Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Merhaba kızlar sabahtan beri Ağlıyorum bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı gerçekten hicbirsey bu kadar canımı yakmamisti
Canim çok üzüldüm yanlış hatırlamıyorsam senin ilk galiba ilklerde şans çok düşük eğer imkanın varsa ara verme diğer aya tekrar dene bence çünkü arka arkaya yapilan tedavide başarı oranı çok ama çok yüksek ben iki aşılama üç de tüp bebek denedik beş defa hayal kırıklığı tahmin bile edemezsin acısını. 4 .tüp bebek te tuttu mevlam çok büyük tevekkülü hiç birakma.

ilk denemem di kızlar turgut beyde çok şaşırdı negatif olmasına Rabbimin sınavı bu biliyorum ama elimde değil dondurulmuş da yoktu ;(

Arkadaşlar aranızda tüp bebek tedavi için yardım alan var mı? Varsa nasıl ve nekadar yardım alınıyor? Bide özel tüp bebek merkezinde tedavi olunca devlet yine karşılıyor mu bi kısmını??

Biz özelde 7bucuk verdik :

Yardım derken..!kayseri acibademde tüp bebek yaptırdık toplamda yanlis hatırlamıyorsam 4700 verdik ilaç hariç

Iyi aksamlar turgut bey de tup bebek yaptiranlar tup bebek ucreti, muayene ucreti ve doldurulmuslara ne kadar ödediniz? Ignelere ne kadar ödediniz bende kasım ayında baslamayi düşünüyorum ilk denemem olacak :)

Iyi aksamlar turgut bey de tup bebek yaptiranlar tup bebek ucreti, muayene ucreti ve doldurulmuslara ne kadar ödediniz? Ignelere ne kadar ödediniz bende kasım ayında baslamayi düşünüyorum ilk denemem olacak :)
Ilk muaneye 90 vermistik.hastaneye toplamda 4700 verdik dondurulmuşlari bilmiyorum benim olmadı çünkü .ilaçlarda verdiği tedaviye göre değişiyor yumurta cokluguna,azlığı na göre ilaç veriliyor ozamanda fiyatlar değişiyor tanıdık eczaneleriniz varsa anlaşma yapin mutkaka bazan uçuk rakamlar çıkabiliyor.

Cevap icin tesekkurler canim evet igne degisiyor rapor falan cikardilar mi igneler için sizin ne kadar tuttu igne ortalama fiyati merak ediyorum da

Cevap icin tesekkurler canim evet igne degisiyor rapor falan cikardilar mi igneler için sizin ne kadar tuttu igne ortalama fiyati merak ediyorum da
Canım valla benim 4.de tuttu o yüzden ilk ikide baya yüklü para ödedik 2 bini geçmişti ilaç fiyatları.son ikidede tanıdık eczaneden 700 ila 1000 binliraya mal ettik

Canım valla benim 4.de tuttu o yüzden ilk ikide baya yüklü para ödedik 2 bini geçmişti ilaç fiyatları.son ikidede tanıdık eczaneden 700 ila 1000 binliraya mal ettik
Tesekkur ederim canim arzu hanimla on görüşme yaptik. Turgut beyde araştırdığı m kadarıyla iyi görünüyor. Bebegin hayırlı olsun sorununuz neydi

Tesekkur ederim canim arzu hanimla on görüşme yaptik. Turgut beyde araştırdığı m kadarıyla iyi görünüyor. Bebegin hayırlı olsun sorununuz neydi
Teşekkür ederim umarım senin icinde herşey iyi olur.ben üç düşük yaptım normal hamile kaldim tedaviyle değil sonra 7 yıl hiç hamile kalmadım kan pıhtılaşma teşhisi ni koydular Allahıma şükür şimdide hamileyim sizin sorun ne

Bizimde esimin morfolojisi%1 ve hareket azlığı var. Bebegin hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim tek embriyomu cift embriyomu transfer edildi

Bizimde esimin morfolojisi%1 ve hareket azlığı var. Bebegin hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim tek embriyomu cift embriyomu transfer edildi
Tek embriyo canım amiiin buarda Allahim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla insallah.seninde güzel haberlerini duyalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…