- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.441
Gozun aydin basakcigim darisi kucagimiza almakta hayirlisiyla alttan mi bakti canim ne dedi turgut bey devam edicek misin turgut beye bir daha ki kontrolun ne zaman senin bir suru soru sordum kusura bakma sabirla cevaplar san sevinirim
Kizlar ben geldim bebegimi gordum cok sukur bi tanecik bebisim Allah saglik sihhat versin bitane olsun insallah saglikli sihhatli kucagimiza aliriz insallah Allahima her gun dua ediyorum isteyen herkeze nasip et diye insallah duam.kabul.olur...
Sen humayA yeni mi gectin miracigim ersat beyin muayene ucreti ne kadar bir de canim kontroller nasil aralikla yapiliyor
Oy maşallah rabbim esirgesin. Haftaya bnde gideceğim cok heyecanliyim. Kalp atışlarıni duydun mu. Randevu alırken turgut bey e diye mi aldin başak ?
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
evet cnm turgut beye diyerek aldim bn yogun.oluyom bakamiyom dedi durumu kritik.olanlara bakiyom dedi ya haftayada kalp atisi nevsehire gidebiliniz dedi bnde biz sizi istiyok dedik oda haftayada buraya gelin.kalp atisi icin o zaman.konusalim dedi dogum ucreti burda 3000bin civari dedi
Ben bes haftaligim.kalp atisi icin cagirdi cnm.insallah onuda duyariz hayirlisiyla...Evet basak cigim 6 haftada alttan bakti ben zaten bir kere gittim 6 haftada onda da cok sukur kalp atislari da duyul du iki hafta sonra mustafa erturk ke git dedi seni neden bir hafta sonra cagir di
Miracigim neden degisiyor acaba muayene ucretleri bir fikrin varmi canim dogum ucreti ne kadar bendemi ersat beye gitsem acaba guzel ilgileniyor mu canim
Ben bes haftaligim.kalp atisi icin cagirdi cnm.insallah onuda duyariz hayirlisiyla...
Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.. Zor bir imtihan.. Dua et..Turgut beyle ikinci denemede negatif sonuçlandı...eminim kendiside duyunca üzülecek..o kadar nettiki bu defa olması konusunda..dondurulmuşum olmasa belkide vazgeçicem..Allah'ın ayarladığı bi zaman var ve ben sanırım Yanlış zaman dilimindeyim diyorum..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman ben de bes haftaligim basak. Bu 3000paket ucreti mi yoksa sadece doğum mu ogrendin mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogum cnm belki ekstra cikarirlar gecen.transfer gunu yemek geldi.bna arkadadima istionuzmi dedi bizde parali.oldugunu bilmedik oda istiyoz dedik imza attirdilar cikarken.re fakatci yemegi 43lira aldilar yepek paraliysa orda hersey pahali ya
bide halam ucgun orda yatmis aldi kanlari yazmislar tabsiyon olcnusler o.u yazmislar 3,5000hesap cikti yani cnmm hayirlisu olsun...
Mustafa Erturk hakkin da bilgisi olan varmiiii?????
Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.. Zor bir imtihan.. Dua et..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsallah âmin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?