- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.521
Dondurmayi duymustum da cozdurmeyi yeni öğrendim:) insallah canim benim ya olumlu sonuç alırız hepimizYumurtalaarı dondurma ücreti 1300tl çözdürme 1200tl Allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın ama ttawsiyem Turgut bey
Canim tedavin hayirli olsun.insallah hersey yolunda gider...bende dün turgut beyde basladim tedaviye...Allah razı olsun canım benim çok mutlu oldum.
Çok sağol canım inşallah seninki de hayırlı olsun ve bizler için bu son ve bebişli olsun inşallah.Canim tedavin hayirli olsun.insallah hersey yolunda gider...bende dün turgut beyde basladim tedaviye...
Jeli bende kullandım halada kullaniyorum estrofem vede clexan iğne verdi tabi bu ilaclar kişiden kişiye değişebiliyorSlm hanımlar hayırlı cumalar hepinize benim bugun tirasferim oldu ve 4 cü denemem diyet denemelerde protestan kullanmıştım bu sefer sadece jel yazdı doktorum sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim
Insallah güzel haberlerini aliriz burdan hayırlı olsun tedavin.Slm hanımlar hayırlı cumalar hepinize benim bugun tirasferim oldu ve 4 cü denemem diyet denemelerde protestan kullanmıştım bu sefer sadece jel yazdı doktorum sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim
Insallah canim allah isteyen herkese nasip etsin.transferin ne zaman gun belli mi.senin tedavin farkli olacak galiba.Çok sağol canım inşallah seninki de hayırlı olsun ve bizler için bu son ve bebişli olsun inşallah.
P.Tesi günü transfer inşallah canım 3,5 aydir devam etti tedavim inşallah sona geldikInsallah canim allah isteyen herkese nasip etsin.transferin ne zaman gun belli mi.senin tedavin farkli olacak galiba.
Canim uzun surmus tedavin.insallah guzel sonuc alirsin.guzel haberlerini bekliyorumumusost: 43189551 .!.:P.Tesi günü transfer inşallah canım 3,5 aydir devam etti tedavim inşallah sona geldik
HAYIRLI HABERLERINI BEKLÎYORUZ ĪNSALLAH ARKADASIMP.Tesi günü transfer inşallah canım 3,5 aydir devam etti tedavim inşallah sona geldik
Insallah güzel haberlerini aliriz burdan hayırlı olsun tedavin.
Yarına kaldı canım irtibatta bir sıkıntı çıktı günler karıştı yarın 16.30 gibi yapılacak transfer inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.Kizlaaaaar kimse yokmu...umut naptin.yapildimi transferin.
Canım benim uzun zamandır takip etmiyordum okuyunca inan çok üzüldüm Rabbim öncelikle sabır versin tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsinkızlar Merhaba beni bilen arkadaşlarım var içinizde. bende turgut beyin hastasıyım. 2015 mart ayında tedaviye başladık 2 embriyo transfer edildi ama sonuç negatifti ikinci transfer 1 ay sonra 24 nisanda dondurulmuşlarla yapıldı yine 2 embriyo sonuç pozitif oldu. bir tanesi tutundu. bir oğlum olacaktı. geçtiğimiz kurban bayramının 3. günü 27 eylülde 25+3 haftalık erken doğum yaptım maalesef. doğum acıbademde oldu zeki bey yaptırdı. oğlum 2 gün yaşadı maalesef ve 29 eylülde toprağa verdik. acısı hala içimde yumruk gibi duruyor ne söylesem acımı anlatmaya yetmez. doğumdan 3 gün önce hem mustafa Başbuğa hemde zeki beye akıntı şikayetiyle muayene olmuştum. ama ikiside bir sorun görmedi rahim ağzı kapalı, rahim boyu normal, bebeğin suyu iyi, bebeğin gelişimi haftasına göre 9 gün ilerde falan denildi..bizde mutlulukla çıktık. sonra 3. gün gece doğum gerçekleşti. rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu diğer gebelikte 12. haftada rahim ağzı dikilecek ve doğuma kadar yatacaksın denildi. demem o ki arkadaşlar yeni gebeliği olanlar lütfen rahim ağzını en geç 12. haftaya kadar alttan muayene ettirin. hepinize hayırlı gebelikler diliyorum. olmayanlarada ben dahil en kısa zamanda hayırlı haberler diliyorum.
Canım inşallah transferin hayırla sonuçlanırYarına kaldı canım irtibatta bir sıkıntı çıktı günler karıştı yarın 16.30 gibi yapılacak transfer inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
Teşekkür ediyorum canım. Hakkımızda hayırlısı inşallah. sende durumlar ne uzun zamandır yazmıyorsunCanım benim uzun zamandır takip etmiyordum okuyunca inan çok üzüldüm Rabbim öncelikle sabır versin tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin
Canim benim hayirlisi bakalim.hayirli sonuclarini bekliyoruzYarına kaldı canım irtibatta bir sıkıntı çıktı günler karıştı yarın 16.30 gibi yapılacak transfer inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
HAYIRLI OLSUN SIMDIDEN ARKADASIM BENĪMDE AKLIM SENDEYDĪ AL GEL MĪNĪK BEBĪSÏNĪ GÜZEL HABERLERINI BEKLÎYORUZYarına kaldı canım irtibatta bir sıkıntı çıktı günler karıştı yarın 16.30 gibi yapılacak transfer inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?