Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Arkadaslar turgut bey kontrole devam ediyor mu yoksa baska dr ye mi yönlendiriyor kese ve kalp atışı sonrasi. Bana 10 gün sonra kontrol gel dedi bu gittiğimde.
Ve transfer sonrasi ılık su ile duş alın demişlerdi .bu o süreç için miydi yoksa sürekli mi ılık duş almaliyiz

Allah bağışlasin analı, babali.saglikli büyüsün insallah
Allah anali,babalı,sağlıkli büyütsun insallah.Turgut beyin yoğun olduğunu hepimiz biliyoruz doğumu onu tercih etmemeliydin neyseki sağ salim kucağına almissin bebeğini dediğin gibi en baştan konuşulmasi gerekir doğumun.

Reactions: mkr
İlk muane için cagirmistir canım sonrasında baska dktr a yönlendiriyor yada sen başka yerdeysen orda içine sinen en iyi dktru bul bende öyle yaptım.

bende Kayserideyim ama başka doktora devam ediyorum gebelik takibi için Turgut Bey çok uygun olmuyor bencede

Kızlar Allah izin verir inş o günleri görürüz de tüp bebek olunca illa sezeryanmı olmak gerek doktorla hiç konuşmadım normal doğum düşünen yada yapan varmı

Birde hamileligin en basindada sonundada ılık suyka yıkanmak gerekiyor
Bende kayseride yim hangi doktorlar dvm ediyorsun
Ben kayseride degilim kirsehire gidiyorum dktra

Evet çok yoğun ama gece evinde uyuyordu yoğun deildi yane o saatte ama gelmedi.buarada tşk ederim amin inş

ii aksamlar arkadaslar bende aranizda yeni birazda acemiyim ben turgut beyde ilk tup bebek denemsi yaptirdim olumsuz oldu iki ay oldu. simdi ikinciye basladik ama aklimda hep bi soru isareti kaldi gereksiz belki de ama... ben transfer sonrasi emriyo yerlestikten sonra cataldan sedyeye kendiniz mi gectiniz yada nasil gectiniz onu merak ediyrm ilk yarim saat onemli ya. ben idrarada sikisik oldugumdan da cok agrim vardi hareket etmekte cok zorlandim.ama ona ragmen kalkip sedyeye gectim ve agri da artti daha. olumsuZlugu ona yordum birazda .merakim sizde nasil oldu yada bu etkili olur mu sizce? (simdiden tskrlr)

Canım öncelikle aramıza hem hoş geldin hemde 2.tedawim hayırlı olsun ben hep kendimi direk attım yatağa o görüntüden kurtulmak için

Bende su içmeyi abartmisim çok sıkışık tim ve sancım vardi ısrarı sonda ole boşalttı lar biraz transfer sonrasi sedyeye ben kendim geçtim. 15 dk kdr asagida sedeyede oyaladilar sonra iki saat oda istirahat ve ev.
Ayrıca tedavinin hayırlı olsun.insallah pozitif sonuç alırsın iz bu kez

ağrım olmadı kendim kalktım geçtim 15 dk falan anca dayanabildim çok sıkışık olunca sürgü kullandım sonraki zamanlarda bel ağrın falan oldu

canim nasilsin.nasil gidiyor.benimde dun yumurtalarim toplandi.bakalim nolacak.transfer sonrası sana ne tavsiye ettiler.neler yapiyosun.
Iyiyim canım bekliyorum günlerin geçmesini kaç yumurta toplandı canım hadi hayirli olsun. Transfer sonrası protein ağırlıklı beslen, ilk 2 gün dinlen, bol sıvı tuket, kabız olma,olursan da Duphalac diye bir şurup var onu kullanabilirsin , çay kahve mümkün olduğunca içme ,ağır is,spor yapma dediler canım bunun haricinde başka özel bir şey demediler. Turgut hoca da yaptirdin bu tedaviyi de dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…