Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Okadar sasirdimki okurken yalnismi okudum diye basa dönup tekrar okudum.uzun suredir girmiyodum arada okuyup cikiyodum.seni bilen en eskilerden biride bendim yazmadan gecemedim.okdar sevindimki anlatamam tuylerim diken diken oldu okurken.okadar bekledin rabbim mucizeni böyle gönderdi cok duygulandim cnm.insallh devami gelir duallarini bizler icinde eksk etme..gözün aydin güzel anneeeee:)

Reactions: Bnz
SAOL ARKADAŞIM RABBİM SANA NASİP ETSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH KUZUM

SAOL ARKADAŞIM RABBİM SANA NASİP ETSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH KUZUM
Canım senin adına çok sevindim RAbbim hayırla kucağına almayı nasip etsin mucizeni ne sevgili bir kulmuşun ki RAbbİm sana hediyesini göndermiş. 3 kere negatif almış birine umut olman adına siz de sorun ne idi aceba canım 4. Cü tedavime başlayacak umudum hiç yok ta

Merhaba kızlar bayadır forma giremedim 18 haftalık olduk şükür yanlız bir aıkıntımız var cumartesi gittiğim doktor kalp te ışık var dedi üçlü test hemen yaptırdı içim acıdı ne kadar kötü şeyler yazılmış sağlıklı olsu baika hiç bişi istemiyorum kızlar dua edin turgut beyi aradım korkulacak bişi yok dedi ama içim rahat değil

kızlar Merhaba beni bilen arkadaşlarım var içinizde. bende turgut beyin hastasıyım. 2015 mart ayında tedaviye başladık 2 embriyo transfer edildi ama sonuç negatifti ikinci transfer 1 ay sonra 24 nisanda dondurulmuşlarla yapıldı yine 2 embriyo sonuç pozitif oldu. bir tanesi tutundu. bir oğlum olacaktı. geçtiğimiz kurban bayramının 3. günü 27 eylülde 25+3 haftalık erken doğum yaptım maalesef. doğum acıbademde oldu zeki bey yaptırdı. oğlum 2 gün yaşadı maalesef ve 29 eylülde toprağa verdik. acısı hala içimde yumruk gibi duruyor ne söylesem acımı anlatmaya yetmez. doğumdan 3 gün önce hem mustafa Başbuğa hemde zeki beye akıntı şikayetiyle muayene olmuştum. ama ikiside bir sorun görmedi rahim ağzı kapalı, rahim boyu normal, bebeğin suyu iyi, bebeğin gelişimi haftasına göre 9 gün ilerde falan denildi..bizde mutlulukla çıktık. sonra 3. gün gece doğum gerçekleşti. rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu diğer gebelikte 12. haftada rahim ağzı dikilecek ve doğuma kadar yatacaksın denildi. demem o ki arkadaşlar yeni gebeliği olanlar lütfen rahim ağzını en geç 12. haftaya kadar alttan muayene ettirin. hepinize hayırlı gebelikler diliyorum. olmayanlarada ben dahil en kısa zamanda hayırlı haberler diliyorum.

canım benim yaa çok üzüldüm başın sağolsun ama artık cennette bir meleğin bir şefaatçin var ne mutlu sana rabbim tez zamanda acını dindirecek hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin sana. bana hepimize aminnn

canım meraba geçmiş olsun yoktur bi şey inş...nasıl bir akıntı var bende arada sarı gibi bi şey oluyorda.Gebelikde olur diye üstünde durmuyorum

çok üzücü durum ama elden gelmiyor bişey inş yeniden hayırlı haberini duyariz

canım meraba geçmiş olsun yoktur bi şey inş...nasıl bir akıntı var bende arada sarı gibi bi şey oluyorda.Gebelikde olur diye üstünde durmuyorum
Bende sarı akıntı değil canım bebeğimin kalbinde ışık var dedi doktor ense kalınlığı burun kemiği temizdi ikili test temiz ama cumartwxi gününkü ultrasyonda kalpte ışık görüyorum dedi buda dowm sendromlo olabilir anlamıba geliyormuş int baktığımda

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum ama çok çok çok üzüldüm fakat şuna sewin toprağın altında seni bekleyecek ve senin için dua edicek en kısa zamanda da tedawisiz olarak inşallah bebeğine kawuşursun Allah yardımcın olsun

SORUN BENDEYDİ CANIM PCO VARDI BENDE ÇİKOLATA KİSTİM VARDI AMELLİYAT OLDUM BİR SENE OLDU BENDEN TAVSİYE SAKIN RABBİMDEN UMUDUNU KESME RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH ARKADAŞIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…