- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.541
Canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin gerçekten çok güzel tarifi imkansız bir duygu insallah hepimiz sağlıklı şekilde kucagimiza aliriz miniklerimizi.Allah im dileyen isteyen herkese nasip etsin.bugün kontrolü m vardı. Allah ima şükür keseyi gördük ve kalp atışı ni duyduk.allah im devamına erdirilmesi inşallah. Allah ima şükrederek agladim.çok heyecanlıyım hala.crinino jeli günde 1e indirdi cleksan devam.
Çok teşekkür ediyorum.amin inşallah dileyen isteyen herkese versin rabbimCanim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin gerçekten çok güzel tarifi imkansız bir duygu insallah hepimiz sağlıklı şekilde kucagimiza aliriz miniklerimizi.
Allah güzel haberleri ile sevindirsin insallahÇok sağolun kızlar kuzucuklarimi aldım yeni geldim dualarınızı bekliyorum inşallah bu sefer güzel haberler veririm sizlere.
S Selcenay E esra38583858Bnz
hayirli olsun ins ikiside tutarÇok sağolun kızlar kuzucuklarimi aldım yeni geldim dualarınızı bekliyorum inşallah bu sefer güzel haberler veririm sizlere.
Amin canım inşallah cok tesekkurler sana de sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah güzel haberleri ile sevindirsin insallah
Çok sağol canım ayy inşallah Allah soyletiyor.hayirli olsun ins ikiside tutar
Hayirli olsun canım insallah güzel sonuçlar alirsin dualarımiz hepimiz için sen kalbini ferah tut emeklerinin karşılığını alacaksın insallah.Çok sağolun kızlar kuzucuklarimi aldım yeni geldim dualarınızı bekliyorum inşallah bu sefer güzel haberler veririm sizlere.
Canim hayirli olsun.darisi umitle bekleyen herkesin basinamasal7olsun.dari: 43250923 .!.:Çok teşekkür ediyorum.amin inşallah dileyen isteyen herkese versin rabbim
Inşallah canım çok teşekkürler Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Hayirli olsun canım insallah güzel sonuçlar alirsin dualarımiz hepimiz için sen kalbini ferah tut emeklerinin karşılığını alacaksın insallah.
tabiki canım normal olur o kadar bebek yerleşiyor genişliyor oralar artık .Nasılsın düşük tehlikesi falan kalmadı demihamişler kasık aagrınız oluyor mu şiddetli değil ama hafiften bi agrı var adet olacak gibi
O ağrıyı ben çok çektim canim hemen hemen 10 haftalık olana kadar halende adet günüm geldiğinde de biraz oluyor ama normalmis korkmaya gerek yok kalbini ferah tut sen.hamişler kasık aagrınız oluyor mu şiddetli değil ama hafiften bi agrı var adet olacak gibi
inşallah çok güzel haberler verirsin bize. vakit geçmek bilmez şimdi. umarım herşeye değer fazlasıylaAmin canım inşallah cok tesekkurler sana de sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım çok sevindim. çok şükür ikinizde sağlıklısınız. minik adamı koklayarak öp bizim için. gözünüz aydınMrb arkadaşlar bende turgut beyde ilk denemede tuttu ve şuanda 10 günlük bi oğlum var ::) doğumumu turgut bey yaptırdı ama 5 saat doğum sancısı çektim ve sezeryan oldum aklınızda bulunsun turgut bey normal doğum yaptırmadı tüp bebek die ve ben gece 3 buçuk gibi suyum geldi gittim hastaneye sabah 8:30 kadar sancı çektim megerse gece gelmezmiş turgut bey şikayet ettik ama bi faydası olmadı allahtan oğlumda bende sağlıklıyız ona şükrediorum.eger sizde turgut beyde doğum yapacaksanız başta konuşun gece gelip gelmeyeceğini.bu arada allah hepinize tez zamanda annelik duygusunu yaşatsın inş.sancı çekerken sizler içinde dua ettim allah kabul eder inş.:)
Canım transferden sonra bir belirti olmuş muydu sende? Hafif arada kasık ağrısı, v.s. gibi?Çok teşekkür ediyorum.amin inşallah dileyen isteyen herkese versin rabbim
Inşallah canım çok sağol Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.inşallah çok güzel haberler verirsin bize. vakit geçmek bilmez şimdi. umarım herşeye değer fazlasıyla
Evet kasık ağrısı hep oldu.transfer sonrasi ve rahim de karıncalanma hissi vardiCanım transferden sonra bir belirti olmuş muydu sende? Hafif arada kasık ağrısı, v.s. gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?