- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.401
Tabi onlarada aynen dewam jel günde 2defa iğne 1defa bu arada hayırlı olsun transferinSağol canım jel ve estrofom a da demi canim
çok teşekkür ediyorum siz hamile siniz galibaTabi onlarada aynen dewam jel günde 2defa iğne 1defa bu arada hayırlı olsun transferin
Evet canım darısı başına inşallahçok teşekkür ediyorum siz hamile siniz galiba
İnşallah canım Rabbim kucağına aldığın günlerde göstersin sagliklaEvet canım darısı başına inşallah
Amin canım cümllemizle inşallahİnşallah canım Rabbim kucağına aldığın günlerde göstersin saglikla
Kızlar bugün kontrolüm vardı doktorumu da degistirdim bebeklerimin hareketlerini gördüm ikiside maşallah çok hareketliler elleriyle oynuyorlardı biri elini yüzüne goturyordu.doktor herşey yolunda dedi.Kan ve idrar tahlili istedi sonuçlar için sabah 8.30 da gel dedi bulantıdan dolayı keton da yükselme olablr eğer öyle olursa hastaneye yatisin yapılır dedi demin intern siteden baktım sonuçlara hepsi yüksek çıkmış keton 200 lökosit 190 ve digerleride yuksek sanırım yarin hastan ye yatcam
hayırlı olsun sağlıkla inş o ilaçlar kişiye dondurulmuş embriyo olup olmamasına göre değişiyor hastane ne derse onu yapSlm kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum. Allah inşallah hepimiz i evlatları kavuşturur. Duaların sizlerle beni de duaların iza katın. 1 ekimde transferi m oldu 3.gün transferi. Dün test yaptım pozitif çıktı. İnşallah sağlıklı bir şekilde değer yükselir. Heyecanlıyım. Sizlere sorum olacakti. Crinone jel günde iki jez cleksan iğne birkez estrofom u bırak dedi hemşire ama bazı forumlarda 12 haftalik olana kdr kullananlar var sizde pozitif sonuç sonrası. Bİraktiniz mi devam mi ettiniz.yarın tkr kan vercem inş. Herşey yolunda gider
İKİZ OLMASINI SİZMİ İSTEDİNİZ YOKSA HABERİNİZ YOKMUYDUKızlar bugün kontrolüm vardı doktorumu da degistirdim bebeklerimin hareketlerini gördüm ikiside maşallah çok hareketliler elleriyle oynuyorlardı biri elini yüzüne goturyordu.doktor herşey yolunda dedi.Kan ve idrar tahlili istedi sonuçlar için sabah 8.30 da gel dedi bulantıdan dolayı keton da yükselme olablr eğer öyle olursa hastaneye yatisin yapılır dedi demin intern siteden baktım sonuçlara hepsi yüksek çıkmış keton 200 lökosit 190 ve digerleride yuksek sanırım yarin hastan ye yatcam
Canim seninki dondurulmus embriyo değil sanırım. Benimde dondurulmus embriyo değildi sonuç pozitif çıkınca estrofemi biraktirdilar.digerlerine devam.degerin umarım kat kat yükselir.Slm kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum. Allah inşallah hepimiz i evlatları kavuşturur. Duaların sizlerle beni de duaların iza katın. 1 ekimde transferi m oldu 3.gün transferi. Dün test yaptım pozitif çıktı. İnşallah sağlıklı bir şekilde değer yükselir. Heyecanlıyım. Sizlere sorum olacakti. Crinone jel günde iki jez cleksan iğne birkez estrofom u bırak dedi hemşire ama bazı forumlarda 12 haftalik olana kdr kullananlar var sizde pozitif sonuç sonrası. Bİraktiniz mi devam mi ettiniz.yarın tkr kan vercem inş. Herşey yolunda gider
Turgut beyden sonra bulundugun il farkliysa iyi bir dktr bulup ona devam et.yok eğer kayserideysen turgut bey kendi normal gebeliklere bakmiyor acibademde başka arkadaşına yonlendiriyor.karar vermek sana düşüyor yani canimturgut beyden sonra kime devam ediyorsunuz acaba
turgut beyden sonra kime devam ediyorsunuz acaba
Evet 3 gün embriyosu idi dondurulmuş değildi. Tskr ederimCanim seninki dondurulmus embriyo değil sanırım. Benimde dondurulmus embriyo değildi sonuç pozitif çıkınca estrofemi biraktirdilar.digerlerine devam.degerin umarım kat kat yükselir.
hayirli olsun canim saglikla ins ilacla herkesin farkli oluyor ben 12haftaya kadar vitamin olarak folik asit kullandim 11haftaya kadar estrofeme ve jele devam ettim celaxene igne hic kullanmadim benimki dondurulmus embriyo idiÖncelikle sizlere teşekkür ediyorum bu süreçte yorumlarınız bana çok yardımcı oldu. Ben turgut beyde ilk tup bebek denememde allahin izniyle hamile kaldim 5 haftalik oldu sormak istedigim sey turgut bey baska bir doktora yonlerdirdi keseyi gordukten sonra ve igneyi birakip jele gunde bir defa kullanmami söyledi sizlerde mi böyle yaptirdi? Ikinci sorumda bu haftalarda folik asit haricinde vitamin vs. Ilaclar kullandiniz mi? Cvp icin simdiden teşekkürler.
Anlamazmiyiz canım tekrardan hayırlı olsun ben hem keseyi hem kalp atimini 6+4 günlükken hem gördüm hem duydum kese erkende görülüyor.Kızlar çok şükür bugün değeri m ikiye katlama. Darısı diğer sonuç bekleyenlere. Ve heyecanlı bekleyiş devam ediyor kese ve kalp atışı için. Arkadaşlar kese ve kalp atışı için transferden kaç gün sonra gittiniz bana iki hafta sonra gel dediler. Çok heyecanlıyım beni en iyi sizler anlarsınız.
Hayırlı olsun canım. Ilk denemende mi oldu. Turgut beye gidiyorsun sanırım degil miKızlar çok şükür bugün değeri m ikiye katlama. Darısı diğer sonuç bekleyenlere. Ve heyecanlı bekleyiş devam ediyor kese ve kalp atışı için. Arkadaşlar kese ve kalp atışı için transferden kaç gün sonra gittiniz bana iki hafta sonra gel dediler. Çok heyecanlıyım beni en iyi sizler anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?