Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

turgut beyden sonra kime devam ediyorsunuz acaba

Slm kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum. Allah inşallah hepimiz i evlatları kavuşturur. Duaların sizlerle beni de duaların iza katın. 1 ekimde transferi m oldu 3.gün transferi. Dün test yaptım pozitif çıktı. İnşallah sağlıklı bir şekilde değer yükselir. Heyecanlıyım. Sizlere sorum olacakti. Crinone jel günde iki jez cleksan iğne birkez estrofom u bırak dedi hemşire ama bazı forumlarda 12 haftalik olana kdr kullananlar var sizde pozitif sonuç sonrası. Bİraktiniz mi devam mi ettiniz.yarın tkr kan vercem inş. Herşey yolunda gider

hayırlı olsun sağlıkla inş o ilaçlar kişiye dondurulmuş embriyo olup olmamasına göre değişiyor hastane ne derse onu yap

Merhaba, ilk defa tup bebek yaptıracağım. Tutanlarin ilkte mi tuttu sorununuz nedir. Esimin morfolojisi %1 cikti %1 olupta ilk seferde tutan var mi

İKİZ OLMASINI SİZMİ İSTEDİNİZ YOKSA HABERİNİZ YOKMUYDU

Canim seninki dondurulmus embriyo değil sanırım. Benimde dondurulmus embriyo değildi sonuç pozitif çıkınca estrofemi biraktirdilar.digerlerine devam.degerin umarım kat kat yükselir.

turgut beyden sonra kime devam ediyorsunuz acaba
Turgut beyden sonra bulundugun il farkliysa iyi bir dktr bulup ona devam et.yok eğer kayserideysen turgut bey kendi normal gebeliklere bakmiyor acibademde başka arkadaşına yonlendiriyor.karar vermek sana düşüyor yani canim

Öncelikle sizlere teşekkür ediyorum bu süreçte yorumlarınız bana çok yardımcı oldu. Ben turgut beyde ilk tup bebek denememde allahin izniyle hamile kaldim 5 haftalik oldu sormak istedigim sey turgut bey baska bir doktora yonlerdirdi keseyi gordukten sonra ve igneyi birakip jele gunde bir defa kullanmami söyledi sizlerde mi böyle yaptirdi? Ikinci sorumda bu haftalarda folik asit haricinde vitamin vs. Ilaclar kullandiniz mi? Cvp icin simdiden teşekkürler.

hayirli olsun canim saglikla ins ilacla herkesin farkli oluyor ben 12haftaya kadar vitamin olarak folik asit kullandim 11haftaya kadar estrofeme ve jele devam ettim celaxene igne hic kullanmadim benimki dondurulmus embriyo idi

Kızlar çok şükür bugün değeri m ikiye katlama. Darısı diğer sonuç bekleyenlere. Ve heyecanlı bekleyiş devam ediyor kese ve kalp atışı için. Arkadaşlar kese ve kalp atışı için transferden kaç gün sonra gittiniz bana iki hafta sonra gel dediler. Çok heyecanlıyım beni en iyi sizler anlarsınız.

Anlamazmiyiz canım tekrardan hayırlı olsun ben hem keseyi hem kalp atimini 6+4 günlükken hem gördüm hem duydum kese erkende görülüyor.

Hayırlı olsun canım. Ilk denemende mi oldu. Turgut beye gidiyorsun sanırım degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…