- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.481
Canim ben ne sana desem nasil teselli etsem boş çünkü bu evlat acısı tarifi imkansız aci sana bolca sabir diliyorum Allahım başka bir melekle tez zamanda yüzünü güldürsün.kızlar Merhaba beni bilen arkadaşlarım var içinizde. bende turgut beyin hastasıyım. 2015 mart ayında tedaviye başladık 2 embriyo transfer edildi ama sonuç negatifti ikinci transfer 1 ay sonra 24 nisanda dondurulmuşlarla yapıldı yine 2 embriyo sonuç pozitif oldu. bir tanesi tutundu. bir oğlum olacaktı. geçtiğimiz kurban bayramının 3. günü 27 eylülde 25+3 haftalık erken doğum yaptım maalesef. doğum acıbademde oldu zeki bey yaptırdı. oğlum 2 gün yaşadı maalesef ve 29 eylülde toprağa verdik. acısı hala içimde yumruk gibi duruyor ne söylesem acımı anlatmaya yetmez. doğumdan 3 gün önce hem mustafa Başbuğa hemde zeki beye akıntı şikayetiyle muayene olmuştum. ama ikiside bir sorun görmedi rahim ağzı kapalı, rahim boyu normal, bebeğin suyu iyi, bebeğin gelişimi haftasına göre 9 gün ilerde falan denildi..bizde mutlulukla çıktık. sonra 3. gün gece doğum gerçekleşti. rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu diğer gebelikte 12. haftada rahim ağzı dikilecek ve doğuma kadar yatacaksın denildi. demem o ki arkadaşlar yeni gebeliği olanlar lütfen rahim ağzını en geç 12. haftaya kadar alttan muayene ettirin. hepinize hayırlı gebelikler diliyorum. olmayanlarada ben dahil en kısa zamanda hayırlı haberler diliyorum.
Amiiiiiinn canım inşallah.KIZLAR ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI EWLATLAR WERSİN
ARKADAŞIM RABBİM SABRINI BOL VERSİN ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAHkızlar Merhaba beni bilen arkadaşlarım var içinizde. bende turgut beyin hastasıyım. 2015 mart ayında tedaviye başladık 2 embriyo transfer edildi ama sonuç negatifti ikinci transfer 1 ay sonra 24 nisanda dondurulmuşlarla yapıldı yine 2 embriyo sonuç pozitif oldu. bir tanesi tutundu. bir oğlum olacaktı. geçtiğimiz kurban bayramının 3. günü 27 eylülde 25+3 haftalık erken doğum yaptım maalesef. doğum acıbademde oldu zeki bey yaptırdı. oğlum 2 gün yaşadı maalesef ve 29 eylülde toprağa verdik. acısı hala içimde yumruk gibi duruyor ne söylesem acımı anlatmaya yetmez. doğumdan 3 gün önce hem mustafa Başbuğa hemde zeki beye akıntı şikayetiyle muayene olmuştum. ama ikiside bir sorun görmedi rahim ağzı kapalı, rahim boyu normal, bebeğin suyu iyi, bebeğin gelişimi haftasına göre 9 gün ilerde falan denildi..bizde mutlulukla çıktık. sonra 3. gün gece doğum gerçekleşti. rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu diğer gebelikte 12. haftada rahim ağzı dikilecek ve doğuma kadar yatacaksın denildi. demem o ki arkadaşlar yeni gebeliği olanlar lütfen rahim ağzını en geç 12. haftaya kadar alttan muayene ettirin. hepinize hayırlı gebelikler diliyorum. olmayanlarada ben dahil en kısa zamanda hayırlı haberler diliyorum.
