- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.361
Canim sende kendini yormadan yarim saat yürü benceAyyy ne güsel canım inşallah herşey istediğin gibi gelişir
Canım ben çok halsizim ya inan üstümde toprak atılmış gibi hiçbir şey yapacak halim yok kolumu bile kaldırmaktan yoruluyorumCanim sende kendini yormadan yarim saat yürü bence
O halsizlik oluyor büyük ihtimalle seninde tansiyonun düşüyor bir kac haftaya azalir oksijen al biraz yürüyüş yap mutlakaCanım ben çok halsizim ya inan üstümde toprak atılmış gibi hiçbir şey yapacak halim yok kolumu bile kaldırmaktan yoruluyorum
Bu haftayı da geçireyim o ssaman haftaya başlıyayım inşallah ayaklanabilirimO halsizlik oluyor büyük ihtimalle seninde tansiyonun düşüyor bir kac haftaya azalir oksijen al biraz yürüyüş yap mutlaka
2 yumurta ve et baklagil ağırlıklı olacak bir tane işe yaramazHergün yumurta yiyorum 1adet ama aynıyım hala bakalım ne zamaan geçicek
2yumırtayı hallederim ama buu ara et den tiksiniyorum canım hep çorba ve yeşil zeytin çekiyor2 yumurta ve et baklagil ağırlıklı olacak bir tane işe yaramaz
havalar sogudu yürüyüş yapma genelde yat bizim düşük tehlikesi var aallah korusun2yumırtayı hallederim ama buu ara et den tiksiniyorum canım hep çorba ve yeşil zeytin çekiyor
daha önceki doktorun kimdi hangi konuda memnun değildin? beklentilere göre memnuniyet değişiyor aslında. ben 3. tedavimi ağustos ayında Turgut beyde yaptırdım genel olarak fena değildi. ilk tedavim olsa belki bir çok bahane bulurdum ama 3 tedavi 3 farklı merkez olunca anladım ki al birini vur ötekine. en azından hastanenin teknolojisine doktorun da tecrübesine sığınıp Kayseri de daha iyisi olmadığını düşünerek 4. tedavime yine Turgut beyde devam edeceğim.MERHABA BENDE BU AY SONU TURGUT BEYE GİDECEĞİ SİZCE NASIL KIZLAR BEN DİĞİER DOKTORUMDAN HİÇ MEMNUN DEĞİLDİM
BİHTER SENEM FEYZİOĞLUYDU DAHA ÖNCEKİ DOKTORUM İLGİLENMEDİ HİÇ EMBRİYOYU KOYDU BIRAKTI . BENİMDE 3. DENEMEM OLACAK KORKUYORUM YA İNŞALLAH İYİ OLUR . SENİN SORUN NEYDİ DÜŞÜK MÜ YAPTINdaha önceki doktorun kimdi hangi konuda memnun değildin? beklentilere göre memnuniyet değişiyor aslında. ben 3. tedavimi ağustos ayında Turgut beyde yaptırdım genel olarak fena değildi. ilk tedavim olsa belki bir çok bahane bulurdum ama 3 tedavi 3 farklı merkez olunca anladım ki al birini vur ötekine. en azından hastanenin teknolojisine doktorun da tecrübesine sığınıp Kayseri de daha iyisi olmadığını düşünerek 4. tedavime yine Turgut beyde devam edeceğim.
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH HEPSİ DÖLLENİRMerhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı 7 tane az gibi geldi bana
İnşallah sağolunHAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH HEPSİ DÖLLENİR
canım sayı önemli değil benim 5 taneydi ikisi döllendi sadece iki embriyo kondu biri tuttu.Bir tane bile yeter tutttuktan sonra hayırlı olsunİnşallah sağolun
Ben size daha öncede yazmıştım o kadına gitmeyin diyeMERHABA BENDE BU AY SONU TURGUT BEYE GİDECEĞİ SİZCE NASIL KIZLAR BEN DİĞİER DOKTORUMDAN HİÇ MEMNUN DEĞİLDİM
Gayet güzel inşallah hepsi a kalite de döllenir benden 5adet toplandı 4ü döllenmişti 5.gün embriyosu önemli olan adet değil döllenmesi ve döllendikten sonraki kaliteleriMerhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı 7 tane az gibi geldi bana
İnşallah canımGayet güzel inşallah hepsi a kalite de döllenir benden 5adet toplandı 4ü döllenmişti 5.gün embriyosu önemli olan adet değil döllenmesi ve döllendikten sonraki kaliteleri
Vallaa canım sen yedi taneye az diyosun benim gibilerde iki taneye, birtaneye iyi diyoruz .neden canınızi sıkacak şeyler buluyorsunuz anlamadim dua et birtane de olsa iki tanede olsa kaliteli döllenmesi yanlış anlama beni sıkıntılı dönemler bunlar Allah yardimcin olsun.Merhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı 7 tane az gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?