Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin gerçekten çok güzel tarifi imkansız bir duygu insallah hepimiz sağlıklı şekilde kucagimiza aliriz miniklerimizi.

hamişler kasık aagrınız oluyor mu şiddetli değil ama hafiften bi agrı var adet olacak gibi

hamişler kasık aagrınız oluyor mu şiddetli değil ama hafiften bi agrı var adet olacak gibi
O ağrıyı ben çok çektim canim hemen hemen 10 haftalık olana kadar halende adet günüm geldiğinde de biraz oluyor ama normalmis korkmaya gerek yok kalbini ferah tut sen.

çok teşekkür ederim 10 haftalık olduk lekem kesildi yinede kendimi yormuyorum progestan kullanıorum birde haftalık iğnem var herşey yolunda şimdilik sizlerinki nasıl

Mrb arkadaşlar bende turgut beyde ilk denemede tuttu ve şuanda 10 günlük bi oğlum var ::) doğumumu turgut bey yaptırdı ama 5 saat doğum sancısı çektim ve sezeryan oldum aklınızda bulunsun turgut bey normal doğum yaptırmadı tüp bebek die ve ben gece 3 buçuk gibi suyum geldi gittim hastaneye sabah 8:30 kadar sancı çektim megerse gece gelmezmiş turgut bey şikayet ettik ama bi faydası olmadı allahtan oğlumda bende sağlıklıyız ona şükrediorum.eger sizde turgut beyde doğum yapacaksanız başta konuşun gece gelip gelmeyeceğini.bu arada allah hepinize tez zamanda annelik duygusunu yaşatsın inş.sancı çekerken sizler içinde dua ettim allah kabul eder inş.:)

canım çok sevindim. çok şükür ikinizde sağlıklısınız. minik adamı koklayarak öp bizim için. gözünüz aydın

Reactions: mkr
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…