- 21 Eylül 2015
- 3
- 1
- 1
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.581
olur tabi canım neden olmasın inş bu kez tutar .ceVaplariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar inanin ustumden buyukkk bi yuk kalktisebebin bunun olabilecegi ve ikinci kez de bu yuzden negatif sonuclanacagi dusuncesi uctu gitti.... ii dilekleriniz icinde tesekkur ederim insllh bu kez olucak
Öncelikle hayirli olsun tedavin.Bende işlem tamamlandiktan sonra kendim geçtim sedyeye bu arada çok aşırı sıkışıksan hiç çekinme hemsirelere söyle sedyeden kalkmadan sonda taksinlar bosaltsinlar ben en son denemende fazla sıkışık değildim hatta hic degilmisim turgut bey sonda taktirip önce mesaneyi doldurdular patlicaktim islem bittikten sonrada tekrar ben dayanamadim bosalttirdimii aksamlar arkadaslar bende aranizda yeni birazda acemiyimben turgut beyde ilk tup bebek denemsi yaptirdim olumsuz oldu iki ay oldu. simdi ikinciye basladik ama aklimda hep bi soru isareti kaldi gereksiz belki de ama... ben transfer sonrasi emriyo yerlestikten sonra cataldan sedyeye kendiniz mi gectiniz yada nasil gectiniz onu merak ediyrm ilk yarim saat onemli ya. ben idrarada sikisik oldugumdan da cok agrim vardi hareket etmekte cok zorlandim.ama ona ragmen kalkip sedyeye gectim ve agri da artti daha. olumsuZlugu ona yordum birazda .merakim sizde nasil oldu yada bu etkili olur mu sizce? (simdiden tskrlr)
Senin tedavinde hayırlı olsun insallah güzel sonuçlar alırsın. Transfer sonrasi en önemli şey bence su.ben çok su içtim kabız kalmanak için malum ilaçlar mahvediyor kuru kaysi, kuru erik, ceviz içi ye.ilk iki gün birşey yapma bence dinlen yatmaktan oturmaktan belin agriyacaktir korkma evin içinde yürüHamile kalan arkadaslar transfer sonrasi neler yaptınız anlatirmisiniz
4700 +ilaçlar 1000 civarı+muayene ücreti 90 sanırım birkaç kez muayene ücretide ödeniyor hayırlı olur inşKizlar meraba bende kasim ayinda turgut beye gidicem ve ilk denemem. Cok endiseliyim nasil olcak neler yapilcak hic bir bilgim yok. Bana deneyimlerinizi anlatirmisiniz. Birde ucreti nekdar
Amin insallah hepimizin sonu iyi olur.4700 +ilaçlar 1000 civarı+muayene ücreti 90 sanırım birkaç kez muayene ücretide ödeniyor hayırlı olur inş
Öncelikle hakkinda hayırlısı olsun ve umarim ilk denemende olur ve yavruna kavuşursun. Fiyat kelebek arkadaşımızın belirttigi miktar kadar tabi bu sizdeki soruna görede değişebiliyor.ilk gittiginde muanen olacak ve ona gore tedavi uyguluyacak turgut bey emin ol her aşaması stresli heycanli ilk olcagi icin biz ne desek boş yaniiiii durumu akışına bırak rahat ol.Kizlar meraba bende kasim ayinda turgut beye gidicem ve ilk denemem. Cok endiseliyim nasil olcak neler yapilcak hic bir bilgim yok. Bana deneyimlerinizi anlatirmisiniz. Birde ucreti nekdar
Transfer sonrasi evde ne kadar yattin.Selcenay .!.:Ben hiç özel bir şey yapmadım yani sana şunu yedim bunu içtim diyemem arada sırada havuç yedim ama özellikle değil denk geldiğin de
canım bende Turgut beyde iki deneme yaptım. ilkinde transferden sonra rapor alıp evde 10 gün yatmıştım. ilki tutmayınca ikincisini bir ay sonra dondurulmuşlarla yaptık. cuma günü transferim oldu pazartesi günü işe başladım ben. transferden sonra da pek yatmadım pikniğe falan gittik hatta ama o tuttu. 1 ay önce rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 25 haftalık erken doğumla kaybettim. sende dikkat et sadece ama transferden sonra yatmana gerek yok bence. eğer transferin olmadıysa nar suyu içmeni tavsiye ederim rahim duvarını kalınlaştırıyorTransfer sonrasi evde ne kadar yattin.
