- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.421
Tskr ederim canimallah hepimizin yardımcısı olsunAnlamazmiyiz canım tekrardan hayırlı olsun ben hem keseyi hem kalp atimini 6+4 günlükken hem gördüm hem duydum kese erkende görülüyor.
Evet canım turgut bey e gidiyorum ilk denememdi .ben turgut bey i 3yıl önce tanimistim 3.düşüğümü yada dış gebelikte yaşarken .onun hastası değilken tlfn açtım çok zor durumda idim bana yardım etti .diğer Dr beni sırf para için ameliyat edecekti turgut bey hastası bile değilken tlfn da sonuçlarını değerlendirdi ve ertesi gün gittim ameliyat denen teşhisi bir iğne ile çözdü o ndnle kendisine çok guveniyorumHayırlı olsun canım. Ilk denemende mi oldu. Turgut beye gidiyorsun sanırım degil mi
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsinEvet canım turgut bey e gidiyorum ilk denememdi .ben turgut bey i 3yıl önce tanimistim 3.düşüğümü yada dış gebelikte yaşarken .onun hastası değilken tlfn açtım çok zor durumda idim bana yardım etti .diğer Dr beni sırf para için ameliyat edecekti turgut bey hastası bile değilken tlfn da sonuçlarını değerlendirdi ve ertesi gün gittim ameliyat denen teşhisi bir iğne ile çözdü o ndnle kendisine çok guveniyorum
Anladim canim hayırlısı olsun b3nde kayserideyimde. Hangi doktor ne için ameliyat demistiEvet canım turgut bey e gidiyorum ilk denememdi .ben turgut bey i 3yıl önce tanimistim 3.düşüğümü yada dış gebelikte yaşarken .onun hastası değilken tlfn açtım çok zor durumda idim bana yardım etti .diğer Dr beni sırf para için ameliyat edecekti turgut bey hastası bile değilken tlfn da sonuçlarını değerlendirdi ve ertesi gün gittim ameliyat denen teşhisi bir iğne ile çözdü o ndnle kendisine çok guveniyorum
Human daki Ersat batmaz demişti. Düşük yapıyordum diş gebelik dedi tüpleri yerleşmiş mutlaka ameliyat olmalısın dedi.ana vücut kendi atıyordu bebeği. Beni korkuttu.olum risk vs vs var tarzı. Ve ameliyat olmazsam ben beta takibi yapma m kime gidiyorsa git vs dedi.ve tek diz iğne ile kurtuldum.allah kimseye yaşatması n çok kötü süreçler yaşadım 4 düşük yaptı m erken donem ve cok insafsız doktor lara denk geldim.ameliyat son cozumken ilk çözüm gorenAnladim canim hayırlısı olsun b3nde kayserideyimde. Hangi doktor ne için ameliyat demisti
Nasıl olsun canim benimde dünden beri belim ağrıyor biraz kasıklarımda ağrı oluyor .diyoruzya herani stresli korkulu geçirmeye çalışıyorum. Kabızlık bende halen devam ediyor inşallah jeli kesince rahatlicami düşünüyorum.benimde cumartesi ikili tarama testim var.umarim hepimizin kontrolü iyi geçer hepimizin yüzü güler ve sağlıklı minnaklar kucagimiza alırız.Canlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz kasık ve karın ağrılarım artıyor. Kabızlık da beni mahfediyor cumartesi 8+3 olucaz artık kontrole gidicem o gün bakalım minik bebiş ne alemde
Bu korkular çok normal rahat 10 hafta olana kadar devam ediyor hatta sonrasindada ara ara sancilar oluyor ama bunlarin olması çok normal iyi belirtiler merak etme.İnşallah keseyi gorup ve kalp atışı ni duyarsam rahatliycam ve adet belirtileri gosterince endişe ediyorum göğüslerim çok şiş arasıra bele ve kasıklara ağrılar giriyor ve gece terin suyun içinde kaliyorum.değer ikiye katladı ama benim için asıl önemlisi kese kalp atışı günler geçmiyor benim için. Ne olur benim için de dua edin bu kez sağlıklı bir gebelik olsun
Canım walla öyleymiş ya her anı her dakikası stres dolu kucağımıza alana kadar stres bizi mahfedicek anlaşılanNasıl olsun canim benimde dünden beri belim ağrıyor biraz kasıklarımda ağrı oluyor .diyoruzya herani stresli korkulu geçirmeye çalışıyorum. Kabızlık bende halen devam ediyor inşallah jeli kesince rahatlicami düşünüyorum.benimde cumartesi ikili tarama testim var.umarim hepimizin kontrolü iyi geçer hepimizin yüzü güler ve sağlıklı minnaklar kucagimiza alırız.
