Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Slm hanımlar hayırlı cumalar hepinize benim bugun tirasferim oldu ve 4 cü denemem diyet denemelerde protestan kullanmıştım bu sefer sadece jel yazdı doktorum sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim

Jeli bende kullandım halada kullaniyorum estrofem vede clexan iğne verdi tabi bu ilaclar kişiden kişiye değişebiliyor

Insallah güzel haberlerini aliriz burdan hayırlı olsun tedavin.

Canım benim uzun zamandır takip etmiyordum okuyunca inan çok üzüldüm Rabbim öncelikle sabır versin tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin

Canım benim uzun zamandır takip etmiyordum okuyunca inan çok üzüldüm Rabbim öncelikle sabır versin tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin
Teşekkür ediyorum canım. Hakkımızda hayırlısı inşallah. sende durumlar ne uzun zamandır yazmıyorsun

Yarına kaldı canım irtibatta bir sıkıntı çıktı günler karıştı yarın 16.30 gibi yapılacak transfer inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
HAYIRLI OLSUN SIMDIDEN ARKADASIM BENĪMDE AKLIM SENDEYDĪ AL GEL MĪNĪK BEBĪSÏNĪ GÜZEL HABERLERINI BEKLÎYORUZ

Allah im dileyen isteyen herkese nasip etsin.bugün kontrolü m vardı. Allah ima şükür keseyi gördük ve kalp atışı ni duyduk.allah im devamına erdirilmesi inşallah. Allah ima şükrederek agladim.çok heyecanlıyım hala.crinino jeli günde 1e indirdi cleksan devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…