Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Merhaba canlar bugün turgut bey jele yeniden başlattırdı beni bakalım yalnız sizlere sorum olacak karından yapılan iğneyi 2.ay bırakalım demişti bir önceki görüşmemizde şimdi ben kontrole özellikle ilaçlar için ne zaman gitmeliyim ?

mrb canım tekrarlamaz inşallah ben 16 haftaya kadar turgut beye devam ettim şu kadar sürede gel diye kendi çağırdı iki hafta sonra da çağırdığı oldu bir ay sonrada kendi demedimi şu zaman gel diye

mrb canım tekrarlamaz inşallah ben 16 haftaya kadar turgut beye devam ettim şu kadar sürede gel diye kendi çağırdı iki hafta sonra da çağırdığı oldu bir ay sonrada kendi demedimi şu zaman gel diye
En son turgut beyle geçen hafta kanamadan dolayı görüştük onun öncesindede görüştüğümüzde doçentlik sınawından dolayı hamilerle ilgilenemiyeceğini söylemişti ve yanındaki özge hanıma artık dewam etmemi söylemişti başkada bişey konuşmadık

o zaman turguta gitme canım özge hanıma git istersen beni testen sonra iki hafta sonrakese için bir hafta sonra kalp atımı için sonra 1 ay sonra kontrole çagırdı .jeli ve estrofemi 11 hafta bitimine kadar kullandım

o zaman turguta gitme canım özge hanıma git istersen beni testen sonra iki hafta sonrakese için bir hafta sonra kalp atımı için sonra 1 ay sonra kontrole çagırdı .jeli ve estrofemi 11 hafta bitimine kadar kullandım
Hımm o saman ben ilaçlarım bitene kadar dewam edeyim sonra da özge hastaneye dönmüş olur zaten gider görüşürüm amannn turgut beyin bu sınawı kötü oldu

Hımm o saman ben ilaçlarım bitene kadar dewam edeyim sonra da özge hastaneye dönmüş olur zaten gider görüşürüm amannn turgut beyin bu sınawı kötü oldu
eğer sıkıntın yoksa devam et yalnız kan cıvıtıcı iğneye devam et dedimi ya oda kanama yapabiliyormuşya ilaç bittikçe aile hekimine yazdırırsın kaç haftalık oldu minik kuzu bide seninki tamamen normale dönmemişse riskli bi durum varsa turgut bakar heralde canım

Kuzum kan cıvıltıcı için 2.ay bitirelim dedi bizim fasulye 6+5 oldu bugün o saman ben şincik napıyım ? Kaçıncı hafta gideyim ? Bugün sadece mail attım jele başla dedi

Reactions: Bnz
Kuzum kan cıvıltıcı için 2.ay bitirelim dedi bizim fasulye 6+5 oldu bugün o saman ben şincik napıyım ? Kaçıncı hafta gideyim ? Bugün sadece mail attım jele başla dedi
normalde bir hafta on gün sonra karnından bakmak için çağırırdı o zaman git istersen benim 5+4 de kese görünmüştü kalp de duyuldu on gün sonra gel dediydi

normalde bir hafta on gün sonra karnından bakmak için çağırırdı o zaman git istersen benim 5+4 de kese görünmüştü kalp de duyuldu on gün sonra gel dediydi
O zaman ben yarın bir mail daha atayım tekrar ne zaman kontrol için geleyim diye çünkü bana hiçbirşey demedi bende ne yapacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…