- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.341
benim şimdilik yolunda ama benimde bi kanamam oldu şimdi kahverengi geliyor prrogerstan fitil kullanıyorum inşallah bir şey olmazHamdolsun ki canım şimdilik sıkıntı yok sen ne yaptın nasıl gidiyor
o akıntı ile çatlamanın hiç bir alakası yok benden gelmedi meselaewet canım daha ilaç kullanıyorum ama sanki yumurtlamam olmuş gibi akintim oluyor korkmaya basladim
Sen yinede dikkat et Allah korusunbenim şimdilik yolunda ama benimde bi kanamam oldu şimdi kahverengi geliyor prrogerstan fitil kullanıyorum inşallah bir şey olmaz
İnşallah biranonce normala doner değerin canimCanlar bu arada Tsh değerim baya yüksek çıktı endokrin uzmanı 50lik ilaç verdi 2hafta sonrada kontrole gideceğim Tsh değerim geçen hafta 2.76y dı bugün 3.46
İnşallah canım walla bebeğim sağolsun beni hep hastanelere yönlendiriyor senin nasıl bebişle aran bir sorun yok dimiİnşallah biranonce normala doner değerin canim
ben dün bıraktım jeli de estrofemi deCanlar estrofemi ne zamana kadar kullandınız
Daha 4haftam var o zaman deseneben dün bıraktım jeli de estrofemi de
Sağol canim bebisle aramiz yeni yeni düzeliyor bende bahsetmiştim cok sancim vardı emin ol şu bir haftadır azaldı halada ara ara kasiklarim ağrıyor şişkinlik çok oluyor bazen patlicak gibi oluyor karnim acayip sertlesiyor sanırsın 5 aylık hamileymisim gibi karnim şişiyor anlican normal canım herkese göre değişiyor işte. Ama senin kanaman olduğu için öyle zamanlarda hiç birşey yapma yat bolca ben hala bir çeşit yemek. , bulaşık haftada ongundede çamaşır yikiyorum okadar.Canlar çok soru soruyorum biliyorum ama birşeyler beni rahatsız ediyor karnımdan başlayan bir gerginlik kasıklarıma doğru iniyor geçen günki kanamamdan öncede böyle hissediyordum ve kanamam başladı ve bir rahatlama hissettim vücudum da şimdi de çok gergin rahatsız hissediyorum oturarak namaz kılmakta bile zorlanıyorum bu rahatsızlıktan dolayı sizlerde de oluyormuydu yada olan war mı hamileliğimin tadını çıkaramıyorum bu ağrılardan gerginliklerden dolayı çok mutsuzum
Ay canım walla çok gergin oluyorum böle oluncada ama şimdi %100 anlıyorum ki bu durum sende de olduğuna göre herkes de olabilme ihtimali yüksek kuzum sen kaçıncı haftadasınSağol canim bebisle aramiz yeni yeni düzeliyor bende bahsetmiştim cok sancim vardı emin ol şu bir haftadır azaldı halada ara ara kasiklarim ağrıyor şişkinlik çok oluyor bazen patlicak gibi oluyor karnim acayip sertlesiyor sanırsın 5 aylık hamileymisim gibi karnim şişiyor anlican normal canım herkese göre değişiyor işte. Ama senin kanaman olduğu için öyle zamanlarda hiç birşey yapma yat bolca ben hala bir çeşit yemek. , bulaşık haftada ongundede çamaşır yikiyorum okadar.
Bel ağrısı malesef bende de oluyorbel agrım var yatmaktan mıdır yoksa progestan mı yapıor
sende yatıorsun büyük ihtimal ondanBel ağrısı malesef bende de oluyor
biraz fazla protein tüket tedavi sonrası bende de oldu yataktan sağımdan soluma dönemiyordum çok agrım oloyordu karnım 7 aylık gibiydi dr bana günde 2 haşlanmış yumurta yememi söyledi çok rahatladım bir haftadaAy canım walla çok gergin oluyorum böle oluncada ama şimdi %100 anlıyorum ki bu durum sende de olduğuna göre herkes de olabilme ihtimali yüksek kuzum sen kaçıncı haftadasın
Aynen canim elinden geldiği kadar kendini rahatlatmaya bak bende 11.haftanin içindeyim cuma kontrolüm var bakalım heycanla bekliyorumAy canım walla çok gergin oluyorum böle oluncada ama şimdi %100 anlıyorum ki bu durum sende de olduğuna göre herkes de olabilme ihtimali yüksek kuzum sen kaçıncı haftadasın
Hergün yumurta yiyorum 1adet ama aynıyım hala bakalım ne zamaan geçicekbiraz fazla protein tüket tedavi sonrası bende de oldu yataktan sağımdan soluma dönemiyordum çok agrım oloyordu karnım 7 aylık gibiydi dr bana günde 2 haşlanmış yumurta yememi söyledi çok rahatladım bir haftada
Ayyy ne güsel canım inşallah herşey istediğin gibi gelişirAynen canim elinden geldiği kadar kendini rahatlatmaya bak bende 11.haftanin içindeyim cuma kontrolüm var bakalım heycanla bekliyorum
Canim progestan kasik ,karin ağrısı şişlik yapıyor bel ağrısı yatmaktan oluyor genelde günde yarim saat yürüyüş yapın bana iyi geliyorbel agrım var yatmaktan mıdır yoksa progestan mı yapıor
İnşallah canim hepimizin hamileliği güzel giderAyyy ne güsel canım inşallah herşey istediğin gibi gelişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?