Canim öncelikle hayırlı olsun vede hayırlı olmasını dile.hic sıkıntı yapma derim ama biliyorum bizimde basimizdan geçti ne desek boş. Belirti arama hiç canım çünkü ilaçların etkisiyle bi çok sıkıntı yasiyoruz ve biz de onlara kendimizce belirtimi acaba diyoruz kendini olduğunca rahat bırak takmamaya çalışKızlar çarşamba günü test yapıcam çok korkuyorum ya negatif olursa diye. sizde öncesinde belirtiler varmiydi
Hiçbir belirti olmuyor canım hakkında hayırlısı olsunKızlar çarşamba günü test yapıcam çok korkuyorum ya negatif olursa diye. sizde öncesinde belirtiler varmiydi
Anladim canim çok geçmiş olsun Rabbim iyilerle karşılaştırsin hep. Yavrunu kucağına almayi nasip etsinHuman daki Ersat batmaz demişti. Düşük yapıyordum diş gebelik dedi tüpleri yerleşmiş mutlaka ameliyat olmalısın dedi.ana vücut kendi atıyordu bebeği. Beni korkuttu.olum risk vs vs var tarzı. Ve ameliyat olmazsam ben beta takibi yapma m kime gidiyorsa git vs dedi.ve tek diz iğne ile kurtuldum.allah kimseye yaşatması n çok kötü süreçler yaşadım 4 düşük yaptı m erken donem ve cok insafsız doktor lara denk geldim.ameliyat son cozumken ilk çözüm goren
Çok sewindim çokkkk Allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağına alasınMERHABA BENİM CANIM ARKADAŞLARIM ŞUANDA YAZDIĞIM YAZIYI DUYGU İÇİNDE YAZIYORUM NE OLUR UMUDUNUZU KESMEYİN BENİ BİLEN BİLİR ÜÇ SEFER TÜP BEBEK DENEMESİ YAŞADIM VE BU AY ADET OLMAYI BEKLİYORDUM OLUYUM DA DÖRDÜNCÜ TÜP DENEMESİ OLACAKTI ADET OLMADIM TABİ BEN BU SIRADA TEMİZLİĞE GİRİŞTİM HALI KALDIRDIM FIRIN FELAN DERKEN BU SIRADA YİNE ADETT GEÇİKTİ KESİN GELİR DİYE ADETTİN ÜSTÜNDEN TAM 15 GÜN GEÇTİ DÜN ACIBADEME GİTTİM EVDE TEST YAPTIM AMA POZİTİF DEĞİLDİR DEDİM DÜN ULTRASYONA GİRDİM GEBELİK VAR MI DİYE KÜÇÜK BİR KALP ATIYOR KARNIMDA İNANAMADIM DOKTOR HAMİLESİN DEDİ BUDA KALP ATIŞI DEDİ MASADAN KALKAMADIM AĞLADIM ÇÜNKÜ İLK DEFA ÇOK GÜZEL SES DUYDUM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN UMUTCUGUM SEL ABLAMA DAHA DA BEKLEYEN HERKESE İNŞALLAH
ayyy çok güzel mutluluk Allah sabrınızın karşılığını vermiş inş darısı tümmm bekleyenlere sağlıkla inş ...MERHABA BENİM CANIM ARKADAŞLARIM ŞUANDA YAZDIĞIM YAZIYI DUYGU İÇİNDE YAZIYORUM NE OLUR UMUDUNUZU KESMEYİN BENİ BİLEN BİLİR ÜÇ SEFER TÜP BEBEK DENEMESİ YAŞADIM VE BU AY ADET OLMAYI BEKLİYORDUM OLUYUM DA DÖRDÜNCÜ TÜP DENEMESİ OLACAKTI ADET OLMADIM TABİ BEN BU SIRADA TEMİZLİĞE GİRİŞTİM HALI KALDIRDIM FIRIN FELAN DERKEN BU SIRADA YİNE ADETT GEÇİKTİ KESİN GELİR DİYE ADETTİN ÜSTÜNDEN TAM 15 GÜN GEÇTİ DÜN ACIBADEME GİTTİM EVDE TEST YAPTIM AMA POZİTİF DEĞİLDİR DEDİM DÜN ULTRASYONA GİRDİM GEBELİK VAR MI DİYE KÜÇÜK BİR KALP ATIYOR KARNIMDA İNANAMADIM DOKTOR HAMİLESİN DEDİ BUDA KALP ATIŞI DEDİ MASADAN KALKAMADIM AĞLADIM ÇÜNKÜ İLK DEFA ÇOK GÜZEL SES DUYDUM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN UMUTCUGUM SEL ABLAMA DAHA DA BEKLEYEN HERKESE İNŞALLAH