pko daha aşılası bi problem tabi ne güzel rabbim doğal yolla nasip etmiş bizim sorun eşimde maalesef daha kaç kere denemeye gücüm yeter maddi manevi bilmiyorum yine de umut dünyası işteSORUN BENDEYDİ CANIM PCO VARDI BENDE ÇİKOLATA KİSTİM VARDI AMELLİYAT OLDUM BİR SENE OLDU BENDEN TAVSİYE SAKIN RABBİMDEN UMUDUNU KESME RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH ARKADAŞIM
canım ya sıkıntı kelimesini akıntı diye okumuşumBende sarı akıntı değil canım bebeğimin kalbinde ışık var dedi doktor ense kalınlığı burun kemiği temizdi ikili test temiz ama cumartwxi gününkü ultrasyonda kalpte ışık görüyorum dedi buda dowm sendromlo olabilir anlamıba geliyormuş int baktığımda
Rabbim ol diyecek olacak inş daha zamanı varmış demekki.Senin mucize haberlerinide okuycaz duygulancaz burdapko daha aşılası bi problem tabi ne güzel rabbim doğal yolla nasip etmiş bizim sorun eşimde maalesef daha kaç kere denemeye gücüm yeter maddi manevi bilmiyorum yine de umut dünyası işte
RABBİM YARDIMCIN OLSUN ARKADAŞIM ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI OŞ BIRAKMASINpko daha aşılası bi problem tabi ne güzel rabbim doğal yolla nasip etmiş bizim sorun eşimde maalesef daha kaç kere denemeye gücüm yeter maddi manevi bilmiyorum yine de umut dünyası işte
parol içilebilirmiş birde uyu özellikle karanlık ortamdaCanlar bu baş ağrıları nasıl geçecek ya
bendede oldu baş ağrısı ilaç içmedim benim burnum çok tıkanıyordu ondan oluyordu hiç nefes alamıyordum geceleri sabahda baş ağrısı.fuarda yöresel ürünler satılıyordu ordan bitkiselmiş küçücük bi şişede sıvı azıcık burnumun kenarına şakaklarıma sürüyordum hafifletiyordu.Birde evde çok oluncada ağrıyor sık sık dışarı temiz hava iyi geliyorduCanlar bu baş ağrıları nasıl geçecek ya
Bende de oluyor bu aralar ilaç almamaya gayret gösteriyorum burun tıkanıklığı bendede cok fena bazen catlicak gibi oluyorumCanlar bu baş ağrıları nasıl geçecek ya
canım ya üzülme napalım Allahın takdiri yapcak bi şey yok dondurulmuşun varsa beklemeden onla devam et inşMerhaba kızlar sabahtan beri Ağlıyorum bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı gerçekten hicbirsey bu kadar canımı yakmamisti
bugün test gününmüydü erkenmi yaptın canım ne kadar olduki senin transfereMerhaba kızlar sabahtan beri Ağlıyorum bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı gerçekten hicbirsey bu kadar canımı yakmamisti
Canım üzme kendini üzme demek kolay sana şuan ne desek boş ama her son yeni bir başlangıçtır inş bi sonrakinde olumlu sonuç alırsınMerhaba kızlar sabahtan beri Ağlıyorum bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı gerçekten hicbirsey bu kadar canımı yakmamisti
Canım sen ne yaptın tedawi felan warmı uzun zamandır yoksunA asyalacali canım ne diyeceğimi bilemiyorum ah güzel arkadaşım Rabbim sabrını artırsın hiç kolay bir şey değil Rabbim kimimizi vererek kimimizi vermeyerek imtihan ediyor inan son iki yıldir olumlu bir gelisme olmadi hayatimda ama biliyorum ki bizler için de aydınlık günleri nasip edecek Mevlam kayıp ne demek çok iyi anlıyorum sabredecegiz tatlım
Canım adet oldunmu ve dondurulmuşun warmıMerhaba kızlar sabahtan beri Ağlıyorum bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı gerçekten hicbirsey bu kadar canımı yakmamisti
Canım tedavideyim son 3 aydir ugrasiyorum yum.toplandı sonra embriyolar genetige gitti,çok sukur 2 tane buz bebegim var sonraki ay rahim filmi,histereskopi yapildi bu ay transfer tedavisine basladik buz bebislerim transfer edilecek inşallah yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek,büyük ihtimal gelecek hafta transferim yapılacak canım benim miniginle benim için de dua edin olur muCanım sen ne yaptın tedawi felan warmı uzun zamandır yoksun
Ay canım çok sewindim Allahın izniyle inş bu deefa olacak sen içini ferah tut transfere girerken ve transfferdeyken yasin suresi 82.ayeti okuCanım tedavideyim son 3 aydir ugrasiyorum yum.toplandı sonra embriyolar genetige gitti,çok sukur 2 tane buz bebegim var sonraki ay rahim filmi,histereskopi yapildi bu ay transfer tedavisine basladik buz bebislerim transfer edilecek inşallah yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek,büyük ihtimal gelecek hafta transferim yapılacak canım benim miniginle benim için de dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?