Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

MERHABA BENDE BU AY SONU TURGUT BEYE GİDECEĞİ SİZCE NASIL KIZLAR BEN DİĞİER DOKTORUMDAN HİÇ MEMNUN DEĞİLDİM

MERHABA BENDE BU AY SONU TURGUT BEYE GİDECEĞİ SİZCE NASIL KIZLAR BEN DİĞİER DOKTORUMDAN HİÇ MEMNUN DEĞİLDİM
daha önceki doktorun kimdi hangi konuda memnun değildin? beklentilere göre memnuniyet değişiyor aslında. ben 3. tedavimi ağustos ayında Turgut beyde yaptırdım genel olarak fena değildi. ilk tedavim olsa belki bir çok bahane bulurdum ama 3 tedavi 3 farklı merkez olunca anladım ki al birini vur ötekine. en azından hastanenin teknolojisine doktorun da tecrübesine sığınıp Kayseri de daha iyisi olmadığını düşünerek 4. tedavime yine Turgut beyde devam edeceğim.

BİHTER SENEM FEYZİOĞLUYDU DAHA ÖNCEKİ DOKTORUM İLGİLENMEDİ HİÇ EMBRİYOYU KOYDU BIRAKTI . BENİMDE 3. DENEMEM OLACAK KORKUYORUM YA İNŞALLAH İYİ OLUR . SENİN SORUN NEYDİ DÜŞÜK MÜ YAPTIN

Merhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı 7 tane az gibi geldi bana
Vallaa canım sen yedi taneye az diyosun benim gibilerde iki taneye, birtaneye iyi diyoruz .neden canınızi sıkacak şeyler buluyorsunuz anlamadim dua et birtane de olsa iki tanede olsa kaliteli döllenmesi yanlış anlama beni sıkıntılı dönemler bunlar Allah yardimcin olsun.

Kızlar bugün kontrolüm vardı doktorumu da degistirdim bebeklerimin hareketlerini gördüm ikiside maşallah çok hareketliler elleriyle oynuyorlardı biri elini yüzüne goturyordu.doktor herşey yolunda dedi.Kan ve idrar tahlili istedi sonuçlar için sabah 8.30 da gel dedi bulantıdan dolayı keton da yükselme olablr eğer öyle olursa hastaneye yatisin yapılır dedi demin intern siteden baktım sonuçlara hepsi yüksek çıkmış keton 200 lökosit 190 ve digerleride yuksek sanırım yarin hastan ye yatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…