- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.441
MERHABA BENİM CANIM ARKADAŞLARIM ŞUANDA YAZDIĞIM YAZIYI DUYGU İÇİNDE YAZIYORUM NE OLUR UMUDUNUZU KESMEYİN BENİ BİLEN BİLİR ÜÇ SEFER TÜP BEBEK DENEMESİ YAŞADIM VE BU AY ADET OLMAYI BEKLİYORDUM OLUYUM DA DÖRDÜNCÜ TÜP DENEMESİ OLACAKTI ADET OLMADIM TABİ BEN BU SIRADA TEMİZLİĞE GİRİŞTİM HALI KALDIRDIM FIRIN FELAN DERKEN BU SIRADA YİNE ADETT GEÇİKTİ KESİN GELİR DİYE ADETTİN ÜSTÜNDEN TAM 15 GÜN GEÇTİ DÜN ACIBADEME GİTTİM EVDE TEST YAPTIM AMA POZİTİF DEĞİLDİR DEDİM DÜN ULTRASYONA GİRDİM GEBELİK VAR MI DİYE KÜÇÜK BİR KALP ATIYOR KARNIMDA İNANAMADIM DOKTOR HAMİLESİN DEDİ BUDA KALP ATIŞI DEDİ MASADAN KALKAMADIM AĞLADIM ÇÜNKÜ İLK DEFA ÇOK GÜZEL SES DUYDUM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN UMUTCUGUM SEL ABLAMA DAHA DA BEKLEYEN HERKESE İNŞALLAH
Ayy inanmıyorum canım benim yaa gözlerim dolu dolu oldu o kadar duygulandım ki anlatamam tüylerim diken diken oldu tebrik ederim kuzum Rabbim tamamına erdirsin Rabbimin mucizeleri bitmiyor çok şükür nasıl mutlu oldum hadi sıra bendeMERHABA BENİM CANIM ARKADAŞLARIM ŞUANDA YAZDIĞIM YAZIYI DUYGU İÇİNDE YAZIYORUM NE OLUR UMUDUNUZU KESMEYİN BENİ BİLEN BİLİR ÜÇ SEFER TÜP BEBEK DENEMESİ YAŞADIM VE BU AY ADET OLMAYI BEKLİYORDUM OLUYUM DA DÖRDÜNCÜ TÜP DENEMESİ OLACAKTI ADET OLMADIM TABİ BEN BU SIRADA TEMİZLİĞE GİRİŞTİM HALI KALDIRDIM FIRIN FELAN DERKEN BU SIRADA YİNE ADETT GEÇİKTİ KESİN GELİR DİYE ADETTİN ÜSTÜNDEN TAM 15 GÜN GEÇTİ DÜN ACIBADEME GİTTİM EVDE TEST YAPTIM AMA POZİTİF DEĞİLDİR DEDİM DÜN ULTRASYONA GİRDİM GEBELİK VAR MI DİYE KÜÇÜK BİR KALP ATIYOR KARNIMDA İNANAMADIM DOKTOR HAMİLESİN DEDİ BUDA KALP ATIŞI DEDİ MASADAN KALKAMADIM AĞLADIM ÇÜNKÜ İLK DEFA ÇOK GÜZEL SES DUYDUM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN UMUTCUGUM SEL ABLAMA DAHA DA BEKLEYEN HERKESE İNŞALLAH
ayyy canım çok sevindim hayırlı olsun mucizen gelmiş gözün aydınMERHABA BENİM CANIM ARKADAŞLARIM ŞUANDA YAZDIĞIM YAZIYI DUYGU İÇİNDE YAZIYORUM NE OLUR UMUDUNUZU KESMEYİN BENİ BİLEN BİLİR ÜÇ SEFER TÜP BEBEK DENEMESİ YAŞADIM VE BU AY ADET OLMAYI BEKLİYORDUM OLUYUM DA DÖRDÜNCÜ TÜP DENEMESİ OLACAKTI ADET OLMADIM TABİ BEN BU SIRADA TEMİZLİĞE GİRİŞTİM HALI KALDIRDIM FIRIN FELAN DERKEN BU SIRADA YİNE ADETT GEÇİKTİ KESİN GELİR DİYE ADETTİN ÜSTÜNDEN TAM 15 GÜN GEÇTİ DÜN ACIBADEME GİTTİM EVDE TEST YAPTIM AMA POZİTİF DEĞİLDİR DEDİM DÜN ULTRASYONA GİRDİM GEBELİK VAR MI DİYE KÜÇÜK BİR KALP ATIYOR KARNIMDA İNANAMADIM DOKTOR HAMİLESİN DEDİ BUDA KALP ATIŞI DEDİ MASADAN KALKAMADIM AĞLADIM ÇÜNKÜ İLK DEFA ÇOK GÜZEL SES DUYDUM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN UMUTCUGUM SEL ABLAMA DAHA DA BEKLEYEN HERKESE İNŞALLAH