Canım walla öyleymiş ya her anı her dakikası stres dolu kucağımıza alana kadar stres bizi mahfedicek anlaşılan
MERHABA BENİM CANIM ARKADAŞLARIM ŞUANDA YAZDIĞIM YAZIYI DUYGU İÇİNDE YAZIYORUM NE OLUR UMUDUNUZU KESMEYİN BENİ BİLEN BİLİR ÜÇ SEFER TÜP BEBEK DENEMESİ YAŞADIM VE BU AY ADET OLMAYI BEKLİYORDUM OLUYUM DA DÖRDÜNCÜ TÜP DENEMESİ OLACAKTI ADET OLMADIM TABİ BEN BU SIRADA TEMİZLİĞE GİRİŞTİM HALI KALDIRDIM FIRIN FELAN DERKEN BU SIRADA YİNE ADETT GEÇİKTİ KESİN GELİR DİYE ADETTİN ÜSTÜNDEN TAM 15 GÜN GEÇTİ DÜN ACIBADEME GİTTİM EVDE TEST YAPTIM AMA POZİTİF DEĞİLDİR DEDİM DÜN ULTRASYONA GİRDİM GEBELİK VAR MI DİYE KÜÇÜK BİR KALP ATIYOR KARNIMDA İNANAMADIM DOKTOR HAMİLESİN DEDİ BUDA KALP ATIŞI DEDİ MASADAN KALKAMADIM AĞLADIM ÇÜNKÜ İLK DEFA ÇOK GÜZEL SES DUYDUM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN UMUTCUGUM SEL ABLAMA DAHA DA BEKLEYEN HERKESE İNŞALLAH
İnanmıyorum ya tüylerim ayakta resmen çok mutlu oldum Rabbim çok büyük onun gücü herşeyr yeter sadece sabretmek lazım gözün aydın CANIMMERHABA BENİM CANIM ARKADAŞLARIM ŞUANDA YAZDIĞIM YAZIYI DUYGU İÇİNDE YAZIYORUM NE OLUR UMUDUNUZU KESMEYİN BENİ BİLEN BİLİR ÜÇ SEFER TÜP BEBEK DENEMESİ YAŞADIM VE BU AY ADET OLMAYI BEKLİYORDUM OLUYUM DA DÖRDÜNCÜ TÜP DENEMESİ OLACAKTI ADET OLMADIM TABİ BEN BU SIRADA TEMİZLİĞE GİRİŞTİM HALI KALDIRDIM FIRIN FELAN DERKEN BU SIRADA YİNE ADETT GEÇİKTİ KESİN GELİR DİYE ADETTİN ÜSTÜNDEN TAM 15 GÜN GEÇTİ DÜN ACIBADEME GİTTİM EVDE TEST YAPTIM AMA POZİTİF DEĞİLDİR DEDİM DÜN ULTRASYONA GİRDİM GEBELİK VAR MI DİYE KÜÇÜK BİR KALP ATIYOR KARNIMDA İNANAMADIM DOKTOR HAMİLESİN DEDİ BUDA KALP ATIŞI DEDİ MASADAN KALKAMADIM AĞLADIM ÇÜNKÜ İLK DEFA ÇOK GÜZEL SES DUYDUM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN UMUTCUGUM SEL ABLAMA DAHA DA BEKLEYEN HERKESE İNŞALLAH
Canim hayırlı uğurlu olsun işte bu Allahın mucizesi okadar is yaptim bişey olmamış deme tutunmus deme şimdi onu koruma zamanı Allah tamamina erdirsin.MERHABA BENİM CANIM ARKADAŞLARIM ŞUANDA YAZDIĞIM YAZIYI DUYGU İÇİNDE YAZIYORUM NE OLUR UMUDUNUZU KESMEYİN BENİ BİLEN BİLİR ÜÇ SEFER TÜP BEBEK DENEMESİ YAŞADIM VE BU AY ADET OLMAYI BEKLİYORDUM OLUYUM DA DÖRDÜNCÜ TÜP DENEMESİ OLACAKTI ADET OLMADIM TABİ BEN BU SIRADA TEMİZLİĞE GİRİŞTİM HALI KALDIRDIM FIRIN FELAN DERKEN BU SIRADA YİNE ADETT GEÇİKTİ KESİN GELİR DİYE ADETTİN ÜSTÜNDEN TAM 15 GÜN GEÇTİ DÜN ACIBADEME GİTTİM EVDE TEST YAPTIM AMA POZİTİF DEĞİLDİR DEDİM DÜN ULTRASYONA GİRDİM GEBELİK VAR MI DİYE KÜÇÜK BİR KALP ATIYOR KARNIMDA İNANAMADIM DOKTOR HAMİLESİN DEDİ BUDA KALP ATIŞI DEDİ MASADAN KALKAMADIM AĞLADIM ÇÜNKÜ İLK DEFA ÇOK GÜZEL SES DUYDUM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN UMUTCUGUM SEL ABLAMA DAHA DA BEKLEYEN HERKESE İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?