- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 548
- 123
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.641
11. haftadayım cnmSağol canim inşallah sen naptın kaçıncı haftadasın?
Hayırlı olsun canım minnaklarin sımsıkı tutunur inşallah. Kaçıncı gün transfer yapıldı? Bende çalışıyorum iyi gidiyor hızlı geçiyor zaman kafama çok takmiyorum pozitif düşünüyorum sürekli :) c.tesi günü test gunum inşallah güzel haberlerle gelirim arkadaşım.Canim nasil gidiyor.kac gun kaldi teste.benim transferim dun yapildi.
Canim arkadasim insallah hayirli haberlerle gelirsin.onumuzdeki hafta cumarteside benim test günüm. Iki tane besinci gün embriyosu kondu.ayyy canım ben hala kafama takıyorumHayırlı olsun canım minnaklarin sımsıkı tutunur inşallah. Kaçıncı gün transfer yapıldı? Bende çalışıyorum iyi gidiyor hızlı geçiyor zaman kafama çok takmiyorum pozitif düşünüyorum sürekli :) c.tesi günü test gunum inşallah güzel haberlerle gelirim arkadaşım.
Canım ilk 2 gün istanbulda kaldık ilk gün yarım saat sonra kalktım taksiyle otele giderken trafiğe takildik ara yollardan giderken cukurlara düşe düşe gittik neyse ilk akşam 2.akşama kadar yattım 2.gün yemeğe gittik sonra uçakla döndük 29 ekim tatili olduğu için ilk 5 gün çalışmadım ama sürekli evde gezindim sonrada işe başladım çok aşırı yatmadim açıkçası canım zaten ilk 20 dakika onemliymis o yüzden kendini çok yormadan hareket et çünkü rahimde kan dolaşımı olması için gerekiyor.Canim arkadasim insallah hayirli haberlerle gelirsin.onumuzdeki hafta cumarteside benim test günüm. Iki tane besinci gün embriyosu kondu.ayyy canım ben hala kafama takıyorumkac gun evde kaldin.
Hemsireler yatma yok dedi.ben hastanede işlemden sonra 3 saat yattim eve geldim.disari cikmadim ama evde ara ara dolaşıyorum.ama korkmuyorda degilim...Canım ilk 2 gün istanbulda kaldık ilk gün yarım saat sonra kalktım taksiyle otele giderken trafiğe takildik ara yollardan giderken cukurlara düşe düşe gittik neyse ilk akşam 2.akşama kadar yattım 2.gün yemeğe gittik sonra uçakla döndük 29 ekim tatili olduğu için ilk 5 gün çalışmadım ama sürekli evde gezindim sonrada işe başladım çok aşırı yatmadim açıkçası canım zaten ilk 20 dakika onemliymis o yüzden kendini çok yormadan hareket et çünkü rahimde kan dolaşımı olması için gerekiyor.
Arkadaslar kalp atışını duyduk tan ne kadar sonra kontrole gittiniz.
Ve Turgut bey le devam edebilen oldu mu sonraki süreçte. Bugün gittim özge hanımla devam edebilirsin dedi. Ben cleksan iğne sabah crinino jel ve folik asit kullanıyorum. Siz decavit e ne zaman basladiniz
ben 3ay bitene kadar devam ettim kendi cagirmisti simdibaska doktora devam ediyorum decavit hic kullanmadimArkadaslar kalp atışını duyduk tan ne kadar sonra kontrole gittiniz.
Ve Turgut bey le devam edebilen oldu mu sonraki süreçte. Bugün gittim özge hanımla devam edebilirsin dedi. Ben cleksan iğne sabah crinino jel ve folik asit kullanıyorum. Siz decavit e ne zaman basladiniz
oluyor kramp seklinde agrilar bendede korkma bi sey olmaz inskızlar sol tarafımda tek nokta halinde bi ağrı girdi az ama sonuçta agrı
Ağrısın canim hiç korkma bendede sürekli oldu vede halen oluyor dktrlar gayet normal diyorlar birde bebek yer değiştirince ağrıyor kontrole gittigimde ogun sag tarafım ağrıyorsa ultrasonda bebekte o tarafta görünüyordu güzel yani.kızlar sol tarafımda tek nokta halinde bi ağrı girdi az ama sonuçta agrı
iki hafta sonra cagiriyorlar 3 ayı doldurana kadar 2haftada bir göründum ben sonrasinda herşey normalse ayda bir vitamin haplarına 3aydan sonra başlanıyorArkadaslar kalp atışını duyduk tan ne kadar sonra kontrole gittiniz.
Transferin hayırlı olsun iki gün evde dinlen sonrasinda yine ağır birşey yapma ama evde dolaş en azindan yemeğini falan yap ben öyle yaptım. Benim ilk iki aşılmada vede 3 tüp bebek transferinden sonra tedavi olduğum ilde kaldım hemen yolculuk yapmadım ama sonuç negatif 4.tüp bebekte transferden iki saat sonra memlekete döndüm Allahıma şükür tuttu ve şimdi bebegimleyim Allahım seninde yuzunü güldürsun inşallah.Hemsireler yatma yok dedi.ben hastanede işlemden sonra 3 saat yattim eve geldim.disari cikmadim ama evde ara ara dolaşıyorum.ama korkmuyorda degilim...
