- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.601
bence sor bir kaç yere hesaplattır .Herkesin kullandığı ilaç ve miktarıda farklıKızlar Eczaneler arasında fiyat farklılığından bahsedilmiş. 700-1000 arası alan da olmuş. 2000 tl ye alan da olmuş. Tecrübeli olduk falan denilmiş. Eczane önerisi olan varsa öğrenmem mümkün mü acaba?
canım devlet hastanesinin karşısında gölgeli eczanesi diğerlerine göre uygun. ama ben de önce başkalarına hesaplatıp sonra ona gidiyorumKızlar Eczaneler arasında fiyat farklılığından bahsedilmiş. 700-1000 arası alan da olmuş. 2000 tl ye alan da olmuş. Tecrübeli olduk falan denilmiş. Eczane önerisi olan varsa öğrenmem mümkün mü acaba?
Hayırlı olur tedavin inşallah ilkinde bizde bilmiyorduk ama pazarlık yapılıyor eczanelerde bikac yere sor ilaç herkese farklı kullanılıyor yumurta gelişiminde sorun yoksa az ilaç kullanılıyor diye biliyorumKızlar Eczaneler arasında fiyat farklılığından bahsedilmiş. 700-1000 arası alan da olmuş. 2000 tl ye alan da olmuş. Tecrübeli olduk falan denilmiş. Eczane önerisi olan varsa öğrenmem mümkün mü acaba?
Canim belirti arama onlar ilaçların yan etkisi vücudun alismistir ondan ağrın olmuyordur dayanabilirsen gününe bekle derim emin ol seni çok iyi anliyoruz hakkında hayırlısi olsun.Kızlar benim tahlil çarşamba günü belirti falan kalmadı bende göğüs uçlarında ağrılar bile gitti hiç stres yapmıyordum ama bu gün içime bir korku düştü idrar tahlili yapsam mi acaba bilmiyorum rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
Bencede tek yere baglanmayin bir kaç yere sorun mutlaka fark oluyor biraz zorlayin çünkü bazı eczaneler bu ilaclar uKızlar Eczaneler arasında fiyat farklılığından bahsedilmiş. 700-1000 arası alan da olmuş. 2000 tl ye alan da olmuş. Tecrübeli olduk falan denilmiş. Eczane önerisi olan varsa öğrenmem mümkün mü acaba?
Canım bence aşılamayla wakit kaybetme direk tüp yaptırKizlar merhaba 15 aylik beklemeden sonra ben de asilamaya karar verdim turgut bey asilama yapiyor mu ? Sizce asilamayla mi baslayim yoksa direkt tup bebek mi karar veremedim? Bir de fiyatlari ne kadar
Canım sakın belirti arayarak moralini bozma iyi düşün iyi olsunKızlar benim tahlil çarşamba günü belirti falan kalmadı bende göğüs uçlarında ağrılar bile gitti hiç stres yapmıyordum ama bu gün içime bir korku düştü idrar tahlili yapsam mi acaba bilmiyorum rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
Regline kac gün vardı canim moralini bozmak istemem regl olabilirde bazende bebeğin tutunma belirtisi olarakta gösteriliyor hakkında hayirlisi olur inşallah test günün carsambaydi sanırım istersen yarın yaptır birgunden pekte bişey farkatmiyor.Kızlar bugün oyl eden sonra regli olacak gibi çok belim ve kasıklarım ağrıdı ve lekem olmaya başladı sizce reglimi oluyorum bu kadar erken olabilirmi bilgisi olan varmı bu konuda varsa cevap yazarsanız sevinirim hakkımızda hayırlısı rabbime sığındın bekliyorum
Ayin 11 deydi reglim her ay 4 gün önce olurum yani daha 5 gün vardı sabah doktoruma gideceğim bakalım ne çıkacak hayirlisiRegline kac gün vardı canim moralini bozmak istemem regl olabilirde bazende bebeğin tutunma belirtisi olarakta gösteriliyor hakkında hayirlisi olur inşallah test günün carsambaydi sanırım istersen yarın yaptır birgunden pekte bişey farkatmiyor.
Inşallah yerleşme kanamasidir canım hayırlısı olsun hakkında.Ayin 11 deydi reglim her ay 4 gün önce olurum yani daha 5 gün vardı sabah doktoruma gideceğim bakalım ne çıkacak hayirlisi
Benim ilk transferimde transferimin 5.günü adet olmuştum ve çok erken olmuştum Allah dan umut kesilmezAyin 11 deydi reglim her ay 4 gün önce olurum yani daha 5 gün vardı sabah doktoruma gideceğim bakalım ne çıkacak hayirlisi
canım benim ilk transferde transferden 8-9 gün sonra lekelenme oldu kahverengi yerleşme kanaması sandım ama adet olacakmışım tutmamış. ikinci transferde transferden 15 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu yine tutmadı adet olacam heralde dedim ama meğer o yerleşme kanamasıymış. hiç belli olmuyor yani moralini bozma lütfen. Rabbim hayırlısını versin. bir ay önce bebeğimi kaybettim ben 25 haftalık. şimdi diyorum ki keşke hiç tutmasaymış bu kadar acı çekmezdim. onun için hayırlısı dile. inşallah güzel haberler verirsin.Kızlar bugün oyl eden sonra regli olacak gibi çok belim ve kasıklarım ağrıdı ve lekem olmaya başladı sizce reglimi oluyorum bu kadar erken olabilirmi bilgisi olan varmı bu konuda varsa cevap yazarsanız sevinirim hakkımızda hayırlısı rabbime sığındın bekliyorum
Naptin yaptin mi testAyin 11 deydi reglim her ay 4 gün önce olurum yani daha 5 gün vardı sabah doktoruma gideceğim bakalım ne çıkacak hayirlisi
sebepsiz inefertilite teshısı konulduSanada meraba sizin sıkıntı ne bilmiyorum ama drekt tüp bebek derim ben aşılama zaman kaybı bende iki aşılama üç tüp bebek denemesi geçirmiş biriyim tabi ücret farkida oluyor asilama daha uygun ama zaman kaybı bence zaten seçtiğiniz doktorda fikrini hangi tedavi uygulanmasi gerektiğini soyleyecektir
seyid burhaneddin turbesinin yaninda yonca eczanesi var biz hic bi yere sormadik acaleyle ordan aldik ve pesin fiyatina bayagi indirim yapti erkek genc olan eczaciydi bin lira tutuyodu yediyuze ikincisisi bin besyuz civariydi bin vermistik.orayada bi sor derimKızlar Eczaneler arasında fiyat farklılığından bahsedilmiş. 700-1000 arası alan da olmuş. 2000 tl ye alan da olmuş. Tecrübeli olduk falan denilmiş. Eczane önerisi olan varsa öğrenmem mümkün mü acaba?
Yaptırdım negatif dediler ama değerin 8 çıkmış dediler ilacı bırak iki gün sonra tekrar test yaptır dediler ilacı bıraksam mı bırakmasam mı bilemedimNaptin yaptin mi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?