Sanada meraba sizin sıkıntı ne bilmiyorum ama drekt tüp bebek derim ben aşılama zaman kaybı bende iki aşılama üç tüp bebek denemesi geçirmiş biriyim tabi ücret farkida oluyor asilama daha uygun ama zaman kaybı bence zaten seçtiğiniz doktorda fikrini hangi tedavi uygulanmasi gerektiğini soyleyecektirKizlar merhaba 15 aylik beklemeden sonra ben de asilamaya karar verdim turgut bey asilama yapiyor mu ? Sizce asilamayla mi baslayim yoksa direkt tup bebek mi karar veremedim? Bir de fiyatlari ne kadar
Canim allah yardimcin olsun.allahim sana sabir versin.daha olmadı transfer.nar suyunu denerim canim sagol.tekrar dusunuyomusun.ne durumdasin.asyalacali .!.:canım bende Turgut beyde iki deneme yaptım. ilkinde transferden sonra rapor alıp evde 10 gün yatmıştım. ilki tutmayınca ikincisini bir ay sonra dondurulmuşlarla yaptık. cuma günü transferim oldu pazartesi günü işe başladım ben. transferden sonra da pek yatmadım pikniğe falan gittik hatta ama o tuttu. 1 ay önce rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 25 haftalık erken doğumla kaybettim. sende dikkat et sadece ama transferden sonra yatmana gerek yok bence. eğer transferin olmadıysa nar suyu içmeni tavsiye ederim rahim duvarını kalınlaştırıyor
Tabiki hocayla konusmaniz gerekir ama duruma göre değişebiliyor geneldede cift yumurta transfer ediliyor zaten kaliteye hastanın durumuna görede.Arkadaşlar Merhaba. Bizde tüp bebek için Turgut Bey'e gitmeyi düşünüyoruz da. Acaba 2 transfer istesek yapabiliyor mu? Yaptıran veya Hocaya soran oldu mu?
Tşk ederim cevap için. Ilaclara başlamadan mı söylemek gerekiyor acaba?Tabiki hocayla konusmaniz gerekir ama duruma göre değişebiliyor geneldede cift yumurta transfer ediliyor zaten kaliteye hastanın durumuna görede.
Amin canım. Teşekkürler. benim doğum olalı bir ay oldu daha. deli gibi istiyorum ama mecburen nisan-mayısa kadar beklemem lazım. ama mart gibi denemeye başlıcam hemen olmuyor zaten nasılsa. önümüzdeki ay histereskopi yaptıracağım gebelik Öncesi kafam rahat etsin biraz bakalım durum ne.Canim allah yardimcin olsun.allahim sana sabir versin.daha olmadı transfer.nar suyunu denerim canim sagol.tekrar dusunuyomusun.ne durumdasin.
canım transfer anında karar veriyor hoca ama genelde 2 embriyo transfer ediyor zaten. transfer anında da sana soruyor. öncesinde konuşmana gerek yok yüksek ihtimal iki transfer eder tabi embriyo sayısı ve kalitesi de önemliArkadaşlar Merhaba. Bizde tüp bebek için Turgut Bey'e gitmeyi düşünüyoruz da. Acaba 2 transfer istesek yapabiliyor mu? Yaptıran veya Hocaya soran oldu mu?
Insallah canim benim.biraz kafan rahatlamis olsun.asyalacst: 43325161 .!.:Amin canım. Teşekkürler. benim doğum olalı bir ay oldu daha. deli gibi istiyorum ama mecburen nisan-mayısa kadar beklemem lazım. ama mart gibi denemeye başlıcam hemen olmuyor zaten nasılsa. önümüzdeki ay histereskopi yaptıracağım gebelik Öncesi kafam rahat etsin biraz bakalım durum ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?