TABİ UNUTMUYORUM CANIM ARKADAŞIM RABBİM KABUL ETSİN HER NAMAZIMDA İSTEYEN HERKESE NASİP ALLAHIM İNŞALLAHAyy inanmıyorum canım benim yaa gözlerim dolu dolu oldu o kadar duygulandım ki anlatamam tüylerim diken diken oldu tebrik ederim kuzum Rabbim tamamına erdirsin Rabbimin mucizeleri bitmiyor çok şükür nasıl mutlu oldum hadi sıra bendeduaların da unutma lütfen benim de bu ay sonu transfer olacak inşallah
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUNİnanmıyorum ya tüylerim ayakta resmen çok mutlu oldum Rabbim çok büyük onun gücü herşeyr yeter sadece sabretmek lazım gözün aydın CANIM
AMİN İNŞALLAH CANIMKucagına alıncada bitmiyor bu seferde başka stresler başlıyor.
Gözün aydın canım RABBİM hayirla kucagına almayı nasip etsin
Canımmm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahTABİ UNUTMUYORUM CANIM ARKADAŞIM RABBİM KABUL ETSİN HER NAMAZIMDA İSTEYEN HERKESE NASİP ALLAHIM İNŞALLAH
AMİN ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUNCanımmm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
MAŞALLAH RABBİM KUCAĞINA ALMAYA NASİP EDER İNŞALLAHCanlar bugün bebeğimi görmeye gittik normalde 8+3 olması gerekirken 8+1 geç gidiyorus azcık ama mühim değil hamdolsun herşey yolunda
Canim herşey yolunda olsunda bir, iki günden bişey olmaz bende bugün gittim dktro elhamdilillah sıkıntı yok .Canlar bugün bebeğimi görmeye gittik normalde 8+3 olması gerekirken 8+1 geç gidiyorus azcık ama mühim değil hamdolsun herşey yolunda
Amin canım Allah kimsenin kollarını boş koymasınMAŞALLAH RABBİM KUCAĞINA ALMAYA NASİP EDER İNŞALLAH
Çok şükür canım aman olmasın Allahım nazarlardan saklasınCanim herşey yolunda olsunda bir, iki günden bişey olmaz bende bugün gittim dktro elhamdilillah sıkıntı yok .
Canim herşey yolunda olsunda bir, iki günden bişey olmaz bende bugün gittim dktro elhamdilillah sıkıntı yok .
Canim benimkiler de 2 gün geriden geliyor o önemli değilmiş.Canlar bugün bebeğimi görmeye gittik normalde 8+3 olması gerekirken 8+1 geç gidiyorus azcık ama mühim değil hamdolsun herşey yolunda
Evet canım testlerin sonucu bir hafta sonra belli olacak cinsiyeti sorduk bir ay daha var dedi saglikli olsunda kiz erkek farketmez ama yinede merak ediyoruz iste.2li taraman vardı degil mi.cinsiyeti ögrendin mi
Zaten canım sağlıklı olsunlarda gerisi problem değilCanim benimkiler de 2 gün geriden geliyor o önemli değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?