Ben 5.hafta keseyi gördükten sonra 8.hafta özge hnm a gittim hala özge hnm da da dewam ediyorum şuan 11.haftadayım 12.hafta kontrolüm war cleaxane iğneyi 8.hafta gittiğimde bıraktım jel estrofem ve folik asit le dewam ediyorumArkadaslar kalp atışını duyduk tan ne kadar sonra kontrole gittiniz.
Bugün turgut bey 1ay sonra özge hanim a dvm edebilirsin dedi.bana estrofom i transfer sonrasi 11.gün beta hcg poxitif cikinca biraktirmuslardi. Turgut bey jele ve iğneyle dvm et dedi.sanırım bende özge hanim la dvm ederim.Ben 5.hafta keseyi gördükten sonra 8.hafta özge hnm a gittim hala özge hnm da da dewam ediyorum şuan 11.haftadayım 12.hafta kontrolüm war cleaxane iğneyi 8.hafta gittiğimde bıraktım jel estrofem ve folik asit le dewam ediyorum
Turgut bey i öneririm herseyden önce çok iyi bir insan.güleryüzlü pozitif halden anlıyor bunca yoğunluğu rağmen gayet ilgili ve nazik.ilaçlar kişiden kişiye değişse de 1000 civarı tup bebek 4710 tl.muayne ucreti 77 tl ilk görüşme ucretsizKızlar Merhaba
Sonunda bir çok kötü değerden sonra tüp bebeğe karar verdik. Bize en yakın yer Kayseri şu an. Yalnız araştırma yaparken Bülent tıraş aradı ve laboratuvar kalitesinin çok önemli olduğunu söyledi. Size sorum içiniz rahat rahat başladınız mi tedaviye. Ve ne kadar ücret odediniz acaba? Lütfen cevap verin arastirdikca kafam karışıyor.
Arkadaşim çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğini.Turgut bey i öneririm herseyden önce çok iyi bir insan.güleryüzlü pozitif halden anlıyor bunca yoğunluğu rağmen gayet ilgili ve nazik.ilaçlar kişiden kişiye değişse de 1000 civarı tup bebek 4710 tl.muayne ucreti 77 tl ilk görüşme ucretsiz
Canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama yakınlık gerçekten önemli hele de çalışıyorsan. Ben 2. Tedavimi ankarada yaptırdım ve çok yıprandım çok pişman oldum sonra turgut beyde denedim evet yine tutmadı ama nasip. Turgut bey in tecrübesine ve hastanenin teknolojisine güveniyorum aralık adetimle yeniden başlayacağım inşallah. Bülent tıraş bu işte duayen gibi görünüyor ama fazla medyatik bence ilk denemeniz anladığım kadarıyla. Bülent bey daha çok birkaç kere denemişlere yapılacak ekstra herşeyi yaparak başladığı için (pgt, cgh, histereskopi, genetik testler vs vs) başarı oranını yükseltiyor o kadar. Turgut bey daha doğrusu her tüp bebek uzmanı çok ama çok yoğun senin ilk denemen olacağı için en büyük şikayetin bu olabilir ama güven doktoruna sana hızlı da gelse o yapılacak herşeyi özenle yapıyor. Tevekkül et ve başla ALlaha sığın sonuçta o ol dicek fazla araştırıp hiç kafanı katıştırma. Sevgiler....Kızlar Merhaba
Sonunda bir çok kötü değerden sonra tüp bebeğe karar verdik. Bize en yakın yer Kayseri şu an. Yalnız araştırma yaparken Bülent tıraş aradı ve laboratuvar kalitesinin çok önemli olduğunu söyledi. Size sorum içiniz rahat rahat başladınız mi tedaviye. Ve ne kadar ücret odediniz acaba? Lütfen cevap verin arastirdikca kafam karışıyor.
Ay canım rahatladım inan çok teşekkürler. Aksaray da yaşıyor ve öğretmenim. İlke değer her şey e değer. Sağol iyi niyetlerin icin. Bir an önce kavusun bebisinize . Sorun neydi de olmadı bu kadar acaba?Canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama yakınlık gerçekten önemli hele de çalışıyorsan. Ben 2. Tedavimi ankarada yaptırdım ve çok yıprandım çok pişman oldum sonra turgut beyde denedim evet yine tutmadı ama nasip. Turgut bey in tecrübesine ve hastanenin teknolojisine güveniyorum aralık adetimle yeniden başlayacağım inşallah. Bülent tıraş bu işte duayen gibi görünüyor ama fazla medyatik bence ilk denemeniz anladığım kadarıyla. Bülent bey daha çok birkaç kere denemişlere yapılacak ekstra herşeyi yaparak başladığı için (pgt, cgh, histereskopi, genetik testler vs vs) başarı oranını yükseltiyor o kadar. Turgut bey daha doğrusu her tüp bebek uzmanı çok ama çok yoğun senin ilk denemen olacağı için en büyük şikayetin bu olabilir ama güven doktoruna sana hızlı da gelse o yapılacak herşeyi özenle yapıyor. Tevekkül et ve başla ALlaha sığın sonuçta o ol dicek fazla araştırıp hiç kafanı katıştırma. Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?