- 18 Ekim 2013
- 1.256
- 284
- 123
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.461
O zaman ben de bes haftaligim basak. Bu 3000paket ucreti mi yoksa sadece doğum mu ogrendin mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Miracigim gunes hastanesini neden istemiyor sun mustafa erturk ordaymis galiba ney yapsam bilmiyorumki yaaaa
Uzme kendini.cnm bah bu.bizim.ikinci denemede oldu Allahin izniyle insallah olur seninde rabbim sana isteyen.herkeze hayirkisiyka nasip etsin insallah ...
Âmin canim..sagolun vardır bir zamanı insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canimmm cok sevindim gozun aydin.icime dogmustu sana soylemistim cok sukur rabbim dualarini kabul etti darisa bana ve tum isteyenlere.bize dua et olurmuKızlar 9. günüm ve değer 148.hamileyim çok şükür. Kusura bakmayın çok yoğun geçti yazamadım. Şimdi de eşimi almaya gitcem. Hamişler değerlerini bi yazsa doktor çoğul olabilir dedi. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün seviyorum sizi 🙏🙏
🌸🌸🌸
canimmm cok sevindim gozun aydin.icime dogmustu sana soylemistim cok sukur rabbim dualarini kabul etti darisa bana ve tum isteyenlere.bize dua et olurmu
Kizlar gebelikte hangi ilaclari kullan diniZ ben clexane igne crinone jel elevit hap bunlari ne zamana kadar kullaniyoruz acaba benimle ilaclari ayni olup bir fikri olan varmi????
Nefes nolur üzülme sana çok dua ediyorum
🌸🌸🌸
Kızlar 9. günüm ve değer 148.hamileyim çok şükür. Kusura bakmayın çok yoğun geçti yazamadım. Şimdi de eşimi almaya gitcem. Hamişler değerlerini bi yazsa doktor çoğul olabilir dedi. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün seviyorum sizi 🙏🙏
🌸🌸🌸
nefescim hayirlisi olsun cnm.allah bizi bizden daha cok düsünuyodur emin ol.hersey allahtan ondan gelen herseye raziyiz.belkide kadernde sagliksz bir gebelik vardi.rabbim olmasini oyuzden istemedi.oyle dusun.sakin isyan etme niye olmuyo diye.bu bizim imtihanimiz.vardir vakti zamani.Nefes nolur üzülme sana çok dua ediyorum
🌸🌸🌸
Gozun aydin canim,kucagina almakta nasip olur insaALLAH
Allah kabul etsin canım .. İnsallah hamile dir diyerek actım mesaj kutusunu inan .. Cok sevindim hayırla kucağına al insallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Esila gözün aydın tebrikk ederim...
Nefes canım inş olacakkkkk pes etmek yook
Miracigim sen ne kullaniyor sun ilac olarak veya ne kullandin biraktinsa kac haftalik biraktin canim lutfen beni bilgilendirir misin ben ckexane igne crinone jel elevit hap 7. Haftaya girdik canim hala devam ediyorum
Esila gözün aydın tebrikk ederim...
Nefes canım inş olacakkkkk pes etmek yook
nefescim hayirlisi olsun cnm.allah bizi bizden daha cok düsünuyodur emin ol.hersey allahtan ondan gelen herseye raziyiz.belkide kadernde sagliksz bir gebelik vardi.rabbim olmasini oyuzden istemedi.oyle dusun.sakin isyan etme niye olmuyo diye.bu bizim imtihanimiz.vardir vakti zamani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?