- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.561
Allah bağışlasin analı, babali.saglikli büyüsün insallahMrb arkadaşlar bende turgut beyde ilk denemede tuttu ve şuanda 10 günlük bi oğlum var ::) doğumumu turgut bey yaptırdı ama 5 saat doğum sancısı çektim ve sezeryan oldum aklınızda bulunsun turgut bey normal doğum yaptırmadı tüp bebek die ve ben gece 3 buçuk gibi suyum geldi gittim hastaneye sabah 8:30 kadar sancı çektim megerse gece gelmezmiş turgut bey şikayet ettik ama bi faydası olmadı allahtan oğlumda bende sağlıklıyız ona şükrediorum.eger sizde turgut beyde doğum yapacaksanız başta konuşun gece gelip gelmeyeceğini.bu arada allah hepinize tez zamanda annelik duygusunu yaşatsın inş.sancı çekerken sizler içinde dua ettim allah kabul eder inş.:)
Allah anali,babalı,sağlıkli büyütsun insallah.Turgut beyin yoğun olduğunu hepimiz biliyoruz doğumu onu tercih etmemeliydin neyseki sağ salim kucağına almissin bebeğini dediğin gibi en baştan konuşulmasi gerekir doğumun.Mrb arkadaşlar bende turgut beyde ilk denemede tuttu ve şuanda 10 günlük bi oğlum var ::) doğumumu turgut bey yaptırdı ama 5 saat doğum sancısı çektim ve sezeryan oldum aklınızda bulunsun turgut bey normal doğum yaptırmadı tüp bebek die ve ben gece 3 buçuk gibi suyum geldi gittim hastaneye sabah 8:30 kadar sancı çektim megerse gece gelmezmiş turgut bey şikayet ettik ama bi faydası olmadı allahtan oğlumda bende sağlıklıyız ona şükrediorum.eger sizde turgut beyde doğum yapacaksanız başta konuşun gece gelip gelmeyeceğini.bu arada allah hepinize tez zamanda annelik duygusunu yaşatsın inş.sancı çekerken sizler içinde dua ettim allah kabul eder inş.:)
İlk muane için cagirmistir canım sonrasında baska dktr a yönlendiriyor yada sen başka yerdeysen orda içine sinen en iyi dktru bul bende öyle yaptım.Arkadaslar turgut bey kontrole devam ediyor mu yoksa baska dr ye mi yönlendiriyor kese ve kalp atışı sonrasi. Bana 10 gün sonra kontrol gel dedi bu gittiğimde.
Ve transfer sonrasi ılık su ile duş alın demişlerdi .bu o süreç için miydi yoksa sürekli mi ılık duş almaliyiz
bende Kayserideyim ama başka doktora devam ediyorum gebelik takibi için Turgut Bey çok uygun olmuyor bencedeArkadaslar turgut bey kontrole devam ediyor mu yoksa baska dr ye mi yönlendiriyor kese ve kalp atışı sonrasi. Bana 10 gün sonra kontrol gel dedi bu gittiğimde.
Ve transfer sonrasi ılık su ile duş alın demişlerdi .bu o süreç için miydi yoksa sürekli mi ılık duş almaliyiz
Kayserideyimde bende siz suan kimle dvm ediyorsunuzİlk muane için cagirmistir canım sonrasında baska dktr a yönlendiriyor yada sen başka yerdeysen orda içine sinen en iyi dktru bul bende öyle yaptım.
Bende kayseride yim hangi doktorlar dvm ediyorsunbende Kayserideyim ama başka doktora devam ediyorum gebelik takibi için Turgut Bey çok uygun olmuyor bencede
Birde hamileligin en basindada sonundada ılık suyka yıkanmak gerekiyorArkadaslar turgut bey kontrole devam ediyor mu yoksa baska dr ye mi yönlendiriyor kese ve kalp atışı sonrasi. Bana 10 gün sonra kontrol gel dedi bu gittiğimde.
Ben kayseride degilim kirsehire gidiyorum dktraBende kayseride yim hangi doktorlar dvm ediyorsun
Canım yeni girdim siteye Allah ım dan duam inşallah bu sefer kendi katından salih ewlatlar bahşetsin sana we tüm isteyenlereÇok sağolun kızlar kuzucuklarimi aldım yeni geldim dualarınızı bekliyorum inşallah bu sefer güzel haberler veririm sizlere.
