- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.621
Oyyy yerim o minnoşlarıııı Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin cinsiyet önemsizkızlar merhabalar nasılsınız? bugün kontrolüm vardı bebişlerimden birinin cinsiyeti netleşti yüzde yüz erkek dedi diğer minnoşum bacaklarını kapattı inatla açmadı :))
Bence ilacı bırakma 12.yada14.gün yeniden yaptırYaptırdım negatif dediler ama değerin 8 çıkmış dediler ilacı bırak iki gün sonra tekrar test yaptır dediler ilacı bıraksam mı bırakmasam mı bilemedim
Maşallah kuzulara göstermeyen kızdır malum nazlanmis Allahım tamamina erdirsin inşallah canim.Oyyy yerim o minnoşlarıııı Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin cinsiyet önemsiz
Hakkinda hayırlısı olsun canım sıkma canını imkanın varsa hemen birdaha yaptır derim tutma olasılığı çok yüksek çünkü tabi benim görüşümYaptırdım negatif dediler ama değerin 8 çıkmış dediler ilacı bırak iki gün sonra tekrar test yaptır dediler ilacı bıraksam mı bırakmasam mı bilemedim
sebepsiz inefertilite teshısı konuldu
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah önemli bi sorunda değil bence olur merak etme ama halan drekt tüp bebek diyorum bensebepsiz inefertilite teshısı konuldu
Selcenaya göndermişim canım msj çok sevindim dediğim gibi göstermeyen kızdır diye tahmin ediyorum Allahım tamamina erdirsin inşallahkızlar merhabalar nasılsınız? bugün kontrolüm vardı bebişlerimden birinin cinsiyeti netleşti yüzde yüz erkek dedi diğer minnoşum bacaklarını kapattı inatla açmadı :))
İnşallah canım hayırlısı olsun:)senin belloldumuSelcenaya göndermişim canım msj çok sevindim dediğim gibi göstermeyen kızdır diye tahmin ediyorum Allahım tamamina erdirsin inşallah
Bu hafta gitsem belli olurdu belki ama artik dktr aydan aya çağricak önümuzdeki hafta sonu gidecem kisnetse büyük ihtimalle ozaman belli olurİnşallah canım hayırlısı olsun:)senin belloldumu
Evet canım netlesirBu hafta gitsem belli olurdu belki ama artik dktr aydan aya çağricak önümuzdeki hafta sonu gidecem kisnetse büyük ihtimalle ozaman belli olur
kızlar merhabalar nasılsınız? bugün kontrolüm vardı bebişlerimden birinin cinsiyeti netleşti yüzde yüz erkek dedi diğer minnoşum bacaklarını kapattı inatla açmadı :))
Amin canım sağlıklı sıhhatli olsunlar da hic önemli değil:)Kızlar genelde kendini saklıyor bence kız RABBIM vakti saati geldiginde hayirla kucagına almayı nasip etsin
hayırlı olsun sağlıkla inş...kızlar merhabalar nasılsınız? bugün kontrolüm vardı bebişlerimden birinin cinsiyeti netleşti yüzde yüz erkek dedi diğer minnoşum bacaklarını kapattı inatla açmadı :))
ikizdi demi sezeryan olacaksan zaten o tarihten daha önce doğum olmazmı gerçi lohusa bebekler gidebilirsen gider girersin yoksa sağlıkolsun demek lazım minikler nası bi sürpriz yaparsa artıkkızlar 25 mayıs dogum tarihim 22 mayıs kpss sınavı sizce nasıl olacak??
Canim nasil gidiyor.kac gun kaldi teste.benim transferim dun yapildi.Inşallah yerleşme kanamasidir canım hayırlısı olsun hakkında.
hayırlı olsun cnm inş kızdır sağlıklı olsunlardaİnşallah canım hayırlısı olsun:)senin belloldumu
ikiz cnm nasip bklm artıkikizdi demi sezeryan olacaksan zaten o tarihten daha önce doğum olmazmı gerçi lohusa bebekler gidebilirsen gider girersin yoksa sağlıkolsun demek lazım minikler nası bi sürpriz yaparsa artık
Sağol canim inşallah sen naptın kaçıncı haftadasın?hayırlı olsun cnm inş kızdır sağlıklı olsunlarda
Sağol canım inşallahhayırlı olsun sağlıkla inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?