Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canlar bu arada Tsh değerim baya yüksek çıktı endokrin uzmanı 50lik ilaç verdi 2hafta sonrada kontrole gideceğim Tsh değerim geçen hafta 2.76y dı bugün 3.46

Canlar çok soru soruyorum biliyorum ama birşeyler beni rahatsız ediyor karnımdan başlayan bir gerginlik kasıklarıma doğru iniyor geçen günki kanamamdan öncede böyle hissediyordum ve kanamam başladı ve bir rahatlama hissettim vücudum da şimdi de çok gergin rahatsız hissediyorum oturarak namaz kılmakta bile zorlanıyorum bu rahatsızlıktan dolayı sizlerde de oluyormuydu yada olan war mı hamileliğimin tadını çıkaramıyorum bu ağrılardan gerginliklerden dolayı çok mutsuzum

Sağol canim bebisle aramiz yeni yeni düzeliyor bende bahsetmiştim cok sancim vardı emin ol şu bir haftadır azaldı halada ara ara kasiklarim ağrıyor şişkinlik çok oluyor bazen patlicak gibi oluyor karnim acayip sertlesiyor sanırsın 5 aylık hamileymisim gibi karnim şişiyor anlican normal canım herkese göre değişiyor işte. Ama senin kanaman olduğu için öyle zamanlarda hiç birşey yapma yat bolca ben hala bir çeşit yemek. , bulaşık haftada ongundede çamaşır yikiyorum okadar.

Ay canım walla çok gergin oluyorum böle oluncada ama şimdi %100 anlıyorum ki bu durum sende de olduğuna göre herkes de olabilme ihtimali yüksek kuzum sen kaçıncı haftadasın

Ay canım walla çok gergin oluyorum böle oluncada ama şimdi %100 anlıyorum ki bu durum sende de olduğuna göre herkes de olabilme ihtimali yüksek kuzum sen kaçıncı haftadasın
biraz fazla protein tüket tedavi sonrası bende de oldu yataktan sağımdan soluma dönemiyordum çok agrım oloyordu karnım 7 aylık gibiydi dr bana günde 2 haşlanmış yumurta yememi söyledi çok rahatladım bir haftada

Aynen canim elinden geldiği kadar kendini rahatlatmaya bak bende 11.haftanin içindeyim cuma kontrolüm var bakalım heycanla bekliyorum

Hergün yumurta yiyorum 1adet ama aynıyım hala bakalım ne zamaan geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…