese görünmüştü kalp de duyuldu on gün sonra gel dediydiKuzum kan cıvıltıcı için 2.ay bitirelim dedi bizim fasulye 6+5 oldu bugün o saman ben şincik napıyım ? Kaçıncı hafta gideyim ? Bugün sadece mail attım jele başla dedi
O zaman ben yarın bir mail daha atayım tekrar ne zaman kontrol için geleyim diyenormalde bir hafta on gün sonra karnından bakmak için çağırırdı o zaman git istersen benim 5+4 de kese görünmüştü kalp de duyuldu on gün sonra gel dediydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?