S Selcenay E esra38583858 @Bnz
Bende kayserideyim özge hnm a giidiyorum çok da memnunumBende kayseride yim hangi doktorlar dvm ediyorsun
Evet çok yoğun ama gece evinde uyuyordu yoğun deildi yane o saatte ama gelmedi.buarada tşk ederim amin inşAllah bağışlasin analı, babali.saglikli büyüsün insallah
Allah anali,babalı,sağlıkli büyütsun insallah.Turgut beyin yoğun olduğunu hepimiz biliyoruz doğumu onu tercih etmemeliydin neyseki sağ salim kucağına almissin bebeğini dediğin gibi en baştan konuşulmasi gerekir doğumun.
Amin insallah canım Allah razı olsun.Canım yeni girdim siteye Allah ım dan duam inşallah bu sefer kendi katından salih ewlatlar bahşetsin sana we tüm isteyenlere
Canım öncelikle aramıza hem hoş geldin hemde 2.tedawim hayırlı olsun ben hep kendimi direk attım yatağa o görüntüden kurtulmak içinii aksamlar arkadaslar bende aranizda yeni birazda acemiyimben turgut beyde ilk tup bebek denemsi yaptirdim olumsuz oldu iki ay oldu. simdi ikinciye basladik ama aklimda hep bi soru isareti kaldi gereksiz belki de ama... ben transfer sonrasi emriyo yerlestikten sonra cataldan sedyeye kendiniz mi gectiniz yada nasil gectiniz onu merak ediyrm ilk yarim saat onemli ya. ben idrarada sikisik oldugumdan da cok agrim vardi hareket etmekte cok zorlandim.ama ona ragmen kalkip sedyeye gectim ve agri da artti daha. olumsuZlugu ona yordum birazda .merakim sizde nasil oldu yada bu etkili olur mu sizce? (simdiden tskrlr)
Bende su içmeyi abartmisim çok sıkışık tim ve sancım vardi ısrarı sonda ole boşalttı lar biraz transfer sonrasi sedyeye ben kendim geçtim. 15 dk kdr asagida sedeyede oyaladilar sonra iki saat oda istirahat ve ev.ii aksamlar arkadaslar bende aranizda yeni birazda acemiyimben turgut beyde ilk tup bebek denemsi yaptirdim olumsuz oldu iki ay oldu. simdi ikinciye basladik ama aklimda hep bi soru isareti kaldi gereksiz belki de ama... ben transfer sonrasi emriyo yerlestikten sonra cataldan sedyeye kendiniz mi gectiniz yada nasil gectiniz onu merak ediyrm ilk yarim saat onemli ya. ben idrarada sikisik oldugumdan da cok agrim vardi hareket etmekte cok zorlandim.ama ona ragmen kalkip sedyeye gectim ve agri da artti daha. olumsuZlugu ona yordum birazda .merakim sizde nasil oldu yada bu etkili olur mu sizce? (simdiden tskrlr)
ağrım olmadı kendim kalktım geçtim 15 dk falan anca dayanabildim çok sıkışık olunca sürgü kullandım sonraki zamanlarda bel ağrın falan olduii aksamlar arkadaslar bende aranizda yeni birazda acemiyimben turgut beyde ilk tup bebek denemsi yaptirdim olumsuz oldu iki ay oldu. simdi ikinciye basladik ama aklimda hep bi soru isareti kaldi gereksiz belki de ama... ben transfer sonrasi emriyo yerlestikten sonra cataldan sedyeye kendiniz mi gectiniz yada nasil gectiniz onu merak ediyrm ilk yarim saat onemli ya. ben idrarada sikisik oldugumdan da cok agrim vardi hareket etmekte cok zorlandim.ama ona ragmen kalkip sedyeye gectim ve agri da artti daha. olumsuZlugu ona yordum birazda .merakim sizde nasil oldu yada bu etkili olur mu sizce? (simdiden tskrlr)
canim nasilsin.nasil gidiyor.benimde dun yumurtalarim toplandi.bakalim nolacak.transfer sonrası sana ne tavsiye ettiler.neler yapiyosun.Amin insallah canım Allah razı olsun.
Ben hiç özel bir şey yapmadım yani sana şunu yedim bunu içtim diyemem arada sırada havuç yedim ama özellikle değil denk geldiğin deHamile kalan arkadaslar transfer sonrasi neler yaptınız anlatirmisiniz
Iyiyim canım bekliyorum günlerin geçmesinicanim nasilsin.nasil gidiyor.benimde dun yumurtalarim toplandi.bakalim nolacak.transfer sonrası sana ne tavsiye ettiler.neler yapiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?