Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Yaptırdım negatif dediler ama değerin 8 çıkmış dediler ilacı bırak iki gün sonra tekrar test yaptır dediler ilacı bıraksam mı bırakmasam mı bilemedim
Hakkinda hayırlısı olsun canım sıkma canını imkanın varsa hemen birdaha yaptır derim tutma olasılığı çok yüksek çünkü tabi benim görüşüm

kızlar merhabalar nasılsınız? bugün kontrolüm vardı bebişlerimden birinin cinsiyeti netleşti yüzde yüz erkek dedi diğer minnoşum bacaklarını kapattı inatla açmadı :))
Selcenaya göndermişim canım msj çok sevindim dediğim gibi göstermeyen kızdır diye tahmin ediyorum Allahım tamamina erdirsin inşallah

kızlar merhabalar nasılsınız? bugün kontrolüm vardı bebişlerimden birinin cinsiyeti netleşti yüzde yüz erkek dedi diğer minnoşum bacaklarını kapattı inatla açmadı :))

Kızlar genelde kendini saklıyor bence kız RABBIM vakti saati geldiginde hayirla kucagına almayı nasip etsin evlat hasreti çekenlere de tez vakitte bu.duyguyu tattirsin

kızlar 25 mayıs dogum tarihim 22 mayıs kpss sınavı sizce nasıl olacak??
ikizdi demi sezeryan olacaksan zaten o tarihten daha önce doğum olmazmı gerçi lohusa bebekler gidebilirsen gider girersin yoksa sağlıkolsun demek lazım minikler nası bi sürpriz yaparsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…