- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.381
Canım öncelikle bebeklerinin iyi olmasına çok sewindim fakat senin bulantılarının hala dewam edip seni bu kadar zorlamasına çok üzüldüm tez zamanda düzelirsin inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı doktorumu da degistirdim bebeklerimin hareketlerini gördüm ikiside maşallah çok hareketliler elleriyle oynuyorlardı biri elini yüzüne goturyordu.doktor herşey yolunda dedi.Kan ve idrar tahlili istedi sonuçlar için sabah 8.30 da gel dedi bulantıdan dolayı keton da yükselme olablr eğer öyle olursa hastaneye yatisin yapılır dedi demin intern siteden baktım sonuçlara hepsi yüksek çıkmış keton 200 lökosit 190 ve digerleride yuksek sanırım yarin hastan ye yatcam
Canim geçmiş olsun hastaneye yattığın iyi olmuş en azindan doktor kontrolünde olursun.umarim biranonce iyileşirsin.Kızlar hastaneye yatisim yapıldı aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum beslenmedgm için idrarda keton çıkmış tehlikeye atamam dedi doktor o yüzden hastaneye yatrdi
geçmiş olsun canım düzelirsin inşKızlar hastaneye yatisim yapıldı aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum beslenmedgm için idrarda keton çıkmış tehlikeye atamam dedi doktor o yüzden hastaneye yatrdi
çok geçmiş olsun canimKızlar hastaneye yatisim yapıldı aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum beslenmedgm için idrarda keton çıkmış tehlikeye atamam dedi doktor o yüzden hastaneye yatrdi
Kızlar 3.gün transferi mi oldunuz 5.gun mu
Benim ki 5.gün embriyosu hatta 6.gün transfer yapılmıştı ilkindeKızlar 3.gün transferi mi oldunuz 5.gun mu
Canım çok geçmiş olsunKızlar hastaneye yatisim yapıldı aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum beslenmedgm için idrarda keton çıkmış tehlikeye atamam dedi doktor o yüzden hastaneye yatrdi
3.gundu benimkisiKızlar 3.gün transferi mi oldunuz 5.gun mu
Herkese iyi akşamlar
Kızlar hastaneye yatisim yapıldı aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum beslenmedgm için idrarda keton çıkmış tehlikeye atamam dedi doktor o yüzden hastaneye yatrdi
Çok teşekkürler canımİyi akşamlar aden azıları çikariyor firsat bulupta önceki yazıları okuyamadim cok gecmis olsun
Sanada iyi akşamlar canimHerkese iyi akşamlar
GEÇMİŞ OLSUN CANIMKızlar hastaneye yatisim yapıldı aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum beslenmedgm için idrarda keton çıkmış tehlikeye atamam dedi doktor o yüzden hastaneye yatrdi
Evet başlıyosunMerhaba kızlar bugün transferim yapıldı clexane iğneyle bugunmu başlamak gerek acil cevap verirmisiniz
Sağol canım jel ve estrofom a da demi canimEvet başlıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?