Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canim ben ne sana desem nasil teselli etsem boş çünkü bu evlat acısı tarifi imkansız aci sana bolca sabir diliyorum Allahım başka bir melekle tez zamanda yüzünü güldürsün.

ARKADAŞIM RABBİM SABRINI BOL VERSİN ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH

SORUN BENDEYDİ CANIM PCO VARDI BENDE ÇİKOLATA KİSTİM VARDI AMELLİYAT OLDUM BİR SENE OLDU BENDEN TAVSİYE SAKIN RABBİMDEN UMUDUNU KESME RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH ARKADAŞIM
pko daha aşılası bi problem tabi ne güzel rabbim doğal yolla nasip etmiş bizim sorun eşimde maalesef daha kaç kere denemeye gücüm yeter maddi manevi bilmiyorum yine de umut dünyası işte

canım ya sıkıntı kelimesini akıntı diye okumuşumiyidir inş bebişin

pko daha aşılası bi problem tabi ne güzel rabbim doğal yolla nasip etmiş bizim sorun eşimde maalesef daha kaç kere denemeye gücüm yeter maddi manevi bilmiyorum yine de umut dünyası işte
Rabbim ol diyecek olacak inş daha zamanı varmış demekki.Senin mucize haberlerinide okuycaz duygulancaz burda

RABBİM YARDIMCIN OLSUN ARKADAŞIM ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI OŞ BIRAKMASIN

Canlar bu baş ağrıları nasıl geçecek ya
bendede oldu baş ağrısı ilaç içmedim benim burnum çok tıkanıyordu ondan oluyordu hiç nefes alamıyordum geceleri sabahda baş ağrısı.fuarda yöresel ürünler satılıyordu ordan bitkiselmiş küçücük bi şişede sıvı azıcık burnumun kenarına şakaklarıma sürüyordum hafifletiyordu.Birde evde çok oluncada ağrıyor sık sık dışarı temiz hava iyi geliyordu

A asyalacali canım ne diyeceğimi bilemiyorum ah güzel arkadaşım Rabbim sabrını artırsın hiç kolay bir şey değil Rabbim kimimizi vererek kimimizi vermeyerek imtihan ediyor inan son iki yıldir olumlu bir gelisme olmadi hayatimda ama biliyorum ki bizler için de aydınlık günleri nasip edecek Mevlam kayıp ne demek çok iyi anlıyorum sabredecegiz tatlım

Merhaba kızlar sabahtan beri Ağlıyorum bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı gerçekten hicbirsey bu kadar canımı yakmamisti
Canım üzme kendini üzme demek kolay sana şuan ne desek boş ama her son yeni bir başlangıçtır inş bi sonrakinde olumlu sonuç alırsın

Canım sen ne yaptın tedawi felan warmı uzun zamandır yoksun

Canım sen ne yaptın tedawi felan warmı uzun zamandır yoksun
Canım tedavideyim son 3 aydir ugrasiyorum yum.toplandı sonra embriyolar genetige gitti,çok sukur 2 tane buz bebegim var sonraki ay rahim filmi,histereskopi yapildi bu ay transfer tedavisine basladik buz bebislerim transfer edilecek inşallah yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek,büyük ihtimal gelecek hafta transferim yapılacak canım benim miniginle benim için de dua edin olur mu

Ay canım çok sewindim Allahın izniyle inş bu deefa olacak sen içini ferah tut transfere girerken ve transfferdeyken yasin suresi 82.ayeti oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…