Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım öncelikle bebeklerinin iyi olmasına çok sewindim fakat senin bulantılarının hala dewam edip seni bu kadar zorlamasına çok üzüldüm tez zamanda düzelirsin inşallah

Kızlar hastaneye yatisim yapıldı aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum beslenmedgm için idrarda keton çıkmış tehlikeye atamam dedi doktor o yüzden hastaneye yatrdi

Kızlar hastaneye yatisim yapıldı aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum beslenmedgm için idrarda keton çıkmış tehlikeye atamam dedi doktor o yüzden hastaneye yatrdi
Canim geçmiş olsun hastaneye yattığın iyi olmuş en azindan doktor kontrolünde olursun.umarim biranonce iyileşirsin.

Geçmis olsun cabuk toparlanirsin inşaALLAH.11 haftadasın cinsiyet belli oldu mu

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…